מה זה התמרור הזה?
-
@יוני כתב במה זה התמרור הזה?:
ארגון המציג את עצמו כחרדי
נו נו!
גם לא ניתן להתנדב בידידים אם אין לך אפשרות לשלוח מיקום... אפילו שדי ברור שהם מפסידים בזה לפחות כמה עשרות מתנדבים וזה גם די מיותר בתוככי הערים. -
@יוני תדמיין לך מתנדב שמוכן לצאת אליך כדי לעזור לך והוא גם מוכן לשלם דלק ואם צריך אז גם על כביש 6
ובסוף בגלל שהמיקום שהוא קיבל לא היה מדוייק הוא פשוט פספס אותך.. ואז הוא גם צריך לחזור על כל המסלול מחדש רק בשביל טעות קטנה
עם כל הכבוד כלל המתנדבים עושים זאת ללא קבלת תמורה כלשהי ואם למישהו זה יקרה פעם אחת הוא כבר יחשוב 20 פעם האם לצאת לקריאה כזאת
ולכן כל עוד אין מיקום מדוייק של הרכב לא יתנו שירות (במקומות עירוניים הם כן עושים לפי כתובת וכאלה אפילו אזור משוער) -
@נייטרון-חפשי לא לשלוח מיקום, אלא ווטסאפ ואפליקצייה של האירגון וזה גם דיי הגיוני..
כי כל המידע על האירועים מגיע מהאפליקציה שלהם ויש תמיכה משאר חברי האירגון דרך הוואטסאפ
ואם אין לך אז איך תדע איזה קריאות יש פנויות -
@נייטרון-חפשי @מאיר @יוני
אחרי כל הבלבולי מוח והתלונות [משום מה, כמה שזה יותר חסד וכמה שפחות תמורה - יותר תלונות] להלן העובדות:- בידידים בהחלט פותחים קריאה גם לבעל טלפון כשר בלי מיקום, ומנסים לדייק כמה שיותר היכן הוא. ומדובר על מעשים שבכל יום לעשרות ולמאות. כמובן שאם הוא יגיד "לא יודע, באמצע כביש שש" לא יעזרו לו, כי אי אפשר.
- ידידים הוא כבר לא ארגון חרדי, ואפילו כבר לא מנסה להציג את עצמו ככזה. [הכיפה של המנכ"ל היא פונקציה של 16.9 ש"ח בברכל, לא מעידה דבר על יראת השמים לא שלו ולא של הארגון].
- בשביל להתנדב מספיק אפליקציה של ידידים [על המולטימדיה או על השיאומי] אין שום חובה וואטספ, ואיש לא שואל אם יש לך או לא.
- @יוני פעם הבאה באמת תתקשר ישר לבדואים.
- בכביש שש הרבה פעמים ידידים לא ממהרים להגיע, כי בכביש מהיר זו סכנה עצומה לתקן בלי ניידת משטרה שמאבטחת, ובדיוק בשביל זה יש את רכבי הסיוע של כביש שש, שהתיקון שלהם בטוח הרבה יותר עם האורות המהבהבים והרכב הצהוב הנראים למרחוק, והם מגיעים מאוד מהר כשמתקשרים אליהם. ואגב גם שילמתם על השירות הזה במסגרת האגרה של הכביש, אז למה לא להשתמש בו?
וכל הכבוד ל @klopkk על הפעלת קצת שכר ישר.
-
@EBA אני באמת גמור מצחוק...
פעם ראשונה שאני קורא מישהו מתלונן על מתנדבים
רק בציבור שלנו זה יכול לקרות
בכל הערוצים החילונים ישבחו את 'ידידים' שהוא בהחלט מזוהה עם החרדים (לפחות בתקשורת),
אבל אנחנו עצמנו נבוא בביקורת ותלונה מדוע הם באו מאוחר מידי, ולמה הכונן לא הפעיל את השיר האהוב עלי למרות שכבר דלק לו MBD במערכת .. חחח -
@EBA כתב במה זה התמרור הזה?:
בשביל להתנדב מספיק אפליקציה של ידידים [על המולטימדיה או על השיאומי] אין שום חובה וואטספ, ואיש לא שואל אם יש לך או לא.
אולי באזור שלך..
אצלינו בקריות בלי ווטסאפ אין איך להירשם (אולי אחרי ההרשמה אפשר להסיר את הוואטסאפ אבל בהרשמה חייב) -
@Lexus כתב במה זה התמרור הזה?:
@Lexus נו? אז במי הבעיה??
הבעיה שלי
באתי להסביר את הדרישה (שכפי שאתה אומר לא קיימת) לאפשרות לשליחת מיקוםכל זה לא רלוונטי כשמדובר בתוך העיר.
