דרוש בורג אטם משאבת הגה
-
לאחר זה [נזילה מחמת שנפל הבורג] ולא ידעתי למה הוא משמש וכרגע אני לא מוצא אותו
דרוש בורג של האטם [בוקסה מספר 10 באמצע חלק ובסוף יש הברגה] כל היודע מקומם איה מוזמן לכתוב בשרשור איפה קונים אותם -
@פתוח-לשמוע תעלה תמונה של הבורג או משהו דומה לסוג הבורג
-
משהו כזה רק החלק החלק הוא יותר ארוך. זה לא נראה משהו מסובך פשוט אין לי כח לפרק הכל ואז לראות שזה לא מתאים
אולי פשוט לאטום עם אפוקסי וזהו?
@נייטרון-חפשי @שלמה -
@פתוח-לשמוע מאמין שכל חנות חלפים וגם טמבוריות מחזיקות כאלה ברגים זה לא איזה משהו נדיר
-
@פתוח-לשמוע כתב בדרוש בורג אטם משאבת הגה:
משהו כזה רק החלק החלק הוא יותר ארוך. זה לא נראה משהו מסובך פשוט אין לי כח לפרק הכל ואז לראות שזה לא מתאים
@נייטרון-חפשי @שלמההייתי ממשיך לחפש.
יש לך את המק''ט של זה?@klopkk כתב בדרוש בורג אטם משאבת הגה:
@פתוח-לשמוע מאמין שכל חנות חלפים וגם טמבוריות מחזיקות כאלה ברגים זה לא איזה משהו נדיר
נכון אבל צריך לדעת איזה קוטר הבורג (ומכיוון שהוא אבד אין אפשרות למדוד עם קליבר), כמה האורך שלו, וכמה חוט הוא (המספור של הסיבובים)
-
את זה אל תעשה אם יש עוד סיכוי למצוא.
לבינתיים הייתי מנסה לקחת בורג רגיל בגודל ואם יש צורך, לשייף לו את החלק העליון (לדאוג שלא ישארו שבבים!) -
@klopkk כתב בדרוש בורג אטם משאבת הגה:
בסוף בכל מקרה הוא מחבר אום לפי מה שהבנתי
אין אום זה מתברג לבפנים
-
-
@שלמה כתב בדרוש בורג אטם משאבת הגה:
יש לך את המק''ט של זה?
מספר שלדה יעזור?
כן
-
-
@פתוח-לשמוע
באיזה בורג מדובר?
-
@שלמה
בורג 1 [ימני למעלה] זה היה בערך 4-5 ס"מ אני מצאתי אותו על המנוע מתחת למשאבת הגה ככה שאני לא יודע מה המיקום המדוייק שלו
היה לי נזילה קטנה של למלאות פעם בחודשיים ופעם אחת אחרי עליות לירושלים ש"בדקתי" את הטורים אני ממלא שמן הגה ובנסיעה קצרה הכל מתרוקןאלוףףףףףףףףף -
@שלמה איפה אני משיג כזה בורג? בחנות חלפים רגילה? איך אני אומר לו מה חסר לי?
תתחיל בלהתקשר לחנויות חלפים ולומר להם שאתה מחפש את הבורג משאבת הגה כוח שזה בעצם בורג אטם של האוגן שמן מספר מק''ט 901000193
כאן יש לך את זה באתר סובארו, יש לי נטפרי אז אני לא מצליח להתקדם ולבדוק אם אפשר לרכוש.
בדוק גם כאןתוכל להשתמש בתמונה כדי למקד את מי שצריך באיזה בורג אתה חפץ
-
-
@פתוח-לשמוע היי! הזמנתך מס' 11981322 נוצרה. אחד מהצוות הידידותי שלנו יבדוק אותו וישלח אליך הוראות תשלום בהקדם האפשרי. השתמש בקישור זה כדי לבדוק הזמנה זו או כדי לשלוח לנו הודעה. כּוֹתֶרֶת כַּמוּת מחיר, דולר סובארו 901000193 - בורג אוגן12.92מחיר משלוח (0.08 ק"ג)?סַך הַכֹּל2.92בברכה, Amayama.com.שנה את הגדרות ההתראות שלך כאן
לא כ"כ הבנתי איך זה עובד עושים הזמנה המוכר מאשר ואז משלמים?
-
לא כ"כ הבנתי איך זה עובד עושים הזמנה המוכר מאשר ואז משלמים?
כן משלמים בפייפל
-
@שלמה כתב בדרוש בורג אטם משאבת הגה:
משלמים בפייפל
פתחתי עכשיו חשבון אבל המוכר לא אישר את ההזמנה עדיין