וויז חזרה לעצמה
-
@YKingsmart כתב בוויז חזרה לעצמה:
@סוסיתא-2024 ומשטרות?
כנ"ל
אבל זה נראה שאנשים בודקים האם זה עובד ומשאירים סתם דיווחים... -
@emusic802 כתב בוויז חזרה לעצמה:
זה לא חזר לחלוטין
זה בעקרון חזר אבל ליד בסיסים צבאיים צה"ל מוריד את הGPS אז אין קליטה...
מומלץ בתחילת הדרך ללמוד את המסלול בע"פ ובמיוחד באיזור חיפה והקריות שם עקב הנמל והקרבה למפעלים אין קליטה כלל...
-
@טויוטה כתב בוויז חזרה לעצמה:
ובמיוחד באיזור חיפה והקריות שם עקב הנמל והקרבה למפעלים אין קליטה כלל...
ג''א מצטרף מניסיון 'על הבשר' בדרך לקריות בלי GPS לקח כמה דקות עד שקלטתי שהוא לא מחובר ומצאתי את עצמי באיזור ערבי... משטרה עזרה לנו... נסענו אחריה...
בקיצור לעשות שטייגען בלימוד הדרך לפני שמתקרבים לאיזורים שם...
וכדאי סתם כך בכל איזור דומה לעשות כן. -
@מרן-הרוששיבע גם בנווה יעקב יש לאחרונה שיבושים קשים
-
@טויוטה כתב בוויז חזרה לעצמה:
@emusic802 כתב בוויז חזרה לעצמה:
זה לא חזר לחלוטין
זה בעקרון חזר אבל ליד בסיסים צבאיים צה"ל מוריד את הGPS אז אין קליטה...
מומלץ בתחילת הדרך ללמוד את המסלול בע"פ ובמיוחד באיזור חיפה והקריות שם עקב הנמל והקרבה למפעלים אין קליטה כלל...
העדכונים וכל השאר חזרו אבל הניווט עצמו משום מה לא מושלם כי גם כשהוא מזהה איפה אני הוא כמה פעמים בימים האחרונים נתן לי סיבובים מוזרים שרק מאריכים עד שהחלטתי שאני לא שומע לו ורק אז הוא חוזר ונותן את המסלול הרגיל והקצר
-
@טכנולוג זה גם קשור לGPS, בשביל לקלוט GPS צריך 3 אנטנות, מספיק שבגלל השיבושים אחת מהאנטנות לא נקלטת אז הוייז מתחיל להסתבך
לפני כמה ימים הוצאתי רכב ממיקאר וכשניסיתי לעשות סיום נסיעה המערכת אמרה לי שאני לא יכול לעשות סיום נסיעה כי הרכב לא בתחנה
התקשרתי אליהם ואמרתי להם שכנראה בגלל שיבושי GPS המערכת לא מזהה את הרכבכמה ימים אח"כ הם התקשרו אלי ואמרו לי שבגלל השיבושים בGPS הם לא יודעים כמה ק"מ נסעתי אז הם ביקשו שאני יפרט להם את הנסיעה שלי וכמה נסעתי
-
@קינג-קומפיוטר כן ברור שבסוף זה תוצאה של שיבושים הgps
-
אגב - עדיין לא בצורה מושלמת. נסעתי מביתר למאה שערים, שזה משהו שיש לו כמה דרכים בסיסיות ופשוטות, ווויז החליטה בשבילי דרך אחת וזהו [גשר המיתרים, ירמיהו, הרחובות הקטנים וחלאס], ובמסלולים נוספים הציעה רק את דרך חברון.
פעם היא תמיד הייתה מציעה את בצלאל - אגריפס - הנביאים, למעשה נסעתי בדרך הזו והגעתי כמה דק' (לא מאוד משמעותי, אבל בכ"ז, וויז...) לפני הזמן שנקבע לי במסלול שהם הציעו.
אולי עדיף לפני היציאה לדרך לבדוק גם בגוגל מאפ'ס, אולי הם מתמודדים יותר טוב עם שיבושי ה - gps/
-
חוזר בשביל להגיד יש"כ לכולם ולעדכן
נסעתי מירושלים לכרמיאל, בערך 8 ק"מ לפני הפניה ימינה לכביש 85 הוייז התעקש שאכנס לטמרה.. ואעשה פרסה שם, המשכתי כרגיל כי את האזור הזה אני מכיר ולאחר דקה הוא התאפס.
מכרמיאל לקריית אתא בדקנו את הפניות ואת מספרי הכבישים, ואמנם היו כמה דקות ללא קליטת gps אבל דקות בודדות ממש.
ברוך ה' כל הנסיעה הייתה חלקה....
הגומל לחייבים טובות וכו' -
בעיקר צריך להסתכל על השלטים בדרך.
לא להיכנס לכל מיני כבשים צרים בלי לדעת בדיוק להיכן אתה נכנס.
מספק סע בכביש ראשי.
הרבה פעמים הוויז טועה ומטעה.
הוויז הוא רק לעזר.
אם אתה נוסע מהצפון לבני ברק, חפש שלטים לכיוון ת"א וכו'