דו"ח באיזור קנס מוגדל לתג נכה
-
@שלמה כתב בדו"ח באיזור קנס מוגדל לתג נכה:
@aiib מנסיון אין פשוט אין בירושלים עם מי לדבר אתה יכול לערער אבל המדיניות שלהם היא לא לוותר
ה' ימלא חסרונך שלא תדע עוד כאלה דברים
דווקא לי פעם וויתרו על משהו יותר חד משמעי.
לדעתי אין כאן אפשרות שאני לא יזוכה במשפט. מנסה רק לחסוך להגיע למשפט... -
@aiib מנסיון אין פשוט אין בירושלים עם מי לדבר אתה יכול לערער אבל המדיניות שלהם היא לא לוותר
לי ביטלו דו"ח על כחול לבן אפילו שבזמן הדו"ח לא היה לי עדיין תג נכה כתבתי להם ששכחתי לרשום את הרכב וביטלו לי את הדו"ח תוך כמה ימים
@aiib לא מפסידים מלנסות -
@aiib בהחלט שווה לנסות לערער
וכן תעשה תמונות (אם אתה יכול) שלא רואים את התמרור
אבל בעיקר תתמקד בטענה שאתה עם רכב נכה ולקחת איתך את הנכה לבית החולים
והיית בלחץ - ואם כל זה בדקת כמה פעמים שאתה חונה ללא להפריע לתנועה
יש בהחלט סיכוי שיבטלו לךואם לא - אז תלך על משפט!!!
מנסיון אין פשוט אין בירושלים עם מי לדבר אתה יכול לערער אבל המדיניות שלהם היא לא לוותר
אתה ממש לא צודק
אני כבר ערערתי כמה פעמים בעיריית ירושלים וביטלו לי את הדוח
החוכמה זה להגיש את זה בצורה מקצועיתמצורף כאן קובץ דוגמא לבקשהדוגמא לבקשה לביטול.pdf
-
והנה התמונות המעודכנות של הפקח...
הוא כמובן לא צילם את התמרור שחניתי לפניו אלא את התמרור בתחילת הרחוב.
והוא כמובן צילם זווית פחות מחמיאה של החניה. אם כי הוא כמובן התעלם מכך שהכביש בדיוק מתעקל שמאלה...אגב, במידה ומותר לעשות פרסה, יתקבל לומר שהגעתי מלמעלה וכלל לא עברתי על פני התמרור הזה?
אגב 2, התאריך שמופיע ע"ג התמונה של התמרור קודם יותר משבועיים לתאריך הדו"ח, זה משנה? -
@aiib כתב בדו"ח באיזור קנס מוגדל לתג נכה:
אגב, במידה ומותר לעשות פרסה, יתקבל לומר שהגעתי מלמעלה וכלל לא עברתי על פני התמרור הזה?
לא קשור
אגב 2, התאריך שמופיע ע"ג התמונה של התמרור קודם יותר משבועיים לתאריך הדו"ח, זה משנה
וודאי שזה משנה
אתה יכול להוסיף בטענה לביטול
שלא היה תמרור באותו היום
וההוכחה לכך היא שהפקח דאג לצרף תמונה ישנה ולא מתאריך ביצוע העבירהלדעתי זה לבד יכול לבטל את כל הדוח
-
@צדוק-לב כתב בדו"ח באיזור קנס מוגדל לתג נכה:
אגב, במידה ומותר לעשות פרסה, יתקבל לומר שהגעתי מלמעלה וכלל לא עברתי על פני התמרור הזה?
לא קשור
בשביל האינטליגנציה, למה לא?
אגב 2, התאריך שמופיע ע"ג התמונה של התמרור קודם יותר משבועיים לתאריך הדו"ח, זה משנה
וודאי שזה משנה
אתה יכול להוסיף בטענה לביטול
שלא היה תמרור באותו היום
וההוכחה לכך היא שהפקח דאג לצרף תמונה ישנה ולא מתאריך ביצוע העבירהלדעתי זה לבד יכול לבטל את כל הדוח
זה בבית המשפט או בבקשת הערעור?
כי מישהו טען לי שבבקשה לערעור לא להרבות בטענות משפטיות, רק לכתוב שהייתי בטיפול בבית חולים עם נכה שיש לו תג נכה (לצרף כמובן מסמכים על כך) חניתי במקום שאין בו הפרעה לתנועה, אני מבין שבאיזור הבית חולים התנאים יותר נוקשים ואני מבקש התחשבות.