קניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!
-
@נמה
אווווווווווווווווווווווווווווווו
סוף סוף חסכת לי כאב ראש ו 1100 ש"ח הקטע של החומץ תעשה מזה פטנט רשום
אני רק צריך אישור אחרון האם משהוא מאשר את הדברים כי זה נראה לי קצת סכנה ביולוגית השילוב הזה אבל נשמע מעולה%(|- #e41111-|)[וקולונימוס] תקשיב טוב טוב היה שווה לפתוח כל הפורום הזה בשביל יהודי חשוב ויקר כמוך אני מקנא בך -
@פתוח-לשמוע כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
מתחיל ממאה ש"ח הפשוטים
תכתוב קיטורית בגוגל -
@פתוח-לשמוע זה נראה חד פעמי
אם כבר להקיע מ 300 ש"ח ומעלה לדעתי -
@פתוח-לשמוע
הקישור ששמת זה ל110V = לא תואם לישראל
הקישור שמתאים לנו זה של ה220V שעולה כבר 140 ש"ח
קיטורית כזו לא מחזיקה הרבה
אאל"ט מכרו כאלו בארץ במחיר דומה -
@פתוח-לשמוע לא יודע עד כמה הקיטוריות האלו טובות באמת לריפודים של רכב אולי זה ישפר את העניין אבל לא לגמרי...
אני בפעם שעברה השתמשתי עם קיטור שעלה כ2000 ש"ח בעוצמה של 5 באר וזה עשה עבודה מעולה אבל עדיין לא 100 אחוז אז לא חושב שמששהו של 300 ש"ח יעשה עבודה גם טובה אולי שוב זה יעזור לשפר את המצב אבל לא לגמרי כמו מכשיר יותר טוב -
@צילפינגים לא לכולם יש שווער עשיר....
@צילפינגים כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
השתמשתי עם קיטור שעלה כ2000 ש"ח בעוצמה של 5 באר
-
@פתוח-לשמוע כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
לא לכולם יש שווער עשיר....
לא בגלל שהוא עשיר אלא בגלל שהיה לו לפני כמה שנים פשפשים בבית וזה מה שהרג אותם.. -
@אבו-ארבע כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
@יוסף הרעיון מוצלח ועובד מנסיון!!!
ועדיף חומץ שקוף ולא צהוב וכך זה לא משאיר סימנים.
המחמירים מוסיפים קצת אבקת כביסה ליתר ניקיון וריח טוב...
וכמובן לערבב במים!את כל החומרים מערבבים יחד?
את החומץ
סודה לשתיה
והאבקת כביסה
ואז משפשפים? -
@מוטי-ברנד כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
אצלי נשפך בפגש בקבוק של ספרי חלונות ועכשיו זה מלווה אותי בימים הקרובים הריח לפחות זה ריח נחמד תנסה לעשות את זה גם יש גם אחד בריח של מרכך כביסה
אצלי נשפך מרכך כביסה בבאגז' יותר נחמד...
-
@מוטי-ברנד כתב בקניתי רכב מקבלנים ריח נורא ואיום !!!:
אצלי נשפך בפגש בקבוק של ספרי חלונות ועכשיו זה מלווה אותי בימים הקרובים הריח לפחות זה ריח נחמד תנסה לעשות את זה גם יש גם אחד בריח של מרכך כביסה
אצלי נשפך מרכך כביסה בבאגז' יותר נחמד...
יש לי בן דוד שאיזה חבר הביא לו שקית חלב מוסדית של טרה של 10 ליטר וזה התפוצץ לו בתא מטען בקיצור סיוט של חודשים
מה עשה הקב'ה הגיע אוטו והוריד אותו מהכביש ואז קיבל מחירון 27000 במקום רכב שלא יכלו למכור ב10000 -
את כל החומרים מערבבים יחד?
את החומץ
סודה לשתיה
והאבקת כביסה
ואז משפשפים?@צילפינגים האמת עוד לא ניסיתי בלי לערבב... אבל לי זה נשמע עבודה יותר קשה...
-
@צילפינגים מה שעבד אצלי היה לפזר סודה לשתיה על המקום שרוצים לנקות ועל זה לשפוך קצת חומץ (לא מידי הרבה שלא יכנס עמוק מידי ומסובך לייבש) וזה גורם לתסיסה ולהוציא את הלכלוך מתוך הבד או תחתית הרכב ואת זה לשפשף עם סמרטוט טוב טוב ולראות כמה לכלוך יוצא...
בהצלחה.