אנדרואיד BOX
-
@aiib מדובר בסמארטפון ללא מסך והוא נותן לך 3 אופציות
- קאר פליי או אנדרואיד אוטו
- שיקוף מסך של סמארטפון קיים
- האופציה הכי פופולארית - מערכת אנדרואיד פנימית שמוצגת ע"ג המסך שלך דרך אפליקציית אנדרואיד אוטו שכבר קיימת היום אצלך במולטימדיה
חשוב להבין שמכיוון וזה סמארטפון
א. צריך חסימה כמו כל סמארטפון יש משהו כזה של נטפרי אבל נראה לי שזה עדיין לא בשיווק ממש
ב. יש המון פרמטרים כמו מעבד זיכרון ראם ושטח אחסון ולכן כאשר אתה בודק חשוב לדעת מה אתה מעוניין מעבד 2290 הוא 4 ליבות ולכן הוא זול יותר ואילו מעבד 6125 הוא 8 ליבות ומשום כך מחירו גבוה יותר
ובקישור המצורף מדובר במעבד טוב יותר משניהם 6225 שהוא שדרוג ושיפור של 6125
ג. גרסת NA לא מתאימה לתדרים בארץ, וע"כ יש לבחור בגרסת EAU
והנה קישור זה הדגם עם המעבד sm6225 (יש גם זולים יותר אבל לא נשלחים לישראל)דיברנו בזה בעבר שם רצית משהו זול אז המלצתי לך על פשוט יותר
-
@טכנולוג כתב באנדרואיד BOX:
@aiib מדובר בסמארטפון ללא מסך והוא נותן לך 3 אופציות
- קאר פליי או אנדרואיד אוטו
- שיקוף מסך של סמארטפון קיים
- האופציה הכי פופולארית - מערכת אנדרואיד פנימית שמוצגת ע"ג המסך שלך דרך אפליקציית אנדרואיד אוטו שכבר קיימת היום אצלך במולטימדיה
כמדומני שאין לי אפליקציית אנדרואיד אוטו, אז זה יעבוד רק כשיקוף? (שיקוף=איכות ירודה?)
חשוב להבין שמכיוון וזה סמארטפון
א. צריך חסימה כמו כל סמארטפון יש משהו כזה של [נטפרי]כל מערכת מולטימדיה צריכה חסימה, לא? מה שונה כאן?
ב. יש המון פרמטרים כמו מעבד זיכרון ראם ושטח אחסון ולכן כאשר אתה
4 RAM מספיק? (במחשב זה כלום...)דיברנו בזה בעבר שם רצית משהו זול אז המלצתי לך על פשוט יותר
נכון, אבל חשבתי להפוך את זה לנושא עיקרי כדי לברר יותר...
מה דעתך על המערכת הבאה: (אני יכול להשיג אותה ביותר זול)
מומלצת יותר? עובדת בתדרים של הארץ?https://applepiecarplay.com/products/applepie-mini-2-0-carplay-ai-box-android-9-0-car-smart-box
-
@aiib כתב באנדרואיד BOX:
כמדומני שאין לי אפליקציית אנדרואיד אוטו, אז זה יעבוד רק כשיקוף? (שיקוף=איכות ירודה?)
לא, שיקוף מסך זה איכות ירודה כאשר משקפים סמארטפון אבל כאן לענ"ד זה יתן לך את האופציה השלישית שהזכרתי (אני לא יודע 100% איזה אפליקציה יש לך ברכב לכן אני לא בטוח בזה ולפני קניה מציע לך לנסות עם מישהו שכבר יש לו דבר כזה לראות שהמערכת שלך תומכת בזה)
כל מערכת מולטימדיה צריכה חסימה, לא? מה שונה כאן?
