איך אני בודק האם הורידו את הרכב מהכביש?
-
@ישראל10 כתב באיך אני בודק האם הורידו את הרכב מהכביש?:
יש מקום רשמי שאפשר לבדוק האם הרכב ירד מהכביש?
[בדקתי במערכת הנ"ל ואין אזכור לזה, האם זה אומר שאין הורדה, או שהמערכת לא כוללת את זה?במשומשת או באתרים דומים (כולם מתבססים על מאגר משרד הרישוי)
אני לא מכיר את המערכת הטלפונית שציינת אליה מן הסתם היא מבוססת על אותו המאגר -
@Lexus לא כתוב כלום על הרכב.
[אני יסביר את הסיפור. תפס אותי סייר\פקח יחד עם שוטר והפקח בדק את הרכב והוריד אותו על שלל טענותיו...
בסיום הבדיקה נכמרו רחמיו של הבודק ואמר לי תחכה שניה שהשוטר יתפוס רכב אחר, ותצא לכביש וכך לא תקבל קנס, [הבנתי שמקבלים על הורדה קנס של 1000 ש"ח].
למעשה כך היה, וב"ה לא קיבלתי קנס...
וכעת אני לא יודע האם זה אומר שהרכב בסוף לא ירד... או שירד בלי קנס.
[הוא חתם לי על הרשיון רכב שזה אסור לשימוש, אבל בטעות הוא חתם על הרישיון של 2023...]
בכל המקומות שבדקתי, לא ראיתי אזכור של הורדה מהכביש...
כעת אני מנסה לבדוק האם באמת הרכב ירד, או שהקב"ה ריחם עלי...
מומחים לכאן... @מאיר @EBA @יצחק-רשטונ @הכל-בעזרת-השם @שלמה @ועוד -
[אני יסביר את הסיפור. תפס אותי סייר\פקח יחד עם שוטר והפקח בדק את הרכב והוריד אותו על שלל טענותיו...
בסיום הבדיקה נכמרו רחמיו של הבודק ואמר לי תחכה שניה שהשוטר יתפוס רכב אחר, ותצא לכביש וכך לא תקבל קנס, [הבנתי שמקבלים על הורדה קנס של 1000 ש"ח].
[הוא חתם לי על הרשיון רכב שזה אסור לשימוש, אבל בטעות הוא חתם על הרישיון של 2023...]
מומחים לכאן... @מאיר @EBA @יצחק-רשטונ @הכל-בעזרת-השם @שלמה @ועודכל עוד אין לך מסמך ליקוים להורדה מהכביש לא אמור להיות לך שום בעיה
כן הייתי נכנס לאיזור אישי ממשלתי לראות האם מופיע ברשיון רכב תנאים והגבלות בהצלחה -
@הכל-בעזרת-השם כתב באיך אני בודק האם הורידו את הרכב מהכביש?:
כן הייתי נכנס לאיזור אישי ממשלתי לראות האם מופיע ברשיון רכב תנאים והגבלות בהצלחה
נכון!
שם זה אמור להופיע אבל לוקח לזה יום להתעדכן.
@ישראל10 המלצתי לך להכנס לשם כמה שיותר מהר ובמידה ואין רישום הורדה תוריד עותק של הרשיון (אחרי הורדה לא ניתן לעשות את זה), במידה ולמחרת כן תופיע הורדה צור איתי קשר. -
@ישראל10 כתב ב[איך אני בודק האם הורידו את הרכב מהכביש?]
-
@הכל-בעזרת-השם כתב באיך אני בודק האם הורידו את הרכב מהכביש?:
מומחים לכאן... @מאיר @EBA @יצחק-רשטונ @הכל-בעזרת-השם @שלמה @ועודכל עוד אין לך מסמך ליקוים להורדה מהכביש לא אמור להיות לך שום בעיה
כן הייתי נכנס לאזור אישי ממשלתי לראות האם מופיע ברשיון רכב תנאים והגבלות בהצלחההוא נתן לי מסמך ליקויים, השאלה היא האם זה מעודכן במערכות...
ולגבי איזור אישי ממשלתי, הרכב רשום על אשתי ואין לה אשראי על שמה... והטלפון שלה משום מה לא מעודכן בקופת חולים, כך שאין לה אזור אישי ממשלתי... -
כך שאין לה אזור אישי ממשלתי...
יש לה תעודת זהות ביומטרית?
-
בדקתי במערכת הנ"ל ואין אזכור לזה
במערכת הטלפונית אני לוקח את הנתונים מהמאגר מידע של datagov
זה נראה שאין שם את המידע הזה