תגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס
-
-
@מוטי-ברנד כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
את זה קיבלתי עם הפאנל
נראה לי אני יעביר חוט לאור רוורס וזהו גם ככה אחותי מסתמא בחיים לא תיכנס לאפשרויות שהקנבס נותן
-
@יצחק-רשטונ כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
לא הבנתי איזה מתאם
בקישור יש משהו שנראה כמו חיבור קלאסי של מצלמת רוורס למוטימדיהלא, זה מתאם מיוחד ליאריס, תסתכל טוב בשני הצדדים של הכבל
-
@YOLEVI כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
לא, זה מתאם מיוחד ליאריס, תסתכל טוב בשני הצדדים של הכבל
הסתכלתי טוב ולא ראיתי מעבר לכבל פשוט שמגיע בכל מולטימדיה [אולי אנחנו מדברים על קישורים שונים]
בכל אופן אם הכבל של הווידאו במקור מגיע באותו צורה של RCA צהוב אז אתה יכול לחבר אותו בשביל הנתונים של הווידיאו ובשביל הפקודה של הרוורס לבדוק עם בודק פיוזים בצמה המקורית אם יש חוט שנותן לך פלוס רק שאתה מכניס רוורס ואת זה לחבר לאותו חוט של הRAVERSE
[אני מאמין שזה מגיע בפקודה אלקטרונית לקנבאס ולא כך אבל תנסה] -
@יצחק-רשטונ כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
באס ולא כך אבל תנסה
רעיון מצוין אמנם גם אני חושב שאני לא ימצא אבל אני ינסה
@יצחק-רשטונ עכשיו אני רואה שאתה פשוט צודק זה לא מתאם מיוחד ליאריס, אני יבדוק מה הגיע לי בדיוק
@צילפינגים כאן אתה נתת לי את הקישור הזה, זה היה סתם מתאם או מיוחד ליאריס?
או שחשבת שאני מחפש מתאם בין המולטימדיה למצלמה המצורפת עם המולטימדיה שזה הקישור שהבאת...
הזמנתי ככה בלי לבדוק בדיוק...
אני חיפשתי מתאם בין המצלמה המקורית של הרכב למולטימדיה
-
@צילפינגים לא נורא זה כמה שקלים בכ"ז תודה על העזרה
@יצחק-רשטונ תודה שהערת את תשומת ליבי לפני שפירקתי שם את המולטימדיה....
@צילפינגים קישור מהחוט הנ"ל למצלמה המקורית של יאריס אתה יודע למצא? אני לא הצלחתי...
-
@צילפינגים קישור מהחוט הנ"ל למצלמה המקורית של יאריס אתה יודע למצא? אני לא הצלחתי..
תשלח תמונה אולי זה יעזור יותר..
-
@צילפינגים כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
@YOLEVI מנסיון אישי שלי בכמה מערכות שהתקנתי אין כמו להעיף את המצלמה הקיימת ולשים חדשה זה פותר הרבה כאב ראש ובזבוז זמן גם אם המצלמה הקיימת עבדה לא בהכרח שהיא תתחבר למערכת החדשה [יעיד @מוטי-ברנד...]
דווקא לא!
המלמה המקורית של טויוטה יש לה זווית מאוד מוצלחת שרואים גם את הטאמבון ואז אפשר להתקרב לקו 0@צילפינגים כתב בתגובה: מתאם למצלמה אחורית ליאריס:
@YOLEVI יש סיכוי לא קטן שאת החיווט מהמאחורה עד למולטימדיה לא צריך להחליף לכן אמרתי לך שתצלם..
אם הוא רוצה להחליף מצלמה אז הוא יצטרך להחליף חיווט
@צילפינגים רציתי לחסוך את החיווט עד המאחורה אבל נראה שאין ברירה
תודה רבה לך על כל העזרהאם אתה רוצה אתה יכול לקפוץ אלי לביתר לבדוק עם קנווס
-
דווקא לא!
המלמה המקורית של טויוטה יש לה זווית מאוד מוצלחת שרואים גם את הטאמבון ואז אפשר להתקרב לקו 0בתקווה שבאמת זה מקורי ולא בהתקנה מקומית ולפעמים חושבים שזה מקורי ולכן אמרתי ככה
אם הוא רוצה להחליף מצלמה אז הוא יצטרך להחליף חיווט
אם זה מקורי אתה צודק ואם לא [התקנה מקומית] אז הוא לא יצטרך ולכן מההתחלה אמרתי לו שיצלם בכדי שנדע אם אכן זה מקורי או בהתקנה מקומית