הזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!)
-
@Klonimoos
א. אני מוחה על גילוי הסודות
סתם לא באמת, אני ג''כ נהנה מהמקטע הזה כאשר אני מהנוסעים בו, יש''כ
אבל אני טיפ'לה חושש שזאת לא הייתה כוונת פות''ש בשרשור זה, כאילו כן, קצת, עריכה: בעצם אני מתכוון שמתפספס טיפ חשוב על בסיס יותר שימושי שמיועד לשרשור חשוב בפני עצמו משהו שנשמע יותר כמו טיפים למשתמש הדרך. כבישים קיצורים ועוד. מה אומר? אפי' לפתוח שרשור חדש? יש המון כבישים כאלו
@לך-תדע תרצה לדייק אותי או להאיר את עיני?
עריכה: או אולי להכניס אפשרות זו בכותרת כמקום לגילוי סודות חשובים כאלו -
@שלמה
אחרי ההכתרה שלי לעיל, אני קצת 'נוגע', אך יש איזון גם מהצד השני, התקזזנו...
ובכל זאת, לדעתי התשובה היא גם ו---גם!
ראשית, אכן ישנם אינסוף 'טריקים' בכביש, שידועים רק למקומיים/מביני עניין/שומרי סוד, ומן התועלת לרכז אותם, לטובת אלו שמדי פעם מוצאים את עצמם במקומות אלו (למי שמגיע פעם ב... זה לא כ"כ יעזור, כי רוב בני האדם לא יזכרו שבדרך ל"אבנאבריק" בכביש אל-עריש צפון, שווה לקחת את הפניה ימינה לכיוון "תלליטוינסקי" ולהשתלב בחזרה בכביש המרכזי אחרי 3 ק"מ).
בשל זאת - צפויה תועלת מרובה מאשכול כזה, ובלבד שהוא יכיל מידע ברור ומפורט...אמנם, במקרה נשוא הודעתך, הרי שהובא מקרה של הזיה, סטייל:
"מוחמד, נשאר פה קצת אספלט, מה עושים?"
"תוסיף עוד נתיב בשוליים, ההטמנה תעלה לנו יותר...!"
לתחושתי, זה בהחלט 'מתחבר' לחוויה ששרשור זה ביקש להעניק למשתתפים בו...הנ"ל אינו בא לגרוע מחובת העברת התוכן שבה גם לאשכול מתאים, וכדלעיל, ו...קריינא דאיגרתא וכו'...
עם או בלי קשר, למזהים את המקומות שצוינו לעיל (לא המצאתי!) מגיע פרס מיוחד, מעצמם-לעצמם. בהצלחה!
כמובן, הצעת ה'קומבינה' דלעיל אינה מדויקת ואינה תקפה לכל זמן, ועדיין...
-
@שלמה כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
א. אני מוחה על גילוי הסודות
שומע! עם כזה פרצוף.... כבר נבהלתי....
אני מודה ומתוודה.... קצת קצת הסתפקתי..... בסוף אם ''יקלטו'' את הקטע מה הרווח?
הכרעתי מהר להעלות, למה?!
א. כי מי שנמצא פה בפורום, אני מפרגן לו עד הסוף ! מי שלא פה, הפסיד!
ב. אם באמת ישתמשו בנתיבים הריקים האלה הרבה פקקים לא יתחילו או יגמרו קצת יותר מהר.... לא לגמרי... אבל יעזור קצת....
ג. בסוף זה לא החניה הריקה האחרונה לייד הבית שלי, פעם בשבוע לנסוע שם.... ועוד כמה יהודים יהנו.....
ואתה צודק, לאט לאט אנחנו קולטים שאנחנו בעולם עם בני אדם, וזה לא כ''כ ''הזוי'' לראות נתיבים ריקים..... אפי' שכשהגעתי לכביש בפעמים הראשונות, לא חלמתי לראות אנשים שלא חושבים איך להיחלץ מהפקק, חשבתי את כולם לטיפ... לא שזה השתנה הרבה......טיפ'לה חושש שזאת לא הייתה כוונת פות''ש בשרשור זה
-
@Klonimoos כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
זה לענ''ד מאד דומה לזה ולזה?!
שלא תבין נכון אני ממש ממש תומך בשיתוף המקטע הנ''ל, וכן תומך בדרך של איך שזה הוגש
עדיין חושש?
זה חד משמעית דומה, העניין הוא שלך תדע לא הבין את ''ההזויים'' שעומדים בפקק כששני הנתיבים משמשים לאותה מטרה כך שהימני נשאר ריק, ועל זה הגבתי שבאלעד זה על אותו בסיס.
ובכן גם אתה הגבת על אותו רעיון בדוגמא חשובה מאודוהחשש הוא על פספוס הטיפים כדוגמא שלך לא על השרשור כאן אלא על השרשור השני (
שעוד לא הוקם, ואשמח שמישהו ירים את הכפפהעריכה: שהוקם ע''י ידידנו @אינטרקום היקר)@שלמה כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
אבל אני טיפ'לה חושש שזאת לא הייתה כוונת פות''ש בשרשור זה, כאילו כן, קצת, זה נשמע יותר כמו טיפים למשתמש הדרך.
@לך-תדע כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
ראשית, אכן ישנם אינסוף 'טריקים' בכביש, שידועים רק למקומיים/מביני עניין/שומרי סוד, ומן התועלת לרכז אותם, לטובת אלו שמדי פעם מוצאים את עצמם במקומות אלו
בשל זאת - צפויה תועלת מרובה מאשכול כזה, ובלבד שהוא יכיל מידע ברור ומפורט... -
-
@יהודי כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
@Klonimoos
הנתיב המדובר מיועד לכניסה עצירת ריענון יש מיד אחרי הכניסה לנתיב חניון קטן ולכן הוא נפרד מהכביש ואח"כ משתלבים חזרהבשביל קטע קטן של עפר לא סוללים כביש
-
@יהודי כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
@Klonimoos
הנתיב המדובר מיועד לכניסה עצירת ריענון יש מיד אחרי הכניסה לנתיב חניון קטן ולכן הוא נפרד מהכביש ואח"כ משתלבים חזרהשומע, יש לך מקור לזה?
-
אני וחברי הולכים במוצש"ק לתומנו ברחוב ולפתע רואים את הדבר הבא⬆️
הקטע המטושטש זה חבר שלי הליצן שמחקתי אותו
אבל בקיצר מדובר באאודי שחורה עם שרשרת על המראה והדבר הזה על הכיסא
מלחיץ ללא ספק גם בגלל איך שזה נראה - זה נראה מרחוק הרבה יותר מפחיד בלי הפלאש וגם בגלל ההקשרים... -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@פתוח-לשמוע אולי זה שטח פרטי מתחת?
איפה זה? -
@פתוח-לשמוע כתב בהזויים בכבישים - כל מה שלא חלמת לראות מבעד לשמשה (לא כולל כלי רכב!):
שאני מסתכל טוב יש שם פסי רכבת לא?
אחרי המעגל