קיה סורנטו 2014
-
@אפייי כתב בקיה סורנטו 2014:
אשמח לקבל חוו"ד על קיה סורנטו בנזין 2014
אמינות מחלות ועוד תודה רבהלא מומלץ בכלל לא תמצא רכב כזה בלי שהחליף מנוע והבעיה שאין מנוע לרכב הזה ושמוצאים זה עולה באיזור 20000 כולל ממירים
-
@מאיר נמתין לתגובתו
ואם מצאת רכב שלא הוחלף אז אתה תחליף ואם מצאת כזה רכב עם מנוע חדש אז תחליף גם אחרי שנה שנתים
-
@הכל-בעזרת-השם תודה רבה נדע להזהר ...
מה כן מומלץ 7 מקומות בתקציב של 50K בערך? -
מה כן מומלץ 7 מקומות בתקציב של 50K בערך?קיה קראנס דיזל
טויוטה וורסו
שנייהם הגירים לא להיט [בקיה זה בעיקר קלאצ'ים] אבל לא סוף העולם ב7 מקומות צריך להתפשר כי אין הרבה אופציות..
ואם יש לך רשיון ידני יש לך המלצה של @שלמה על דאצ'יה לודג'י דיזל [הדגם בלי האוריאה]
אופציה נוספת זה מיצובישי אווטלנדר [לא להיט בדלק אא"כ תעשה גז]
או פריוס פלוס אבל בתוספת תשלום... -
@צילפינגים
אם בידני עסקינן, גם האאוטלנדר וגם הוורסו באים בחשבון, ובמחיר תואם, כמובן...
לורסו יש מעלה בידני שהוא נטול הגיר הספציפי, ועם מנוע סופר נפוץ (קורולה).
לאאוטלנדר הידני יש חיסרון שהוא עם 5 מקומות במקור, אם כי תמיד אפשר להוסיף (טכנית)... -
@לך-תדע קודם כל לא ידעתי שיש וורסו ידני... [כי אין לי רשיון ידני וגם אף פעם לא נתקלתי במודעה כזו ביד 2 וגם אחרי שכתבת חיפשתי ביד 2 ולא מצאתי] דבר שני על ההמלצה של שלמה על הדאצ'יה זה גם בגלל שהאוטו הזה עולה ממש זול בגלל הידני וגם בגלל הדאצ'יה שבדבר..
-
@צילפינגים
הורסו נסחר במחירים דומים לדאצ'יה (מבחינת סדר גודל, לא השויתי תפוז לתפוז), האאוטלנדר אכן יותר יקר, אך עדיין ניתן להניח שהוא נכנס במסגרת התקציב שהוגדר כאן.
הוורסו אכן יובא לארץ רק ביבוא מקביל ב-2017 (כמה מאות בודדות), וכמעט שלא נסחר בינתיים (יד שניה) בשוק החופשי, ביד השלישית כבר תראה אותו יותר (בעוד כמה שנים)... -
@לך-תדע כתב בקיה סורנטו 2014:
הוא אכן יובא לארץ רק ביבוא מקביל (כמה מאות בודדות), ולא נסחר בשוק החופשי.
אין אפילו מודעה אחת ביד 2 וורסו ידני..
הורסו נסחר במחירים דומים לדאצ'יה (באותו סדר גודל), האאוטלנדר אכן יותר יקר, אך עדיין ניתן להניח שהוא נכנס במסגרת התקציב שהוגדר כאן.
אבל הדאצ'יה לא באותו סדר גודל מבחינת מודל... אתה לא תמצא וורסו 2017 במחיר שתמצא דאצ'יה... אתה אולי תמצא וורסו 2010 במחיר של דאצ'יה 2017
-
בכמה לדעתך נמכרת ורסו ידנית, 2017, 200,000 ק"מ? 30-40?
ובכמה נמכרת דאצ'יה דומה?אין לי מושג על וורסו ידנית כי אף פעם לא ראיתי מודעה כזו [ואני כן מסתכל על הקטגוריה] אבל דאצ'יה ידני דיזל נמכרת החל מ20 אלף וכלה באיזור 30\35 אלף מקסימום
-
@צילפינגים
אני מניח שה-20,000 מניבים תמורה תואמת...
בכל אופן ככל ואני משווה, אז להשערתי אכן לודג'י במצב כדלעיל (ללא דפקטים) תשאף לאיזור ה-30, והורסו תשאף ל-40, לכן אני מכליל אותם באותו איזור "מלמעלה", ואתה בהחלט צודק שהם לא באותו מחיר.לגבי יד2, להפתעתי טעיתי! מצאתי לך שלש:
(יד2 משום מה רושמים עליהם אוט', אך ה"פמילי" אינו אוטומטי, ממש לא...)
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ohn5rrzb
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/8tzt8epo
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/tsr048ss
אגב, תוכל למצוא אותה במחירון של יד2. -
@צילפינגים כתב בקיה סורנטו 2014:
ואם יש לך רשיון ידני יש לך המלצה של @שלמה על דאצ'יה לודג'י דיזל
אכן, אך ורק על הדיזל 1500 טורבו שעד שנת 2017 אח''כ הוסיפו מערכת אוריאה
-
@שלמה כתב בקיה סורנטו 2014:
@צילפינגים כתב בקיה סורנטו 2014:
ואם יש לך רשיון ידני יש לך המלצה של @שלמה על דאצ'יה לודג'י דיזל
אכן, אך ורק על הדיזל 1500 טורבו שעד שנת 2017 אח''כ הוסיפו מערכת אוריאה
נזכרתי לפני שכתבת וערכתי את הפוסט שלי למעלה..
-
-
מה כן מומלץ 7 מקומות בתקציב של 50K בערך?ממליץ מאד לחפש בפורום '' 7 מקומות'' או ''שבע מקומות'' היה על זה הרבה נידונים תוכל להחכים.
לענ''ד רק אם אתה ממש לא יכול להסתדר אפי' בדוחק בלי 7 מקומות תקנה.
-
@Klonimoos כתב בקיה סורנטו 2014:
מה כן מומלץ 7 מקומות בתקציב של 50K בערך?ממליץ מאד לחפש בפורום '' 7 מקומות'' או ''שבע מקומות'' היה על זה הרבה נידונים תוכל להחכים.
לענ''ד רק אם אתה ממש לא יכול להסתדר אפי' בדוחק בלי 7 מקומות תקנה.
סנטה פה מומלץ?
(או למצער מומלץ רק למי ששרד עם @טוסון ?)