סטיק למולטימדיה מומלץ
-
@מיישה כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
שלא לשים ברכב סטיק על סוללה
אצלי יש סטיק על סוללה של וואוי דגם מצויין קליטה חזקה מאד והוא משמש אותי גם בבית [גם ברגעים אלו שהפוסט הזה עולה לרשת] ויש לו גם סוללות חדשות בעלי ב30 שקלים
וכשאני צריך לסוע ליעד שאני לא מכיר [תכלס' לא קורה הרבה] אזי הוא משתלשל לכיסי העמוק ובתוך רגעים מההתנעה הוא מחובר למערכת באמצעות הוויפי בלי שום חיבור פיזי- פשוט תענוג .למי זה לא מתאים
א.לאנשים שיש להם אינטרנט לא רק לוויז ופנגו ואז הם רוצים שירים וכדומה בכל נסיעה
ב.לאנשים רחפנים/עסוקים שאין להם כח לזכור להטעין את הסוללה מידי פעם וכדו' [יש גם מטען ברכב אבל הבנתם את הרעיון יש כאלה שאין להם כח לכלום - תן לי משהו לחבר פעם אחת וזהו]
ג.לאנשים שרוצים שהאינטרנט ישאר רק ברכב ואז זה הסוללה תתחמם ותהרס מחומה של החמה -
@יצחק-רשטונ בקיצור התחתנת עם הסטיק, במקום להדליק את האוטו 3,2,1 ויש אינטרנט
-
-
@ראובן-שבתי כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
בקיצור התחתנת עם הסטיק, במקום להדליק את האוטו 3,2,1 ויש אינטרנט
השאלה למה אתה צריך אינטרנט ? אני אישית משתשמש בו ברכב לוויז בלבד [גם ככה יש בו רק נטפריי] ולא עובד בהובלות ולא כדרייבר ולכן השימוש שלי בו מחוץ לבית הוא בערך פעם בחודש
ועוד לא דיברנו על שלל המעלות האחרות שלווסתם שאלה האם אתה מרגיש שהתחתנת עם הפלאפון שלך בגלל שאתה צריך להטעין אותו ולסחוב אותו ? -
@יצחק-רשטונ כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
וסתם שאלה האם אתה מרגיש שהתחתנת עם הפלאפון שלך בגלל שאתה צריך להטעין אותו ולסחוב אותו ?
כשיהיה לו תחליף אז ברור שככה ירגישו...
-
@aiib כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@יצחק-רשטונ כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
וסתם שאלה האם אתה מרגיש שהתחתנת עם הפלאפון שלך בגלל שאתה צריך להטעין אותו ולסחוב אותו ?
כשיהיה לו תחליף אז ברור שככה ירגישו...
זה לא רק שיש תחליף
פלאפון הוא כל הזמן בכיס כשאתה מגיע הביתה מטעין אותו קצת וסיימת
סטיק אתה יורד לאוטו אויש הסטיק בבית, מגיע הביתה יורד לאוטו, אוחח זה לא נדלק אין לו בטריה, טוב נטעין אותו, מחכה שהוא ידלק וכו' וכו'
היה לי פעם ככה לכן אני יודע כמה זה מעצבן, כל פעם עד שאתה מתחיל נסיעה זה עוד חמש דקות -
@פתוח-לשמוע כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
@יצחק-רשטונ יש לך את זה ב67 ש"ח טוב מניסיון
זה מתאים לכל החברות בארץ?
-
@ראובן-שבתי כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
פלאפון הוא כל הזמן בכיס כשאתה מגיע הביתה מטעין אותו קצת וסיימת
סטיק אתה יורד לאוטו אויש הסטיק בבית, מגיע הביתה יורד לאוטו, אוחח זה לא נדלק אין לו בטריה, טוב נטעין אותו, מחכה שהוא ידלק וכו' וכו'
היה לי פעם ככה לכן אני יודע כמה זה מעצבן, כל פעם עד שאתה מתחיל נסיעה זה עוד חמש דקותיכול להיות שלך זה לא מתאים , אני אישית מרוצה ממנו עד הגג כי הוא בעיקר משמש אותי לאינטרנט הביתי וכשאני צריך אינטרנט לדרך הוא ממש נח לי , במקרה הכי גרוע הוא מתחבר למטען ברכב וזה כמעט לא קרה לי
לצרכים שלי זה בול[מי שביקש קישור לסוללה צירפתי למעלה עיין שם ]
-
@מיישה כתב בסטיק למולטימדיה מומלץ:
מניסיון מאד ממליץ שלא לשים ברכב סטיק על סוללה, מכמה סיבות, ולא רק בגלל התחממות וכדו'
ואתה יכול להוציא את הסוללה והוא יעבוד על חשמל
רבנו מיישה כתבתי שלא חייב לשים את הבטריה [שאגב היא מחזיקה בסביבות 15 שעות] כמו שמחברים את הסטיק לאוטו אפשר לחבר את הראוטר ללא הסוללה עם כבל והוא עובד מצויין
מה לעשות שהם לא שמעו לך ולא קנו T10 -
והוא יעבוד על חשמל
והוא ידלק לבד או שצריך כל פעם להדליק אותו
-
@פתוח-לשמוע קצת מלחיץ 3.9 בתגובות...
יש עוד משהו מומלץ מנסיון?
-
@פתוח-לשמוע התגובה הוא למוצר שיש שם בקישור שאתה שלחת, זה לא נראה כמו סטיק.
אגב, חברים שווים יש לך...