חוות דעת על שברולט ספארק 2013\בקשה להמלצה על רכב עד 8 אש"ח
-
@יעקב-מ-פינס לגבי הספארק הדעות חלוקות [זכור לי שהיה פעם פה איזה נידון ומישהו הזכיר את זה שיש לו את האוטו הזה ואין לו שום תקלות מיוחדות וממש אמין כמובן ידני]
ולגבי הנוחות קשה לי להאמין שתמצא משהו נוח בתקציב הזה ובמיוחד ידני אולי אפשר למצוא משהו נוח ברכבים האמריקאים כגון שברולט וכו'
למשל סוזוקי אלטו ידני גם יכול להיות בתקציב שלך אבל גם שוב הוא לא נוח בעליל אם אתה נוסע על דף עם כתב אתה מרגיש את האותיות... -
@צילפינגים כתב בחוות דעת על שברולט ספארק 2013\בקשה להמלצה על רכב עד 8 אש"ח:
סוזוקי אלטו ידני
לא חוזרים על בדיחה פעמיים
היה לי כבר כזה אחד ואני לא אחזור אליו שוב
(למרות שהצלחתי לדחוף בו 7 אנשים כולל נהג [אל תשאלו איך])@לך-תדע אתה יודע להביא מקור לנושא המדובר?
-
@יעקב-מ-פינס הבאתי אותו רק בשביל הדוגמא...
-
בתור בעלים של ספארק 2012, אני מאוד ממליץ על הרכב הנ"ל, לדעתי זה הרכב החזק (מנוע1.2) בקטגוריה של הרכבי מיני,
אמינות- הרכב בבעלותי שנה וחצי שזה לא זמן מספיק לדעת אם הרכב אמין, אך מבירורים ומאנשים שיש להם את הרכב, לא ידועות מחלות, הדגם מ2013 הוא אף יותר משודרג שכולל חימום לכסאות וכו, והבידוד רעשים יותר טוב, הרכב הוא קוראני.
השאלה היא, אם אתה לא חושש מהק"מ הגבוהה של הרכב? זה לא קילומטרז' מידי גבוה לרכב עם מנוע קטן?
לדעתי המחיר הוא קצת יקר, הרכבים הידניים ובמיוחד הספארק נמכרים בגרושים (לפני חודשיים פורסם 2012 120k יד ראשונה ב-10000) תעקוב אחרי יד 2, תוכל למצוא רכב עם נתונים יותר טובים.
מדריך שפרסמתי על רכבים ידניים 👇
https://rechavimzelaze.ovh/topic/1626/רכבים-ידניים -
@יעקב-מ-פינס כתב בחוות דעת על שברולט ספארק 2013\בקשה להמלצה על רכב עד 8 אש"ח:
זה שהרכב קוראני לא אומר שכן יש לו מחלות?
ליונדאי קיה הקוראניות יש מחלות? אמנם הם לא אמינים כמו היפניות, אך לא יודעים כרכבים עם מחלות ונחשבים כרכבים אמינים.
-
נ.ב. את הרכב מהמדריך מכרת כבר? 😉
אישתי עדיין בלימודי נהיגה, אמנם חור רציני בכיס, אבל הספארק עדיין איתי.
-
השתכנעתי
ועכשיו נשאל את השאלה הכי קריטית
שווה לנסוע בשביל הרכב הזה חצי שעה?אתה צריך את הרכב לעכשיו? כי אם לא הייתי ממליץ לך לחכות, תוכל למצוא נתונים יותר טובים.
-
-
@יעקב-מ-פינס וואלקם טו דה ידני...
-
@צילפינגים
ובכל זאת?