החלפת בלמים
-
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
@aiib כתב בהחלפת בלמים:
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
אמור לעלות בין 250 ל500 ש"ח.
למה הפער?
הריני לחדש לך, זה הסיפור שבגללו כל כך היה צריך את הפורום הזה, יכול להיות הבדל של אלפי אחוזים על אותו תיקון בדיוק.
זה ברור לי שיש פערים, אבל כשמגיע כאן ניק חשוב כמוך ואומר את המחיר הוא בא למנוע ממני ללכת למישהו שסוחט אותי ולכן אני שואל, יכול להיות פער קטן באחוזים אבל פער של פי שתיים זה לא הגיוני.
-
@חיימוביץ כתב בהחלפת בלמים:
מניסיון מי שלא למד איך להחליף בלמים שלא יעשה את זה לבד זה לשחק עם החיים
איך מניסיון? החלפת לבד ונהרגת בגלגול הקודם?
-
@EBA כתב בהחלפת בלמים:
נהנה מהגישה שלך…
-
@EBA כתב בהחלפת בלמים:
נהנה מהגישה שלך…
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
נהנה מהגישה שלך…
תודה! אני בעד שזו תהיה הגישה של כל מי שכותב עצה, תגובה או מדריך.
משום מה אנשים בטוחים שאם מישהו מקצועי הוא חייב לכתוב בשפה כבדה ורצינית כמה שיותר.
אבל אני נוקט בגישה שאם אנו כבר עוסקים בהדרכה כלשהי של משהו מייגע, למה לא לעשות את זה גם נחמד ולחייך על הדרך?
אני עושה את זה כל הזמן, כותב מדריכים ותגובות עם בדיחות ושארפים, ועדיין אוחז שאני מקצוען מאוד! וגם צנוע, כמובן… -
@מיישה כתב בהחלפת בלמים:
נהנה מהגישה שלך…
תודה! אני בעד שזו תהיה הגישה של כל מי שכותב עצה, תגובה או מדריך.
משום מה אנשים בטוחים שאם מישהו מקצועי הוא חייב לכתוב בשפה כבדה ורצינית כמה שיותר.
אבל אני נוקט בגישה שאם אנו כבר עוסקים בהדרכה כלשהי של משהו מייגע, למה לא לעשות את זה גם נחמד ולחייך על הדרך?
אני עושה את זה כל הזמן, כותב מדריכים ותגובות עם בדיחות ושארפים, ועדיין אוחז שאני מקצוען מאוד! וגם צנוע, כמובן… -
יש לי חבר אם טיוטה יאריס 2006 והוא חייב דחוף להחליף בלמים אחורים הוא הלך למוסך היום והוא אמר לו בלמים אחורים המקורים עולים 500 ש"ח זה מחיר רגיל או שהוא שקרן?תודה רבה כל העונים
סוף סוף יש ת’פורום המתאים לשאלות מסוג זה
-
מצטרף להמלצה, אני מכיר אנשים שיש להם ידים מאד טובות, והסתבכו בהתקנה עצמית, ובסוף נאלצו להזמין מוסכניק עד הבית.
מחיר החלפת בלמים (זוג, או אחוריים או קדמיים) אמור לעלות בין 250 ל500 ש"ח.
מאד ממליץ על מוסכניקים ניידים, שהם זולים משמעותית, אבל בחיים את תקחו מישהו סתם, אם אתם מירושלים אני יכול להמליץ לכם על כמה. -