זה לא שונה רק הדגשתי את הפרט הזה
4 RAM מספיק? (במחשב זה כלום...)
זה מעולה אתה לא מריץ עליו ווינדוס (כמובן ש8 יותר טוב אבל 4 עדיין מצויין)
מה דעתך על המערכת הבאה: (אני יכול להשיג אותה ביותר זול)
מומלצת יותר? עובדת בתדרים של הארץ?https://applepiecarplay.com/products/applepie-mini-2-0-carplay-ai-box-android-9-0-car-smart-box
זה מעבד 8 ליבות אבל עדיין הוא פחות טוב מ6225 שהבאתי למעלה (זה מעבד של אותו יצרן) מקור
אין שם פירוט על התדרים אז לא יודע אם זה תואם לארץ (רק כתוב שם שיש להם דגמים שמתאימים לאסיה)
ולגבי המערכת עצמה היא אנדרואיד 9 בשונה ממה שהבאתי שזה אנדרואיד 13 לא רואה סיבה להעדיף אותה על פני מערכת מעלי אקספרס (אא"כ אתה משיג אותה במחיר זול משמעותית) -
לא, שיקוף מסך זה איכות ירודה כאשר משקפים סמארטפון אבל כאן לענ"ד זה יתן לך את האופציה השלישית שהזכרתי
למה אתה חושב שהוא ייתן לי את האופציה השלישית אם אין לי בכלל אפליקציות? כרגע המערכת שלי היא נותנת רק אפשרות לשקף את הסמארטפון [בלי אפליקציה במערכת, רק מההגדרות]
-
@aiib כתב באנדרואיד BOX:
למה אתה חושב שהוא ייתן לי את האופציה השלישית אם אין לי בכלל אפליקציות?
לא צריך שיהיו לך אפליקציות הם עובדים דרך המכשיר הזה
כרגע המערכת שלי היא נותנת רק אפשרות לשקף את הסמארטפון [בלי אפליקציה במערכת, רק מההגדרות]
לזה התכוונתי, ברוב ברכבים החדשים זה כך שיש אופציה בהגדרות לשיקוף רק שאצלך זה משהו חלקי כזה לכן אני אמרתי שאני לא סגור על זה 100%
-
@aiib לא בטוח שמערכת מסין תהיה פחות איכותית (מניסיון שלי הרבה פעמים זה שיפר משמעותית את איכות השמע)
@aiib כתב באנדרואיד BOX:
איזה אופציות?
מצלמות 360 עם שליטה מלאה(כבר דיברנו על זה לא? )
חיבור דיסק און קי וכו'
מסך גדול יותר
ועוד -
@aiib לא בטוח שמערכת מסין תהיה פחות איכותית (מניסיון שלי הרבה פעמים זה שיפר משמעותית את איכות השמע)
הגיוני? זו מערכת יפנית שאמורה לתת אפקט משמעותי בשמע.
@aiib כתב באנדרואיד BOX:
איזה אופציות?
מצלמות 360 עם שליטה מלאה(כבר דיברנו על זה לא? )
למה זה משנה? כלומר, אם אשתמש בBOX לא אוכל לחבר מצלמות? [במקום לחבר למערכת אחבר לBOX, לא?]
חיבור דיסק און קי וכו'
כנ"ל
מסך גדול יותר
מסכים
ועוד
יש עוד?...
-
@aiib גם הסינים משתמשים בצ'יפים איכותיים של חברות לא סיניות ולכן יתכן שאיכות השמע תהיה טובה יותר ממה שיש לך (המערכת שיש לך כמדומני אמריקאית אבל מהפשוטות שלהם) - לא בדקתי את הנתונים אצלך
ולגבי חיבורים חיצוניים אז כמו שאמרתי זה כעין סמארטפון ולכן כשם שא"א לחבר 360 לסמאטרפון כך גם לא לקופסת אנדרואיד כנ"ל לגבי דיסק און קי (יש מקום לכרטיס זיכרון)יש עוד?...
כן, שליטה מההגה או הוספת כפתורי שליטה
מצלמת דרך (לא מצלמת רוורס)תזכיר לי מחר אולי יעלו לי בראש עוד כמה -
@aiib
ולגבי חיבורים חיצוניים אז לא כמו שאמרתי זה כעין סמארטפון ולכן כשם שא"א לחבר 360 לסמאטרפון כך גם לא לקופסת אנדרואיד כנ"ל לגבי דיסק און קי (יש מקום לכרטיס זיכרון)יש חיבור USB למערכת, אחרי שאני אחבר את הBOX ואחבר למערכת עם USB את המצלמות 360 זה לא יעבוד? [זה מתחבר עם חיבורים אחרים שאינם USB?]
יש עוד?...
כן, שליטה מההגה או הוספת כפתורי שליטה
מצלמת דרך (לא מצלמת רוורס)מצלמת דרך [עצמאית] יש כבר היום.
תזכיר לי מחר אולי יעלו לי בראש עוד כמה -
@aiib כתב באנדרואיד BOX:
יש חיבור USB למערכת, אחרי שאני אחבר את הBOX ואחבר למערכת עם USB את המצלמות 360 זה לא יעבוד? [זה מתחבר עם חיבורים אחרים שאינם USB?]
לא הבנתי
אתה אומר שאין חיבור USB, עניתי שלמערכת יש חיבור USB והוא יכול לשמש לכל מה שצריך=דיסק אונקי, מצלמות 360 ועוד
או שאני טועה במשהו?