ההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706)
-
@YOLEVI כתב בההבדלים בין הT10 המקורית לT10 המכונה "מזויפת":
@מוטי-ברנד
אשמח שתציין לאיזה מיקרופון כוונתך האם למובנה במולטימדיה או החוטי שמצורף למולטימדיהאת זה לא בדקתי הרבה
היה לי לקוח שבא אלי אם החדש וזה היה נשמע לי יותר טוב למרות שאת המסכים שאני מתקין מהארץ זה הT10 הרגיל
המסך החדש הוא בלל לא חדש יש אותו כבר כמה שנים אני כבר התקנתי כמה כאילו לפני שנתיים פשוט עכשיו המוכרים התחילו לשלוח אותו
אני לא חרשתי את המערכת לעומק אבל לפי מה שנראה לי הממשק הרבה יותר חדשני בכלל לא הציק לי העברית ולא צריך אינטרנט כדי להגדיר קנבס ולגבי הרדיו אפשר לשנות תחנות לשמות בעברית וזה היה נשמע לי יותר טוב מהישן
הערכת נושא גם הרבה יותר נוח עם הרבה אופציות מעניינות
בקיצער נשמע לי אחלה מכשיר -
@מוטי-ברנד כתב בההבדלים בין הT10 המקורית לT10 המכונה "מזויפת":
אני כבר התקנתי כמה כאילו לפני שנתיים
ויש לך מידע איך זה אחרי כמה שנים? (ביחס למקורי ובלי קשר)
-
@רענן כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@YOLEVI סליחה על ההקפצה .
רציתי לשאול האם מה ש@מיישה אמר שבמערכת K706 אי אפשר לשמוע רדיו במספרים שלמים כמו 93 זה נכון ?זה באג, כמו עוד שלל באגים ממש מעניינים ומעצבנים שיש בה.
@YOLEVI אתה עדיין דבק בעמדתך בראש הנושא?
או שהתחלת להבין למה אני כל כך לא סובל אותה…
אגב אני תקוע עם 3 כאלה, אשמח להתפטר מהן במחיר עלות… -
@מיישה כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
רציתי לשאול האם מה ש@מיישה אמר שבמערכת K706 אי אפשר לשמוע רדיו במספרים שלמים כמו 93 זה נכון ?זה באג, כמו עוד שלל באגים ממש מעניינים ומעצבנים שיש בה.
@YOLEVI אתה עדיין דבק בעמדתך בראש הנושא?
או שהתחלת להבין למה אני כל כך לא סובל אותה…
אגב אני תקוע עם 3 כאלה, אשמח להתפטר מהן במחיר עלות…ורק בישראל זה בעיה? איך עדיין לא יצא עדכון שמטפל בזה?
-
@aiib כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@מיישה כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
@aiib
זה מידיי הרבה באגים בשביל עדכון אחד, ייקח להם עשור להגיע לרמה של TS10 המקורי.לא צריך להגיע לרמה של המקורי אבל לפחות לטפל בבאגים הגדולים יותר.
יש לה באג נוראי שפתאום השמע נתקע על המקסימום בצורה צורמת ביותר, לא עוזר איפוס וכלום, השמע נשאר על המקסימום, אי אפשר להשתמש בה אפילו לרדיו, אחרי יומיים זה ‘פתאום’ מסתדר…
-
@מיישה לא יודע על מה אתה מדבר…
איזה עוד באגים יש?
היו פה כמה תלונות אולי זה קשור לגירסה
@טכנולוג מה דעתך בנידון? קרא לך פעם שנתקע על הכי חזק??
@מיישה אני אישית ממש נהנה מהמזויפת יותר ממה שנהנתי מהטי 10 שדווקא שם היו לי כמה באגים
@מיישה לא זוכר אם אמרתי לך אבל יש כמה גירסאות שהערכת נושא שונה בהם לגמרי אז אולי זה גם תלוי בזה
-
רציתי לשאול האם מה ש@מיישה אמר שבמערכת K706 אי אפשר לשמוע רדיו במספרים שלמים כמו 93 זה נכון ?לי אישית עובד חצאים מעולה
אולי זה גירסה מסוימת שא"א בה
-
@YOLEVI כתב בההבדלים בין הT10 המקורית (TS10S) לT10 המכונה "מזויפת" (k706):
אני אישית ממש נהנה מהמזויפת
בוא תקנה ממני אני תקוע עם 3
-
יש אופציה שהמולטימדיה תמשיך לעבוד אבל לכבות את המסך (דרך המסך הנגלל), זה טוב בשביל מי שמפריע לו האור של המולטימדיה בנהיגה או שהוא משתמש ברדיו עם מנוע כבוי ולא רוצה לגמור את המצבר
גם ב TS10S המקורית יש את האופציה הזו
פשוט לוחצים במסך הנגלל על הסמל של התאורה -
@מיישה לא יודע על מה אתה מדבר…
איזה עוד באגים יש?
היו פה כמה תלונות אולי זה קשור לגירסה
@טכנולוג מה דעתך בנידון? קרא לך פעם שנתקע על הכי חזק??
@מיישה אני אישית ממש נהנה מהמזויפת יותר ממה שנהנתי מהטי 10 שדווקא שם היו לי כמה באגים
@מיישה לא זוכר אם אמרתי לך אבל יש כמה גירסאות שהערכת נושא שונה בהם לגמרי אז אולי זה גם תלוי בזה
אני הבעתי את דעתי בעניין כמה פעמים אבל אומר אותה שוב (אולי אני נוגע אבל זו עכ"פ דעתי)
יש לי באופן אישי את המערכת הזאת כשנתיים ואני מאוד מאוד מרוצה
מעולם!!! לא נתקע לי השמע על ווליום כלשהו
מעולם!!! לא נתקעו לי הערוצים
היא מהירה מאוד
יש עדכונים ושיפורים כל חודש בערך
המערכת היחידה!!! (מה שידוע לי) שניתן לשנות imei תוך 10 שניות וכך פועל בה סים כשר (כוונתי לכשר לגמרי לא נטפרי וכו’ - יש כאלה שמעדיפים כך כי ניתן להוציא ולקבל שיחות מהסים גם ללא פלאפון) ללא שום בעיה
אני אוהב את הערכות נושא שלה ופשוט טוב לי איתה
החיסרון היחיד בעיני הוא עניין העברית שמזמן כבר הספקתי לשכוח שהיא קצת משובשת גם בגלל שהתרגלתי וגם בגלל שבד"כ לא מתעסקים עם התפריט הפנימי
אבל בסוף הכל עניין של חווית משתמש ואני מכבד כל מי שחושב אחרת ממני רק משתף את החוויה האישית שלי