מחפש המלצה **מניסיון** לכיסוי הגה טוב מאליאקספרס
-
אני זקוק לכיסוי הגה לאוריס 2017 [נראה לי מידה קלאסית, נכון @מאיר?] אין לי צורך בכיסוי התפור המפונפן הזה שדנו עליו כאן פעם, מה שכן חשוב לי זו המלצה מניסיון על כיסוי שנשאר שלם גם אחרי חצי שנה, כי אני יודע למצוא באלי כיסויים יפהפיים בעשרה שקלים, אבל אחרי שבועיים הם מגדלים זקן של שלושת השבועות, ואחרי עוד שבוע כבר מפתחים נשירה...
@טכנולוג -
יש בעלי כיסוי הגה מעור אמיתי שחתוך למידות הספציפיות של דגם ספציפי והוא מגיע עם חוט תפירה חזק והוראות תפירה , צריך קצת סבלות ושעתיים פנוייות ויש לך הגה כמו חדש , תופרים אותו על העור המקורי והוא מתלבש פצצה , הוא גם מאריך ימים והוא גם נראה הכי טוב
מנסיון ... -
@יצחק-רשטונ אשמח לקישור, תודה רבה
ואני עדיין שוקל את זה, אז אשמח גם לקישורים של כיסוי רגיל -
@EBA כתב במחפש המלצה **מניסיון** לכיסוי הגה טוב מאליאקספרס:
אני זקוק לכיסוי הגה לאוריס 2017 [נראה לי מידה קלאסית, נכון @מאיר?]
אני קניתי פעמיים ממקסטוק וזה היה מידה קלאסית.
פעם אחת קניתי את המרופד 'היקר' ותוך פחות מחודש הריפוד קרס ואחרי חודשים נתקלף לו העור כשהוא מובל אחר כבוד אל פח האשפה האיזורי.. לאחר מכן קניתי משהו פשוט ב20 ש''ח בלי כריות וכו' והוא מחזיק לי כ9 חודש.
אבל ר' @מוטי-ברנד אתה בטוח שזו לא מידה קלאסית? קניתי את אותו הדגם גם לקורולה 2004
-
@EBA כתב במחפש המלצה **מניסיון** לכיסוי הגה טוב מאליאקספרס:
@מאיר כתב במחפש המלצה **מניסיון** לכיסוי הגה טוב מאליאקספרס:
וזה היה מידה קלאסית.
דבר איתי במספרים? אינצ'ים? כי אם אני זוכר נכון יש שם על הסטנד שני גדלים.
אני לא יודע גדלים. תנסה אולי הבינה מלאכותית תדע להגיד. בנתוני רכב יבשים היא בד"כ מאד מדייקת (בארד לפחות).
-
@מאיר כתב במחפש המלצה **מניסיון** לכיסוי הגה טוב מאליאקספרס:
אני קניתי פעמיים ממקסטוק וזה היה מידה קלאסית
אני גם קניתי ממקס סטוק היה גם נוח וגם החזיק מעל שנתיים עד שנמכר עם הרכב, ומאליאקספרס הבד נראה טוב אבל לא יושב טוב על ההגה עלה באיזור 10-15 (המידה נכונה)