רישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי
-
@aiib כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
זה אפשרי ומקובל שבוע אחרי שעשיתי ביטוח לעשות ביטוח מחדש דרך סוכן אחר?
אני חושב שיש חברות שנותנות על זה קנס תבדוק את זה
הרעיון הוא שביטוח לקצת זמן יקר ולכן יש כאלה שצריכים ביטוח לחודש ועושים לשנה ומבטלים אז החברה הרבה פעמים קונסת -
@TESLA כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
@aiib
לא יודע מה החוק אומר.
אני רק יכול לומר לך מניסיון, שכדי לקבל אגרת רישוי מוזלת, אין צורך שהרכב יהיה על שם אחד ההורים.תוכל בבקשה לשתף אותי בניסיון שלך?
עזוב את החוק, ההיגיון אומר שזה יהיה מחייב כי אם לא כל אחד 'יאמץ' נכה כדי לקבל את הפטור. -
@EBA כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
עבר ביטוחי נמדד לפי בעלות על רכב ללא תביעות.
אז כאן הטעות שלי [או שלך...]
חשבתי תמיד שעבר ביטוחי הוא לפי בעלות על פוליסת ביטוח ללא תביעות, ולא בעלות על רכב.
ואני עדיין חושב כך, עד שתוכיח...נכון, זה בעלות על פוליסת ביטוח, אבל בעלות על פוליסת ביטוח מתרחשת אחרי בעלות על רכב [ככה לפחות במקרים שלי]
-
@TCRVO כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
כנראה שגם הגיל וגם הרכב עושים את שלהם
תנסה לעשות את הגיל 'שלי' ברכב שלך
כנראה שגם הגיל וגם הרכב עושים את שלהם
תנסה לעשות את הגיל 'שלי' ברכב שלך
-
@יוני כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
זה אפשרי ומקובל שבוע אחרי שעשיתי ביטוח לעשות ביטוח מחדש דרך סוכן אחר?
אני חושב שיש חברות שנותנות על זה קנס תבדוק את זה
הרעיון הוא שביטוח לקצת זמן יקר ולכן יש כאלה שצריכים ביטוח לחודש ועושים לשנה ומבטלים אז החברה הרבה פעמים קונסתאני עשיתי ביטוח על רכב ביום חמישי, ביום ראשון עשיתי תאונה והרכב שלי הושבת ביום שני ביטלתי את הביטוח ושילמתי סה"כ 84 ש"ח + השתתפות עמית 2500 בערך וחברת הביטוח שילמה כ 15K
ללא שום קנסות על סיום מוקדם
רק הצטערתי שלא עשיתי מקיף הייתי משלם עוד כמה שקלים ומרוויח 3K -
אני עשיתי ביטוח על רכב ביום חמישי, ביום ראשון עשיתי תאונה והרכב שלי הושבת ביום שני ביטלתי את הביטוח ושילמתי סה"כ 84 ש"ח + השתתפות עמית 2500 בערך וחברת הביטוח שילמה כ 15K
ללא שום קנסות על סיום מוקדםזה לא ראיה א' כי יש חברות כך וחברות כך
ב' כי אם יש סיבה אמיתית אז הם לא קונסים, אבל במקרה של החלפת ביטוח הם קונסים
יש לי חבר שרצה להחליף ביטוח מיד אחרי שסגר ובדק את זה וחישבן שאחרי הקנס זה כבר לא משתלם לו -
אני עשיתי ביטוח על רכב ביום חמישי, ביום ראשון עשיתי תאונה והרכב שלי הושבת ביום שני ביטלתי את הביטוח ושילמתי סה"כ 84 ש"ח + השתתפות עמית 2500 בערך וחברת הביטוח שילמה כ 15K
ללא שום קנסות על סיום מוקדםזה לא ראי' כי לא כל החברות אותו דבר וחוץ מזה שבמקרה של סיבה אמיתית כגון מכירת רכב או תאונה הם לא גובים את הקנס
נ.ב. המקום ימלא חסרונך -
אני לא חושב שיש קנס כפשוטו אלא שהחודשים הראשונים יקרים מאד והאחרונים מאד זולים. (או משהו בסגנון)
אתה שילמת 85 שח על 4 ימים שזה אומר שהמחיר הוא כ600 שח לחודש שזה כ7200 לשנה ולא נראה לי שזה המחיר שסגרתם.
-
@מאיר כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
(או משהו בסגנון)
כן, משהו בסגנון, פשוט מאוד כשחותמים פוליסה משלמים סכום מסויים שהוא "דמי הקמת פוליסה" [לא אומרים לך את זה, זה מובלע במחיר], ואם תבטל אחרי דקה, תקבל את הכסף של הביטוח פחות הסכום הזה, כפי שחישבת ברוב חן ל @TCRVO וככל הנראה יש משתמשים שחישבו את זה לבד, והגיעו למסקנה שיש "קנס על ביטול מוקדם", לא היא, והיא היא...
הוכחות? יש
-
@מאיר כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
אני לא חושב שיש קנס כפשוטו אלא שהחודשים הראשונים יקרים מאד והאחרונים מאד זולים. (או משהו בסגנון)
אתה שילמת 85 שח על 4 ימים שזה אומר שהמחיר הוא כ600 שח לחודש שזה כ7200 לשנה ולא נראה לי שזה המחיר שסגרתם.
תעשה 600*11 זה יותר נכון כי בדר"כ פורסים את התשלומים ל11 וכן שילמתי יקר זה יצא כ 6800 לשנה אבל זה בגלל היותי נהג חדש ללא עבר ביטוחי בלי קשר לביטול אחרי כמה ימים
וכל זה היה עד שמצאתי חברה יותר זולה לביטוח מה שהוזיל לי ביותר מ 2000 לשנה