המלצה לרכב אוטו' בסביבות 6,000 ₪
-
@gogo כתב בעצה לקניית רכב:
היי אני מחפש רכב אמין באזור של 6000 ש״ח אוטומט
הרכב כאן כתוב עליו אוטומט ומחיר סביר והבנתי שהמנוע של טויוטה.
האם מומלץ?
בתודה מראש!הרכב הוא מסוכנות, פחות מומלץ
מכיר את הגרסה הידנית שלו היה לחבר, דווקא היה ממש אמין, בלי תקלות החזיק אותו שנתיים. -
@י-שטרן כתב בעצה לקניית רכב:
הרכב הוא מסוכנות, פחות מומלץ
למה?
כי רכבים מסוכנות לפעמים עברו הרבה דברים שלא ממש תדע, החלפת מנוע, תאונות ועוד
תבדוק בגוגל על הסוכנות הזאת ותבין -
@י-שטרן כתב בעצה לקניית רכב:
היי אני מחפש רכב אמין באזור של 6000 ש״ח אוטומט
הרכב כאן כתוב עליו אוטומט ומחיר סביר והבנתי שהמנוע של טויוטה.
האם מומלץ?
בתודה מראש!הרכב הוא מסוכנות, פחות מומלץ
מכיר את הגרסה הידנית שלו היה לחבר, דווקא היה ממש אמין, בלי תקלות החזיק אותו שנתיים.איך אלו?
1. 2. ויש את זה שצריך תיקון האם שווה?
אגב אני לא מבין אם המנוע של טויוטה איך הם כאלו זולים יש כאן איזה משהו שאני מפספס? -
בקיצור אני רוצה רכב ב - 6000 ש״ח אמין בלי תקלות וחסכוני יש כזה דבר? האם נכללים בתנאים שהצבתי את - סיריון וסיטרואן c1 ופיג׳ו 107? האם יכנסו לי בהם מזוודה ועגלה?
אם אתה לא צריך את הספסל האחורי אתה יכול לשים את העגלה שם
אפשר גם לקשור על הגג (עדיף לא דברים כבדים. סכנת התהפכות הסיבובים)
אם תעלה קצת (בעצם הרבה) במחיר אתה יכול לקחת מיצובישי אטראז' נכנסים שם 4.5 מבוגרים שמנים שתי מזוודות גדולות ועגלה
תוכל לקחת להורים גם את גיסך... -
@טוסון כתב בעצה לקניית רכב:
בקיצור אני רוצה רכב ב - 6000 ש״ח אמין בלי תקלות וחסכוני יש כזה דבר? האם נכללים בתנאים שהצבתי את - סיריון וסיטרואן c1 ופיג׳ו 107? האם יכנסו לי בהם מזוודה ועגלה?
אם אתה לא צריך את הספסל האחורי אתה יכול לשים את העגלה שם
אפשר גם לקשור על הגג (עדיף לא דברים כבדים. סכנת התהפכות הסיבובים)
אם תעלה קצת (בעצם הרבה) במחיר אתה יכול לקחת מיצובישי אטראז' נכנסים שם 4.5 מבוגרים שמנים שתי מזוודות גדולות ועגלה
תוכל לקחת להורים גם את גיסך...תודה
בכל אופן אין רכב שתואם למה שכתבתי? -
אמור להכנס מזוודה ועגלה. סטנדרטים. בפרט בסיריון.
אגב, אם יש לך עגלה, אז יש לך גם כיסא תינוק... וממילא עוד רווח מתחת להדום רגליו....
ב8000 יש סיכוי ליותר מציאות. - זה גם מציאות!
ועם ס''ד אתה יכול למצא גם ב6000 רכב נחמד. הכרתי כמה שמצאו.🙆(נא לא לתקוף אותי, לא היה להם שום בעיות. זה מצוי? לא! אבל יש. תודה על ההקשבה!😉) -
@Klonimoos כתב בעצה לקניית רכב:
אמור להכנס מזוודה ועגלה. סטנדרטים. בפרט בסיריון.
אגב, אם יש לך עגלה, אז יש לך גם כיסא תינוק... וממילא עוד רווח מתחת להדום רגליו....
ב8000 יש סיכוי ליותר מציאות. - זה גם מציאות!
ועם ס''ד אתה יכול למצא גם ב6000 רכב נחמד. הכרתי כמה שמצאו.🙆(נא לא לתקוף אותי, לא היה להם שום בעיות. זה מצוי? לא! אבל יש. תודה על ההקשבה!😉)תודה על המענה המסור!
ניכר הרצון הטוב!!!
ואיך זה? -
@gogo כתב בעצה לקניית רכב
לא מתמצא כ''כ במחירון של הרכב הספציפי הזה.
אם יהיה זמני בידי, אנסה לבדוק לך יותר לעומק.
תמיד מומלץ להתקשר בכאלה מחירים, ולתהות על קנקנו של המוכר והנמכר.
תעזר בזה.
אגב, שים לב שהמנוע שלו ממש קטן, בתחנת דלק הוא משמח מאד! גם בחניות. בעליות, ונסיעה בינעירונית, פחות משמח..... -
אגב עכשיו אני רואה שהוא רק 4 מושבים אז הוא לא מתאים לנו. אני מצרף כאן כמה הצעות על סיריון שכנראה אני אלך עליו, אני ישמח אם יש למישהו קצת זמן פנוי לעזור לי!
האפשרות השניה שהבאת
משהו לא ברור בקטע של הטסט (המוכר כתב המחיר בלי טסט, עם טסט המחיר 9.5, אבל תאריך הטסט הבא כמעט עוד שנה🤔)
-
@Lexus כתב בעצה לקניית רכב:
משהו לא ברור בקטע של הטסט (המוכר כתב המחיר בלי טסט, עם טסט המחיר 9.5, אבל תאריך הטסט הבא כמעט עוד שנה🤔)
ניראה לי שבפרסום הוא חייב לכתוב תאריך של עד מתי יש טסט ואין אופציה לפרסם
בלי אז הוא כתב סתם תאריך