כמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה
-
@הכל-בעזרת-השם @טכנולוג @מאיר הייתי היום בטסט, ובבדיקת הבלמים כמובן אמרו לי לעשות ניוטרל, הייתי על ניוטרל במשך כשתי דקות עד שהתחיל צפצוף והיה כתוב במסך לעבור מיד לD כדי לטעון את הסוללה, נאצלתי להמשיך להיות בניוטרל עוד כדקה, ולאחר מכן כשעברתי לD הסוללה היתה על פס אחד.
בעוד כשלושה שבועות אני צריך לעשות הארכת אחריות, האם בבדיקה יגלו את זה ויסרבו להאריך לי, או שזה רק למי שעושה את זה באופן קבוע ולא חד פעמי? -
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
@הכל-בעזרת-השם @טכנולוג @מאיר הייתי היום בטסט, ובבדיקת הבלמים כמובן אמרו לי לעשות ניוטרל, הייתי על ניוטרל במשך כשתי דקות עד שהתחיל צפצוף והיה כתוב במסך לעבור מיד לD כדי לטעון את הסוללה, נאצלתי להמשיך להיות בניוטרל עוד כדקה, ולאחר מכן כשעברתי לD הסוללה היתה על פס אחד.
בעוד כשלושה שבועות אני צריך לעשות הארכת אחריות, האם בבדיקה יגלו את זה ויסרבו להאריך לי, או שזה רק למי שעושה את זה באופן קבוע ולא חד פעמי?לא הבנתי אתה הגעת עם 0 אחוז סוללה לבדיקה איך יכול להיות היא לא נטענה מהנסיעה?
-
@עניו-כמשה כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
לא הבנתי אתה הגעת עם 0 אחוז סוללה לבדיקה איך יכול להיות היא לא נטענה מהנסיעה?
אחרי 55 דקות בתור עם מזגן...
שוב, הסיפור הזה קרה היום בטסט, אני מדבר על הבדיקה של טויוטה לסוללה שתהיה בעתיד [שאליה הבנתי שכדאי להגיע עם סוללה מלאה] -
בעוד כשלושה שבועות אני צריך לעשות הארכת אחריות, האם בבדיקה יגלו את זה ויסרבו להאריך לי, או שזה רק למי שעושה את זה באופן קבוע ולא חד פעמי?כנראה שיגידו לך ליסוע 1500 ק"מ אז אני ממליץ לך ללכת עכשיו שלא יעבור לך הק"מ
ופעם הבאה לפני שאתה מעביר רכב ל N תלחץ על דוושה הגז כמה דקות ואז תמשיך למסלול -
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
כנראה שיגידו לך ליסוע 1500 ק"מ
באמת? אחרי פעם אחת של חמש דקות ניוטרל?
אז אני ממליץ לך ללכת עכשיו שלא יעבור לך הק"מ
יש לי עוד 1300 ק"מ עד הארכת האחריות, חבל... [אני נוסע יותר מ15 בשנה] חשבתי ללכת ממש בסוף.
-
כנראה שיגידו לך ליסוע 1500 ק"מ
באמת? אחרי פעם אחת של חמש דקות ניוטרל?
אז אני ממליץ לך ללכת עכשיו שלא יעבור לך הק"מ
יש לי עוד 1300 ק"מ עד הארכת האחריות, חבל... [אני נוסע יותר מ15 בשנה] חשבתי ללכת ממש בסוף.
תחבר סורק תקלות שמתחבר להייבריד ואם דולק לך P3000 אז תלך מיד
וכמובן לא למחוק תקלות זה הכי גרוע -
תחבר סורק תקלות שמתחבר להייבריד
יש לי כזה שמתחבר לשקע OBD, יש איזו אפליקציה שמתאימה ותזהה את זה?
ואם דולק לך P3000 אז תלך מיד
מה זה הקוד הזה?
