עברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?
-
@בסד כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
שאלה קטנה נוספת מהמבינים, כאמור נסעתי בניסאן טידה, ובעליות של ירושלים זה היה מסובך מאוד הטורים קפצו מאוד מהר, האם זה תמיד כך או עניין של למידה של השימוש והכוח של הרכב, אני פשוט מפחד מכל רכבי המיני שישגעו אותי בעליות ולא אוכל להאיץ?
אל תצפה מסריון לקבל תוצאה של דודג' ראם ואיך אומר אליהו יוסיייאן [זה חלק מהמבטא הפרסי אין למה להגיה] אתה לא יכול ללמד חמור לנבוח...
בנוסף לזה יש אפשרות ללמידה גם כיצד לנצל את הכוח של האוטו שלך בעליות אבל אל תצפה יותר מידי -
@צילפינגים כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
אל תצפה מסריון לקבל תוצאה של דודג' ראם ואיך אומר אליהו יוסיייאן [זה חלק מהמבטא הפרסי אין למה להגיה] אתה לא יכול ללמד חמור לנבוח...
בנוסף לזה יש אפשרות ללמידה גם כיצד לנצל את הכוח של האוטו שלך בעליות אבל אל תצפה יותר מידיאז בעצם זה אומר שהמשאיות יעקפו אותי.. או שכן יש מצב להגיע לקצב משביע רצון כלשהוא.
אני לא רגיל לנסוע אף פעם על 200, אבל כן צריך משהו שזז... -
בנוסף לזה יש אפשרות ללמידה גם כיצד לנצל את הכוח של האוטו שלך בעליות אבל אל תצפה יותר מידיאז בעצם זה אומר שהמשאיות יעקפו אותי.. או שכן יש מצב להגיע לקצב משביע רצון כלשהוא.
אני לא רגיל לנסוע אף פעם על 200, אבל כן צריך משהו שזז...אל תשכח שלמשאית יש מנוע ענננק בגודל של כל הסריונים שעלו ארצה אבל תגיע בסוף ליעדך בשלום אם אתה מחפש משהו שיעלה את העליות לירושלים על 120 קמ"ש זה לא האוטו..
-
אז בעצם זה אומר שהמשאיות יעקפו אותי.. או שכן יש מצב להגיע לקצב משביע רצון כלשהוא.
אני לא רגיל לנסוע אף פעם על 200, אבל כן צריך משהו שזז...אל תשכח שלמשאית יש מנוע ענננק בגודל של כל הסריונים שעלו ארצה אבל תגיע בסוף ליעדך בשלום אם אתה מחפש משהו שיעלה את העליות לירושלים על 120 קמ"ש זה לא האוטו..
בעליות אני מסתפק גם ב80
השאלה היא על הביצועים באופן כללי, בירידות כן אפשר להגיע ל120?
או שזה לגמרי בימבה לחובבנים? -
אלטו הוא מנוע 1.0ליטר
3 צילינדרים!
-
@Lexus כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
אתה יכול למצוא פריוס במחיר כזה אבל היא לא תהיה היברידית
ממתי יש פריוס לא היברידית?
גם בדור הראשון שלא הגיע לארץ הוא היה הייבריד..אין שום היברידית בתקציב הזה!
התכוונתי שהיא תהיה נטולת בטריה פועלת 🪫
-
@Lexus כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
לדעתי זו מציאה נחמדה בהחלט
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/8yidsler?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=17&pagination=26וואו אני חולה על הרכב הזה, חווית הנהיגה בידני הזה היא כיפית.
אין בכתיבתי חוות דעת לגבי החזקה של אחת כזו, הגם שהרכב בסדר יחסית לפיג'ו וקל לטפל בו -
עוד עזרה קטנה,
אפשר גם גדולה לא רק עזרה קטנה...
אשמח לחוו"ד על מיצובישי לנסר (ראיתי כמה ביד 2)
רכב אמין מאוד אבל לא מהחסכוניות שתמצא כמובן ביחס למה שהבאנו למעלה בערך 1\9 בעיר ו1\11 מחוץ לעיר
-
אשמח לחוו"ד על מיצובישי לנסר (ראיתי כמה ביד 2)
הדור הישן המכונה לנסר קלאסיק [שווק עד 2008 ותחילת 2009] רכב יפני אמין וטוב אבל ביצועים מעט נמוכים אפילו ביחס לבנות מינו.
הדור החדש [מ2008 עד 2017] עיין כאןולדעתי שניהם נותנות תמורה טובה לכסף
-
@gil2272 כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
מכירים את קיה סיד?
איך הרכב הזה?תברח.
רציני??
אם מישהו מוכר לי ב10,000. לא שווה?
למה לברוח? יש לך משהו מסוים להגיד?
תודה -
למה לברוח? יש לך משהו מסוים להגיד?
תודהדובר על האוטו הזה רבות פה בפורום אז לכן קיצרתי בדברי... אתה צודק שלא עניתי לך בהרחבה אבל אם זה הצורה החדשה יותר [אם אני לא טועה גם הישנה] זה רכב ששותה שמן בהגזמה קלאצ'ים יקרים בהגזמה ועוד דברים עדינים שלא שווה להתעסק עם האוטו
-
הדור החדש עם גיר DST [דאבל קלאץ] בעייתי
במחיר הזה כנראה שאתה מדבר על הדור הישן שהבנתי שהוא דיי זהה ליונדאי I30 מבחינת מערכות , במידה וזה נכון אז סך הכל רכב דיי טוב והנקודות חולשה הם מנגנוני חלון וידיות של הדלתותהנכתב לגבי גירסת הבנזין , לא מכיר את הדיזל -
@יצחק-רשטונ כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
במחיר הזה כנראה שאתה מדבר על הדור הישן שהבנתי שהוא דיי זהה ליונדאי I30 מבחינת מערכות
בדיוק כך לכן הדגשתי שאני מדבר על הדור החדש יותר.
ובנוסף לבעיות שציינת זה גם פלסטיקה פשוטה מאוד שנוטה להישבר ועוד בקיצור רכב בסיסי ואמין..
ובנוסף צריך לבדוק בוצה במנוע זה מחלה של יונדאי\ קיה ושהאוטו טופל טוב ובזמן כי אם לא זה מתכון מוצלח לבעיות במיוחד ברכבים האלו@יצחק-רשטונ כתב בעברתי טסט ב”ה, ואני רוצה רכב זול וטוב. תסכימו לייעץ?:
הנכתב לגבי גירסת הבנזין , לא מכיר את הדיזל
גם הדיזל עם אותו גיר די בעייתי [קלאצ'ים יקרים]