הוחלף מנוע, למה זה כ''כ גרוע?
-
כל הזמן אני רואה כאן שמעלים הצעות לרכבים מיד 2, ומיד אחרי זה ''כתוב שהוחלף המנוע, תברח מזה'', למה זה כזה גרוע? לכאורה כל רכב באיזשהו שלב יצטרך להחליף אחד כזה,
למה זה שונה מחלקים אחרים באוטו? -
@אושר-מתקרב קודם כל זה נושא חשוב וטוב שהועלה לטובתך ולטובת הכלל..
כשמדובר ברכב שהוחלף מנוע הדבר הראשון הוא למה הוחלף מנוע? יכול להיות שיש משהו שגרם לו ללכת שלא קשור כלל למנוע וגם המנוע החדש עתידו להתפגר מקרוב..
ויש אפשרות גם שלא שמו שמן או מים או שפתאום התפוצץ רדיאטור ולא שמו לב לחום מנוע וזה קצת מראה אולי על הזנחה מסויימת של הבעלים אבל לא תמיד כי בסוף כולנו בני אדם..
דבר נוסף זה שילוב המנועים לעיתים ברכבים החדישים יותר יחסית ישנם כל מיני חיישנים למיניהם שכשהם עוברים לרכב אחר הם משתבשים ויכולים לעשות תקלות וכו' אם מדובר ברכב טיפש אולי זה יותר טוב אבל לרוב כדאי לא לקחת..
דבר נוסף זה איכות המנוע אולי הורכב באחד מהכפרים והשטר מכר בקומבינה...
בקיצור צריך לברר טוב טוב מהיכן המנוע הגיע ולמה הקודם הוחלף..
ועקב זה שיש מיעוט שאינו מחבב את מידת האמת אז אנשים מעדיפים לברוח.. -
@BENZI
לפי מה שיצא לי גם לקרוא וגם להתקל במקרים כאלה אז ככה אם המנוע החדש נסעו איתו כמות יפה של ק"מ לפחות 15000 או משהו כזה אז בהחלט לא צריך להיות בעיה אבל לפעמים שמדובר על רכב שהוחלף לו מנוע לפני כמה אלפים בודדים אי אפשר לדעת איך הרכב יגיב לזה ולכן עדיף לא להיכנס לזה כי בהחלט כמו שכבר אמרו הגיוני שגם החדש ילך בקרוב כי זה כמו הנשמה לאדם יומיים אחרי שהוא נפטר זה לא באמת יעזור!!! -
@צילפינגים כתב בהוחלף מנוע, למה זה כ''כ גרוע?:
@אושר-מתקרב קודם כל זה נושא חשוב וטוב שהועלה לטובתך ולטובת הכלל..
כשמדובר ברכב שהוחלף מנוע הדבר הראשון הוא למה הוחלף מנוע? יכול להיות שיש משהו שגרם לו ללכת שלא קשור כלל למנוע וגם המנוע החדש עתידו להתפגר מקרוב..
ויש אפשרות גם שלא שמו שמן או מים או שפתאום התפוצץ רדיאטור ולא שמו לב לחום מנוע וזה קצת מראה אולי על הזנחה מסויימת של הבעלים אבל לא תמיד כי בסוף כולנו בני אדם..
דבר נוסף זה שילוב המנועים לעיתים ברכבים החדישים יותר יחסית ישנם כל מיני חיישנים למיניהם שכשהם עוברים לרכב אחר הם משתבשים ויכולים לעשות תקלות וכו' אם מדובר ברכב טיפש אולי זה יותר טוב אבל לרוב כדאי לא לקחת..
דבר נוסף זה איכות המנוע אולי הורכב באחד מהכפרים והשטר מכר בקומבינה...
בקיצור צריך לברר טוב טוב מהיכן המנוע הגיע ולמה הקודם הוחלף..
ועקב זה שיש מיעוט שאינו מחבב את מידת האמת אז אנשים מעדיפים לברוח..בדיוק שבוע שעבר התקשר אלי מישהו שהוא מילא מים עד למעלה והוא רצה שאני יאשר לו שזה בסדר, ואז שהבנתי שהוא מילא במקום של המילוי שמן.
נס עצרתי אותו בזמן כי היה לי אותו סיפור עם מישהו שלא הספקתי לעצור בזמן