-
@אוטופון אני חושב שדרייבר לא חוסך בעלויות הרכב הכוונה ביטוח ועלויות חלפים את זה הוא לוקח בחשבון בגלל הנוחות שהוא צריך כי זה הבית שלו ולכן אתה יכול למצוא ולא חסר כאלו עם סקודה סופרב או אוקטביה רכבים שלא בהכרח הכי אמינים בשוק אבל בגלל הנוחות שלהם לוקחים אותם בפרטי או בליסניג
או לחלופין טויוטה קאמרי שאומנם הוא אמין אבל החלפים והביטוח יקרים
מה שחשוב זה החיסכון בדלק.. -
@אוטופון כתב ברכב לדרייברים:
קיה אופטימה מה אתם אומרים
יש דעות לכאן ולכאן לא יודע מה הנכון בדיוק מה שאני יודע בוודאות שזה רכב עם תיבת הילוכים רובוטית דו מצמדית הפחות מומלצת ואם כבר אז ללכת על הדור הישן על דיזל ולא ההיבריד עם התיבת הילוכים הנ"ל
-
@ביתשמשניק מסכים איתך אבל גם חולק עליך באותה נשימה... למה לא לקחת טויוטה קאמרי 2015 לדוג' עם 150 אק"מ לחרוש 50\ 70 אק"מ [לפחות, אפשר אפילו יותר ק"מ זה רק אם אתה חושב על מכירה ואם לא אז להשאיר עד 400 אלף] ולמכור אחרי שכיסת את ההוצאה כבר כמה פעמים מאשר להשתעבד לאוטו חדש אם תגיד לי תקלות אז זה דבר לא כ"כ מצוי ברכב הזה..
-
@צילפינגים כתב ברכב לדרייברים:
@אוטופון כתב ברכב לדרייברים:
קיה אופטימה מה אתם אומרים
יש דעות לכאן ולכאן לא יודע מה הנכון בדיוק מה שאני יודע בוודאות שזה רכב עם תיבת הילוכים רובוטית דו מצמדית הפחות מומלצת ואם כבר אז ללכת על הדור הישן על דיזל ולא ההיבריד עם התיבת הילוכים הנ"ל
גם חבר שלי חושב ככה וזה מה שהוא רוצה באמת לעשות.
אבל זה באמת מומלץ הדיזל יותר מהבנזין? -
@EBA כתב ברכב לדרייברים:
@אוטופון יש לי חבר שעושה דרייברים בעיקר בתוך העיר, וקצת ירושלים בני ברק מודיעין עילית
[או בלשון הדרייברים ים-בב-ספר]
הוא קנה ג'ילי חשמלית, ומכפיל את הרווחים שלו באפס הוצאות דלק...
כשנגמר הסוללה, הוא פשוט הולך לנוח שעתיים שלוש.כן אבל אנחנו מדברים פה על אברכים ובחורי ישיבה עם בקושי, גרוש בארנק,
ויכולים בקושי 50.000 שקל להשקיע על רכב 2015.
אז חשמלי פחות רלוונטי!!!!!!! -
@הכל-בעזרת-השם נכון, אבל סתם תחשוב על זה, שמי שצריך נסיעה לצפת, בד"כ מזמין אותה מהדרייברים יום קודם ולא מהרגע להרגע, אז בתכנון נכון הוא יכול לעשות גם את זה.
לדעתי זה שווה, זה פשוט מכפיל את הרווחים. -
@הכל-בעזרת-השם אפשר בבקשה לדבר עכשיו על בנזין ודיזל,
כי זה יותר רלוונטי מאשר חשמלי -
-