וויז חזרה לעצמה
-
@י-שטרן כתב בוויז חזרה לעצמה:
הוא אומר לי לפנות פרסה באמצע גשר עוזי נרקיס לתוך גדר ההפרדה....
אם כבר הקפיצו את הנושא אז...
עד כמה שאני זוכר (ואני זוכר) גדר ההפרדה אינה נמצאת ליד הגשר אלה נמצאת בסמוך לצומת "קוקה קולה" שהוא אחרי הגשר ורק לאחר מכן זה מ.פ שועפאט
@קינג-קומפיוטר כתב בוויז חזרה לעצמה:
יש שם בסיס צבאי גדול
תחכים אותי איזה בסיס זה, הבסיס הכי קרוב הוא מחנה ענתות שנמצא בצד השני ליד מחסום חיזמא ואולי אתה מתכוון מהצד השני שזה קרוב במידה מסויימת למטה הארצי
-
הגיג קטנטן בנושא ההקפצה/הקפצות:
מאחר ומרבית המשתמשים קוראים את הנושא הרבה לפני שהם מעיינים בזמן כתיבת ההודעות שבו, הקפצת נושאים ישנים עלולה לגרום למשתמשים להוגיע את מוחם בנושא בכדי למצוא פיתרון לבעיה שכבר מזמן אינה רלוונטית, או לחשוש מבעיות עתיקות.
ע"כ מקובל בפורומים השונים על איסור הקפצה, פורום-פורום ומנהגו...
בפורום שלנו - אין איסור כזה!
אך עדיין, לדעתי, ראוי באם אתם מקפיצים נושא ישן, לציין "הקפצה" בתחילת ההודעה, עוד לפני ציטוטים כאלו ואחרים. כך גם מחוץ לנושא יהיה ניתן להבין שמדובר בהקפצה.
זו רק דעתי. -
@לך-תדע כתב בוויז חזרה לעצמה:
הגיג קטנטן בנושא ההקפצה/הקפצות:
מאחר ומרבית המשתמשים קוראים את הנושא הרבה לפני שהם מעיינים בזמן כתיבת ההודעות שבו, הקפצת נושאים ישנים עלולה לגרום למשתמשים להוגיע את מוחם בנושא בכדי למצוא פיתרון לבעיה שכבר מזמן אינה רלוונטית, או לחשוש מבעיות עתיקות.
ע"כ מקובל בפורומים השונים על איסור הקפצה, פורום-פורום ומנהגו...
בפורום שלנו - אין איסור כזה!
אך עדיין, לדעתי, ראוי באם אתם מקפיצים נושא ישן, לציין "הקפצה" בתחילת ההודעה, עוד לפני ציטוטים כאלו ואחרים. כך גם מחוץ לנושא יהיה ניתן להבין שמדובר בהקפצה.
זו רק דעתי.כל מילה, במקרה דנן אין שום חידוש / הבדל מהנושא הפותח להודעתי, לכן לא פירטתי יותר מדאי בהודעה המקפיצה (תרתי משמע)
ועוד רגע יבוא @מאיר ויפצל את הנושא... -
השבוע נסעתי לצפון...
הפיתרון האולטימטיבי לניווט - בהנחה שיש אתך עוד נוסע ברכב - להוריד מפה של הארץ בגוגל מפס, (שיהיה זמין גם בלא מקוון) יש לך שם חיפוש של כל אתר ואתר, תציין נק' יציאה ונק' יעד, והוא יביא לך סיפור דרך של המסלול. הנוסע שלידך יקריא לך את כל ה'בעוד שמונה מאות מטרים פנה ימינה'.
המפה לא נוסעת אתך, פשוט להסיע אותה עם האצבע!