מה זה התמרור הזה?
-
@EBA כתב במה זה התמרור הזה?:
@Lexus כתב במה זה התמרור הזה?:
@Lexus נו? אז במי הבעיה??
הבעיה שלי
באתי להסביר את הדרישה (שכפי שאתה אומר לא קיימת) לאפשרות לשליחת מיקוםכל זה לא רלוונטי כשמדובר בתוך העיר.
אה"נ ולמרות הכל טעות כזו לא היתה קורית עם שליחת מיקום
-
לכל מי שנפגע לא התכוונתי לומר ולהמעיט מהעזרה הענקית שאתם עושים
אם זה תיקון פנצ'רים בחינם (מחזיק יותר מהרכב)
אם זה שאיבת דלק במשך כמה שעות (זה לשאוב עד המנוע) לבן אדם שהתבלבל בין סולר לבנזין (לא מבין איך אפשר להתבלבל אתה לא יודע איזה מנוע זה)
וכו' וכו'
אני אמרתי דבר מאד פשוט יש את המערכת מלמעלה שהיא קובעת את הסדרים והצורות בטיפול והיא קבעה שהשימוש בכבישים מהירים יהיה רק באמצעות הזאת
ועל זה אני מלין שחבל שלא חושבים שיש ציבור שלם שלא יכול להנות מזה
היה אפשר לעשות שאם יש אופציה מדוייקת ישתמשו בה ואם לא אז ינסו להסתדר בצורה אחרת ומי שיש לו כח יחפש את הבן אדם
אני מתנצל שוב בפני מי שנפגע ושוב תודה רבה על העבודת קודש המסורה
היה מקום לכתוב עליכם "ידידים" "חסד של אמת" -
ידידים הוא כבר לא ארגון חרדי, ואפילו כבר לא מנסה להציג את עצמו ככזה. [הכיפה של המנכ"ל היא פונקציה של 16.9 ש"ח בברכל, לא מעידה דבר על יראת השמים לא שלו ולא של הארגון].
בקשר למה ש @יוני שאל, אז זאת התשובה ולא צריך להוסיף על זה כלום (וזה גם מה שאני עניתי לו), השאלה שלו לדעתי הייתה במקומה.
בקשר לכל השאר אני מסכים שהיה מקום לדבר יותר בכבוד על הארגון ובוודאי שאין מה לבא בתלונות (@יוני לא עשה את זה) על מי שעוזר בחינם, לא כי זה לא יפה אלא סתם כי הוא לא חייב לך כלום!
כל ההסברים אח"כ למה מיקום זה דבר מועיל כבר קשורים לשאלה אחרת......... וגם ווטסאפ.אין מה לתקוף אותי כאילו אין לי מושג מה זה לעזור לאנשים בדרך כי סוף סוף גם אני עוזר לאנשים כפי יכולתי (גם בדרכים).
כן מפריע לי באופן אישי, שאני מכיר מישהו שמאוד רוצה להתנדב בידידים ולא יכול כי אין לו....(לא מבין בזה) אפילו שיש לו טאבלט נטפרי, וחבל לי שזה מהווה עבורו פיתוי מה שלא היה קורה אילו היית צודק שהארגון לא מצטייר כארגון חרדי. -
@נייטרון-חפשי כתב במה זה התמרור הזה?:
אני מכיר מישהו שמאוד רוצה להתנדב בידידים ולא יכול כי אין לו....(לא מבין בזה) אפילו שיש לו טאבלט נטפרי
קשר אותו אליי, אני אכניס אותו.
אני ממשיך להתנדב שם גם אחרי שהבנתי שזה לא חרדי... ואגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם. -
אני ממשיך להתנדב שם גם אחרי שהבנתי שזה לא חרדי... ואגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם.
@נייטרון חפשי התכווין (להבנתי לפחות) ש"ידידים" נשמע ארגון חרדי במובן החרדי של המילה (חאפר מחליק עניינים וזורם ופחות מקובע) ולמעשה הוא לא ארגון "חרדי" אלא כמו איחוד הצלה לדוג'
ברכותינו שתמשיך לעשות חסד גם בפורום וגם בידידים
לי אישית מפריע כל מקום "חרדי" שאין לו גישה ללא סמארטפון כגון ידידים- לפחות מה שידוע לי עד היום, כגון ברדיו החרדי שכל הזמן יש הגרלות בין השולחים בוואצפ ובסטטוסים ובשאר מראין בישין -
@יוני אם הבנתי מה הבנת שהתכוונתי.... אז לא, כוונתי שהארגון נתפס בעיני הציבור כמנוהל ע"י חרדים ומותאם יותר לחרדים (כמו להבדיל הפורום הזה אפילו שאף אחד לא מונע מגויים לכתוב כאן, ובזה הוא טוב מקארספורום וכו' כידוע וכנ"ל במ"א) למשל בהכרה בכך שיש אנשים והרבה ללא סמארטפון, וגם לאיחוד הצלה לקח הרבה זמן עד שהתדמית שלו השתנתה מחרדי לכללי.
אגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם.
-