אה"נ ולמרות הכל טעות כזו לא היתה קורית עם שליחת מיקום
-
לכל מי שנפגע לא התכוונתי לומר ולהמעיט מהעזרה הענקית שאתם עושים
אם זה תיקון פנצ'רים בחינם (מחזיק יותר מהרכב)
אם זה שאיבת דלק במשך כמה שעות (זה לשאוב עד המנוע) לבן אדם שהתבלבל בין סולר לבנזין (לא מבין איך אפשר להתבלבל אתה לא יודע איזה מנוע זה)
וכו' וכו'
אני אמרתי דבר מאד פשוט יש את המערכת מלמעלה שהיא קובעת את הסדרים והצורות בטיפול והיא קבעה שהשימוש בכבישים מהירים יהיה רק באמצעות הזאת
ועל זה אני מלין שחבל שלא חושבים שיש ציבור שלם שלא יכול להנות מזה
היה אפשר לעשות שאם יש אופציה מדוייקת ישתמשו בה ואם לא אז ינסו להסתדר בצורה אחרת ומי שיש לו כח יחפש את הבן אדם
אני מתנצל שוב בפני מי שנפגע ושוב תודה רבה על העבודת קודש המסורה
היה מקום לכתוב עליכם "ידידים" "חסד של אמת" -
ידידים הוא כבר לא ארגון חרדי, ואפילו כבר לא מנסה להציג את עצמו ככזה. [הכיפה של המנכ"ל היא פונקציה של 16.9 ש"ח בברכל, לא מעידה דבר על יראת השמים לא שלו ולא של הארגון].
בקשר למה ש @יוני שאל, אז זאת התשובה ולא צריך להוסיף על זה כלום (וזה גם מה שאני עניתי לו), השאלה שלו לדעתי הייתה במקומה.
בקשר לכל השאר אני מסכים שהיה מקום לדבר יותר בכבוד על הארגון ובוודאי שאין מה לבא בתלונות (@יוני לא עשה את זה) על מי שעוזר בחינם, לא כי זה לא יפה אלא סתם כי הוא לא חייב לך כלום!
כל ההסברים אח"כ למה מיקום זה דבר מועיל כבר קשורים לשאלה אחרת......... וגם ווטסאפ.אין מה לתקוף אותי כאילו אין לי מושג מה זה לעזור לאנשים בדרך כי סוף סוף גם אני עוזר לאנשים כפי יכולתי (גם בדרכים).
כן מפריע לי באופן אישי, שאני מכיר מישהו שמאוד רוצה להתנדב בידידים ולא יכול כי אין לו....(לא מבין בזה) אפילו שיש לו טאבלט נטפרי, וחבל לי שזה מהווה עבורו פיתוי מה שלא היה קורה אילו היית צודק שהארגון לא מצטייר כארגון חרדי. -
@נייטרון-חפשי כתב במה זה התמרור הזה?:
אני מכיר מישהו שמאוד רוצה להתנדב בידידים ולא יכול כי אין לו....(לא מבין בזה) אפילו שיש לו טאבלט נטפרי
קשר אותו אליי, אני אכניס אותו.
אני ממשיך להתנדב שם גם אחרי שהבנתי שזה לא חרדי... ואגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם. -
אני ממשיך להתנדב שם גם אחרי שהבנתי שזה לא חרדי... ואגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם.
@נייטרון חפשי התכווין (להבנתי לפחות) ש"ידידים" נשמע ארגון חרדי במובן החרדי של המילה (חאפר מחליק עניינים וזורם ופחות מקובע) ולמעשה הוא לא ארגון "חרדי" אלא כמו איחוד הצלה לדוג'
ברכותינו שתמשיך לעשות חסד גם בפורום וגם בידידים
לי אישית מפריע כל מקום "חרדי" שאין לו גישה ללא סמארטפון כגון ידידים- לפחות מה שידוע לי עד היום, כגון ברדיו החרדי שכל הזמן יש הגרלות בין השולחים בוואצפ ובסטטוסים ובשאר מראין בישין -
@יוני אם הבנתי מה הבנת שהתכוונתי.... אז לא, כוונתי שהארגון נתפס בעיני הציבור כמנוהל ע"י חרדים ומותאם יותר לחרדים (כמו להבדיל הפורום הזה אפילו שאף אחד לא מונע מגויים לכתוב כאן, ובזה הוא טוב מקארספורום וכו' כידוע וכנ"ל במ"א) למשל בהכרה בכך שיש אנשים והרבה ללא סמארטפון, וגם לאיחוד הצלה לקח הרבה זמן עד שהתדמית שלו השתנתה מחרדי לכללי.
אגב מותר גם לחילונים לעשות מצוות פה ושם.
-