בקשה להישפט על דו"ח חניה. מישהו התנסה?
-
שלום לכולם. אני מבקש להתיעץ בחכמת ההמונים בנוגע למשפט על דוח חניה בעיר התורה החסידות
והשחיתותהסיפור שלי הוא כזה.
לפני כמה חודשים שברתי את רגלי, ומשכך הסתובבתי עם גבס וגם לאחר שהורד, המשכתי לצלוע פיזיותרפיה וכו'.
ערב אחד, לאחר 20 דק' של חיפושי חניה , עמדתי למשך כמה דקות, כשחצי מהרכב בשטחה של תחנת אוטובוס.
קיבלתי דוח של 250 שקלים.
ערערתי, תוך כדי ששלחתי לתובע, סיכום מיון, הפניה לפיזיותרפיה, אישור מחלה לאותם ימים, והסבר מנומק, שמסביר מדוע לדעתי פעלתי כשורה.
קיבלתי הודעה לקונית שהערעור נדחה, בלי הסברים ובלי שום התחשבות.
כשפניתי למחלקת החניה, נאמר לי שאי אפשר לדבר עם התובע או לקבל הסבר, והדרך היחידה היא להישפט.
השאלות שלי הן.- מה אני מסכן בהליכה למשפט כזה, האם יש אגרות או הוצאות משפשט שאתחיב לשלם במידה ואפסיד?
- האם לדעתכם שווה את כאב הראש?
- אולי יש בזה גם חילול ד' ואיסור הליכה לערכאות (כי הרי ברור שאשתמש בטיעון כי עירנו הנחמדת מצטיינת בביטולי הדוחות למקורבים לצלחת, ומשכך תמוה הוא בעיני שהערעור נדחה).
תודה רבה
-
@סים-שלום כתב בבקשה להישפט על דו"ח חניה. מישהו התנסה?:
אולי יש בזה גם חילול ד' ואיסור הליכה לערכאות (כי הרי ברור שאשתמש בטיעון כי עירנו הנחמדת מצטיינת בביטולי הדוחות למקורבים לצלחת, ומשכך תמוה הוא בעיני שהערעור נדחה).
איסור הליכה לערכאות אין בזה
מקסימום תשלח לעירייה הזמנה לדין תורהאולי מסירה אם אתה אומר שמות של אנשים שעברו על החוק
אבל את השאלה הזאת תשאל ישר את ר' עמרםותספר לנו מה הוא אמר -
@סים-שלום כתב בבקשה להישפט על דו"ח חניה. מישהו התנסה?:
אולי יש בזה גם חילול ד' ואיסור הליכה לערכאות (כי הרי ברור שאשתמש בטיעון כי עירנו הנחמדת מצטיינת בביטולי הדוחות למקורבים לצלחת, ומשכך תמוה הוא בעיני שהערעור נדחה).
בנוגע לזה, אינני חושב שזו טענה שתקדם אותך לאיזשהו מקום. אולי תרחיק, ואכמ''ל.
אולי @הכל-בעזרת-השם ידע יותר לעזור.
ובקשר לערכאות ספציפית, לענ''ד מי שדורש את הקנס זה הערכאות בכבודם ובעצמם, בשינוי אדרת.