מסלול הגה במולטימדיה
-
@מרקורי כתב במסלול הגה במולטימדיה:
שלום רציתי לדעת האם אפשר לעשות במולטימדיה שהמצלמה תציג את מסלול ההגה (מסלול הנסיעה הצפוי לפי מצב ההגה)
בקיה פורטה 2015מצלמת רוורס?
-
-
@ראובן-שבתי
ר"ל שמלבד מה שרואים את אחורי הרכב רואים גם שרטוט של לאן הרכב הולך להגיע לפי מצב ההגה כרגע.
@מרקורי נכון? -
@נייטרון-חפשי כתב במסלול הגה במולטימדיה:
@ראובן-שבתי
ר"ל שמלבד מה שרואים את אחורי הרכב רואים גם שרטוט של לאן הרכב הולך להגיע לפי מצב ההגה כרגע.
@מרקורי נכון?בדיוק
ואגב מה השם האמיתי של זה חשבתי שזה השם של זה כנראה המצאתי
עריכה: השם המדויק הוא קוי הנחיה דינמייםחשבתי שהוא מתכוון לשאול האם אני מתכוון למסלול הגה במצלמת רוורס או במצלמה קדמית אבל כנראה אתה צודק לא הייתי ברור מספיק -
@טכנולוג כתב במסלול הגה במולטימדיה:
ברוב המולטימדיות יש אפשרות לחבר קנבס עלותו כ 15-20 דולר וההתקנה קלה ופשוטה ולוקחת 5 דקות
איזה מולטימדיה יש לך?איזה שהוא מולטימדיה סינית (לא נראה לי T10) נדמה לי שהשם של החברה הוא VIMA (לפי האפליקציה לקישור הטלפון)
האם אתה יודע לפתוח את הפאנל ולהגיע לצד האחורי של המולטימדיה?
לא בדיוק
עריכה: הסתכלתי במדריכים ברשת יש מצב שאצליח לפרק לבד -
@מרקורי טוב אז התהליך הוא כזה
מפרקים את המערכת ואז צריך לבדוק מאחורה שני דברים 1. האם יש חיבור לקנבס - אם אין (לא מסתבר כל כך) אז חוץ מלהחליף מערכת אין מה לעשות
2. האם הכבל הקיים מתאים לקנבס - אם כן מצויין מזמינים קנבס בלבד וחברים אם לא מזמינים כבל וקנבס ומחברים
כאן יש לך כבל וקנבס
וכאן יש מידע מפורט יותר אודות הקנבס -
- האם יש חיבור לקנבס
איך אמור להראות חיבור לקנבס
ולאיפה אני מחבר את זה ברכב
שאלה שניה אם בכל אופן אחליט שמסובך לי לעשות את זה לבד איפה כדאי באיזור ירושלים לעשות כזה דבר ומה העלותותודה רבה על המענה המפורט
ממש לא מובן מאליו -
@מרקורי כך נראה הקנבס
וכך נראה הכבל שמחבר בינו לבין המערכת מה שמסומן באדום מתחבר לקנבס ומה שמסומן בירוק מתחבר למערכת
וזה החיבור במערכת שאליו נכנס הכבל של הקנבס (חיבור לבן עם כניסה ל8 פינים)
אני לא מכיר מקום ספציפי שעושה את זה אבל מציע לך לשאול בנושא נפרד מי מוכן לעשות כזה דבר זה לא דורש מומחיות גדולה
בהצלחה