בשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
@aiib לא
למה? הרי סיפר כאן @שלמה-1234 שלא נתנו לא לאסוף עד שישלם, בנקודות איסוף האלו הרבה פעמים אתה יכול לקחת בעצמך... או לזרום...
-
@aiib משלוח RS1114843796Y מAliexpress בדרכו לארץ. לאחר שחרורו ממכס, הוא ישלח לנקודת האיסוף המשויכת לכתובת שסופקה במועד ההזמנה.
כל עוד המשלוח בדרך לארץ, ניתן לבחור נקודת מסירה שונה להעברה אליה באמצעות הקישור שלהלן: בקישור זה .
במידה והנקודה שבחרת לא תהיה זמינה בעת הגעת המשלוח, הוא ישויך באופן אוטומטי ליחידה סמוכה ותשלח הודעת איסוף בהתאם.משלוח למחזיקי תעודת עיוור לחץ כאן
בברכה, דואר ישראלזה ההודעה שקיבלתי
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
@aiib אני אספתי חבילה מנקודת איסוף והייתי צריך לשלם
ברור שבאופן רגיל משלמים...
אני משער שאם לא תשלם ותיקח את זה לבד אתה עלול להסתבך עם רשות המיסים ואז זה יכול לצבור ריביות וכו'
למה? מי יודע שאתה לקחת את זה?...
-
הודעה חשובה
לצערי המוכר אומר שהוא לא יכול לבחור ששיטת המשלוח תהיה דרך בר, כי זה אוטומטית, לכן לעת עתה בגלל הסבל הבירוקרטי שחלק מהקונים עברו, לדעתי זה כבר לא שווה.
אבל לא נשאיר אותכם ככה, יש לי 2 פיתרונות:
-
מצאתי כאן מוכר שמוכר בוודאות את הTS10S המקורי, ניתן לראות כך בתגובות, והדגם של 4+32 עולה פחות מ500 ובבלאק פריידי זה יהיה פחות מ420.
זה הקישור, נראה לי שאני אישית אזמין, וכן מבקש מכל מי שמזמין שיעדכן ונראה מה הלאה, אני כתבתי למוכר בירור לגבי שיטת המשלוח, והוא גם אומר שהוא לא יכול לקבוע, אבל אולי לפי המיקום שלו זה כן יהיה במשלוח של בר, שווה לנסות. -
יש את עליבאבא, זה בעצם שוק סיטונאי של עליאקספרס, הקניות מאובטחות בדיוק אותו דבר, ויש שם גם פיקוח הדוק, הזמנתי שם לא פעם.
למוכר הראשון יש חנות בעליבאבא, ושם הוא יכול לשלוח דרך בר הפצה, מי שמעוניין לנסות זה הקישור.
https://www.alibaba.com/product-detail/TS10S-9-10inch-Universal-Android-Car_1601265109040.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.22ab3e5ffDwid9
מי שרוצה לנהל מו"מ על המחיר
https://www.alibaba.com/product-detail/Universal-9inch-TS10S-6-128GB-Android_1601105103212.html?spm=a2g0s.imconversation.0.0.22ab3e5ffDwid9 -
-
@מיישה כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
הודעה חשובה
לצערי המוכר אומר שהוא לא יכול לבחור ששיטת המשלוח תהיה דרך בר, כי זה אוטומטית, לכן לעת עתה בגלל הסבל הבירוקרטי שחלק מהקונים עברו, לדעתי זה כבר לא שווה.
- מצאתי כאן מוכר שמוכר בוודאות את הTS10S המקורי, ניתן לראות כך בתגובות, והדגם של 4+32 עולה פחות מ500 ובבלאק פריידי זה יהיה פחות מ420.
מישהו הזמין דרכי בקישור הראשון והוא קיבל הודעה מהמכס או ממשרד התקשורת
-
@מוטי-ברנד כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
הודעה חשובה
- מצאתי כאן מוכר שמוכר בוודאות את הTS10S המקורי, ניתן לראות כך בתגובות, והדגם של 4+32 עולה פחות מ500 ובבלאק פריידי זה יהיה פחות מ420.
כן עכשיו קיבלתי אישור ממשרד התקשורת שהמוצר איננו זקוק לאישור כלל!!!
-
@מיישה כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:הודעה חשובה
כן עכשיו קיבלתי אישור ממשרד התקשורת שהמוצר איננו זקוק לאישור כלל!!!
לא הבנת אותי
מישהו הזמין מהקישור החדש שהבאת בפוסט הקודם והוא קיבל כזה הודעה -
לא הבנת אותי
מישהו הזמין מהקישור החדש שהבאת בפוסט הקודם והוא קיבל כזה הודעההבנתי, אבל נראה שמעתה ועד עולם לא הולכים להטריד אותנו עם זה, ותגיד לאותו צדיק שישלח את האישור הזה לדואר ישראל שיעבירו למוכס שיפסיק להציק כמו נודניק. חרוזים...
-
@המפותח כתב בבשורה!! נמצא מוכר מצויין שמוכר TS10S ה-מ-ק-ו-ר-י!!:
עכשיו קיבלתי אישור ממשרד התקשורת שהמוצר איננו זקוק לאישור כלל
זאת אומרת שאתה פטור גם מתשלום?
עדיין מוקדם לדעת.
לכאורה לא כי כתוב שם (שהם החליטו) שהמוצר שווה 113$ -
-
זה הקישור , נראה לי שאני אישית אזמין, וכן מבקש מכל מי שמזמין שיעדכן ונראה מה הלאה, אני כתבתי למוכר בירור לגבי שיטת המשלוח, והוא גם אומר שהוא לא יכול לקבוע, אבל אולי לפי המיקום שלו זה כן יהיה במשלוח של בר, שווה לנסות.
זה מגיע בלי מצלמת רוורס
יש להם גם קוד קופון של החנות שאפשר לקבל עוד 11 ש"ח הנחה אפשר לאסוף מכאן
ואפשר גם לנצל שם כמות יפה של מטבעות בדקתי בשביל הדוגמא ואני יכול לנצל שם 15 ש"ח במטבעות