אין לי שום נורת מנוע ומאז הרכב הניע ונסע היטב כמה וכמה פעמים -
תחבר סורק תקלות שמתחבר להייבריד ואם דולק לך P3000 אז תלך מיד
טוב, ארגנתי מחשב רכב רציני ממש, אם אין שום קוד תקלה אז הכל בסדר?
תיכף הולך לבדוק ואעדכן. תודה! -
תבין דבר אחד במידה ויש לך תקלה אז כרגע אין לך אחריות ואם ח"ו הולכת הסוללה הם תולים את זה בכך ששמת על ניוטרל ולכן חשוב לחדש את האחריות כמה שיותר מהר
-
@טכנולוג הבנתי, אם אתה בטוח בדבריך אני אכן אלך השבוע.
למעשה בדקתי כעת עם המחשב, אכן היה קוד P3000 אבל היה כתוב "היסטורי", כלומר שהתקלה הזו לא קיימת עכשיו אלא היתה בעבר.
על דבר כזה יסרבו לתת אחריות או לא? חוץ מזה הסוללה עובדת היטב [לא בדקתי עם הדוקטור, אבל האוטו נוסע המון על חשמל] כך שלא נראה לי שהיא תמות באלף ק"מ הקרובים. -
@הכל-בעזרת-השם אני מחר בטסט לא הבנתי מה אתה מתכוון ללחוץ על הדושה חזק לפני שמעביר N אני בתור אני יכנס ברכב לפני......
-
@בעל-עגלה כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
אני יכנס ברכב לפני......
לא... הכוונה שתעשה את זה על מצב P
כך זה יטעין את הסוללה [תסתכל במסך שתגיע לניוטרל כשהיא טעונה]
אם היא רק שני פסים תבקש יפה מהבוחן להמתין דקה וחצי.
ובכל מקרה - כשאתה על הניוטרל כבה את המזגן. -
אני יכנס ברכב לפני......
לא... הכוונה שתעשה את זה על מצב P
כך זה יטעין את הסוללה [תסתכל במסך שתגיע לניוטרל כשהיא טעונה]
אם היא רק שני פסים תבקש יפה מהבוחן להמתין דקה וחצי.
ובכל מקרה - כשאתה על הניוטרל כבה את המזגן.בדיוק הסבר מדוייק
-
אכן היה קוד P3000 אבל היה כתוב "היסטורי"
לא צריך להיות מזה בלחץ 99.9% שיהיה אחריות רק פעם הבאה לזכור בטסט להיות מוכן מהצלחה
-
הכוונה שתעשה את זה על מצב P
כך זה יטעין את הסוללהדווקא בדרייב עם הרגל על הגז והברקס הוא נטען ממש מהר.
אבל באיזו עילה טויוטה תסרב לכבד את האחריות? היא רוצה שלא יעשו טסטים? זה בעיה שלך שהם יצרו רכב שמתקלקל בניוטרל?
-
עצה של מאיר הרבה יותר מהירה
יש דעה שזה לא טוב לרכב אבל אני לא יודע ב100%
-
@טכנולוג הבנתי, אם אתה בטוח בדבריך אני אכן אלך השבוע.
למעשה בדקתי כעת עם המחשב, אכן היה קוד P3000 אבל היה כתוב "היסטורי", כלומר שהתקלה הזו לא קיימת עכשיו אלא היתה בעבר.
על דבר כזה יסרבו לתת אחריות או לא? חוץ מזה הסוללה עובדת היטב [לא בדקתי עם הדוקטור, אבל האוטו נוסע המון על חשמל] כך שלא נראה לי שהיא תמות באלף ק"מ הקרובים.ברור, זה לא תקלה שהרכב לא יכול לנסוע זה רק רישום שהסוללה ירדה לאזור הקריטי ולכן זה כתוב היסטורי
ומסתבר באמת שהסוללה תקינה אבל זה עילה עבורם לבטל את האחריות כי עברת על תנאי האחריות מצד שני מסתבר שכן יחדשו לך את האחריות אחרי 1500 ק"מ