גומיית מוט מייצב לטסט
-
תלוי בטסטר
אני העברתי כמה רכבים במצב של הרכב שלך ולא עשו בעיות,
בכל אופן אני במקומך הייתי מחליף זה לא סיפור יקר ואם קצת ידע תכני אתה יכול אפי' להחליף לבד,
כי נסיעה עם מוט מייצב שבור היא מציקה..
לא בטוח שהוא שבור, אבל אם הגומיה קרועה אז זה עניין של זמן, -
@נייטרון-חפשי כתב בגומיית מוט מייצב לטסט:
@יעקב מה שצילמת זה לא מה שנקרא גומיית מוט מייצב, ואין לזה שום משמעות אם זה קרוע אלא רק האם יש חופש בתפוח.
לגבי המשמעות יש מצב שבטסט פוסלים על זה אבל רוב הטסטים בודקים רק חופש לגבי המוצר או איך לקרוא לזה אז החלק נקרא מוט מייצב וזה הגומיה אבל גומי מייצב זה החובק של המוט שזה כן עובר בטסט אבל שהוא מתייבש זה יוצר רעש של דפיקות מהפרונט
-
@הכל-בעזרת-השם לא כ"כ הבנתי אותך?
תוכל לכתוב יותר בפירוט?
החלק הנקרא מוט מייצב זה התמונה שהוא הביא, אבל הגומי מייצב זה החובק של המוט... איזה מוט? אם כוונתך למוט שעובר לרוחב הרכב ומחובר לשילדה ולמשולשים (גם מוט מייצב?!?) אז אותי הכשילו ע"ז זה בטסט! -
שעובר לרוחב הרכב ומחובר לשילדה ולמשולשים (גם מוט מייצב?!?
המוט עובר לרוחב אבל לא מגיע למשולש אלא מתחבר למוט מייצב ולבולם .
ואם הכשילו אותך זה על קצה הגה או משולש שיוצר חופש בגלגל קדמי
על אף שאם ממש רוצים גם על גומיית חובק מוט מיצב גם יכולים וגם אם אין פח ברכב -
@הכל-בעזרת-השם כתב בגומיית מוט מייצב לטסט:
הכשילו אותי על החובק שאמרת (ההוא שלקח לי את הרכב לטסט ירד לבור לראות על מה מדובר כי אני טענתי שאין כזה דבר) -
@הכל-בעזרת-השם כתב בגומיית מוט מייצב לטסט:
הכשילו אותי על החובק שאמרת (ההוא שלקח לי את הרכב לטסט ירד לבור לראות על מה מדובר כי אני טענתי שאין כזה דבר)כנראה הוא ממש דפק והיה חופש חזק שהבוחן בבור שמע שיש חופש ולכן הוא הכשיל אותך
-
@הכל-בעזרת-השם @נייטרון-חפשי מה אומרים אז מה התכל'ס זה משהו שצריך ללכת לתקן או שאפשר לסחוב בטסט זה יעבור או שצריך לתקן לפני
-
@יעקב כתב בגומיית מוט מייצב לטסט:
@הכל-בעזרת-השם @נייטרון-חפשי מה אומרים אז מה התכל'ס זה משהו שצריך ללכת לתקן או שאפשר לסחוב בטסט זה יעבור או שצריך לתקן לפני
לך לטסט ושיהיה בו"ה
-
אז הגומייה עברה את הטסט ב"ה
כנראה בזכות הברכה של @הכל-בעזרת-השםאבל נפלתי בטסט על בלמים לענ"ד הם סתם רשעים כי הבלמים שלי בולמים טוב מאד
בכל אופן כתוב לי כך "צלחות בלם /דסקיות בלם /קדמי" האם דסקיות הכוונה היא רפידות
והאם יש למישהו המלצה למוסך טוב וזול שיעשה לי את זה בירושלים