שלט קוברה מהבהב 5 פעמים, מה זה אומר?
-
היי, פוסט ראשון אז מקווה שעושה כמו שצריך
מאזדה 2 - 2008.
אמ;לק; השלט עובד, אבל לא מקבל פקודות. כשלוחצים על הלחצן האמצעי, הוא מהבהב 5 פעמים ומפסיק - ככה שהוא לא מקבל את פקודות קוד המספרים.תקציר:
לא יודע אם חשוב - אבל כדאי לציין.הרכב לא זז הרבה זמן אז המצבר נגמר כמעט לחלוטין שאפילו הדלתות לא נפתחו.
חיברתי בוסטר, ואז שמעתי צליל אזעקה חד וארוך - לא כזה שעולה ויורד.
אז ניתקתי תבוסטר, זה נמשך כ30 שניות והפסיק ואז חיברתי שוב את הבוסטר. אם להיות כנה, לא זוכר אם לאחר מכן התנעתי את הרכב או לא. אני חושב שכן, אבל כבר לא בטוח (קרה שלשום).בכל אופן, לאחר כמה דקות מנסה לפתוח את הרכב מהשלט, ונראה שהוא לא מתקשר איתו יותר.
לוחץ לחיצה בלחצן האמצעי (S), המנורה בשלט מהבהבת 5 פעמים, ונכבית. לחיצה על שאר הכפתורים לא משפיעה (המנורות עובדות בנפרד אבל השלט לא משדר את הקוד).
קודן החירום שברכב כן עובד, ואפשר להתניע את הרכב דרכו (לא נוח, אבל מאפשר התנעה בחירום).
ניסיתי לקבוע את הקוד מחדש לפי המדריך שבהוראות ההפעלה - כאר את הקוד הראשוני אני מפעיל דרך הקודן, אבל זה לא עבד.
(אלה ההוראות שפעלתי לפיהן:
א. לחצתי בקודן שברכב את הקוד ופתחתי את המערכת (במדריך כתוב לעשות את זה עם המפתח, אבל המפתח לא עובד אז עשיתי עם קודן החירום*).
ב. העברתי סוויץ' לON.
ג. לחצתי בשלט התקין על הספרה אחת. הלד בפאנל של הרכב היה אמור להדלק. בשלב זה המערכת במצב תכנות. הערה - אצלי זה לא הצליח להדליק את הלד שבקודן אז לא הצלחתי להגיע למצב תכנות.
נ.ב
בשיחה עם קוברה, נאמר לי שהקוד PIN הוא הקוד של הרכב.
יש לי את תעודת האחריות אבל הם משום מה לא כתבו שם את הPIN.
- בתכלס הרכב נתרם עקב המצב וכרגע לא יכול להשקיע בו אז משתמש בו רק לדברים מהותיים שאי אפשר בתחב"צ, אז גם לא אוכל ללכת למוסך כרגע לצערי (מה גם שכנראה צריך גם מצבר חדש אז בכלל יש הוצאות) אז מנסה למצוא פתרון שאוכל לבצע לבדי (דיי טכני כשמסבירים לי מה לעשות. לאחרונה פתרתי בעיית חלונות לבד ואף החלפתי את מערכת הכפתורים בחלון הנהג).
זה השלט:
-
@קלולס-אבל-עם-פוטנציאל באמת אמל"ק, אבל יפה מאוד הפירוט
קודם כל תחליף מצבר, אחרי זה נראה אם הבעיה ממשיכה.
[השערה שלי: בעת ניתוק החשמל המוחלט שקרה עם קריסת המצבר הסופית, השלט והרכב שכחו זה את זה. אבל אציין שלמרות התוויות המפרגנות הצמודות לשם שלי כאן למעלה, בשלט כזה טרם התעסקתי, וכל מה שאכתוב מכאן והלאה הוא מהשערות בריאות בעלמא]. -
@קלולס-אבל-עם-פוטנציאל הייתי אומר אמ;כק.
יכול לפרגן שלפרט הכללל זה מושלם. אם לא זה, היו כבר כמה שאלות לאנשים לפני התגובה שלי. -
@EBA
כן, גם אני חושב שזה העניין ושזה הקידוד.בעניין המצבר, אני עדיין לא בטוח שהוא הבעיה אז ממתין עם זה כרגע - גם ככה לא בתקציב כרגע.
בכל מקרה זה לא יוכל להסתדר ברגע שהמצבר יוחלף כי השלט פשוט לא משדר פקודות כרגע (וגם בדקתי בחיבור לבוסטר) -
@קלולס-אבל-עם-פוטנציאל כתב בשלט קוברה מהבהב 5 פעמים, מה זה אומר?:
גם ככה לא בתקציב כרגע.
אולי בכל זאת? עיין פה....