הבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר
- 
@סים-שלום תבוא קח ממני מתנה @הכל-בעזרת-השם כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: @סים-שלום תבוא קח ממני מתנה ומכאן אתה למד, ואנחנו למידים, שמחסד, אף פעם! אבל אף פעם לא מפסידים! 
 אין כאלה דברים!
- 
@סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: מי שיכול לאתר אותו תע"ב. @הכל-בעזרת-השם אולי? 
 שברולט? תשאיר מודעות במוסכים, בטח יעבור שם בקרוב…@Klonimoos כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: @הכל-בעזרת-השם אולי? אתה באמת חושב שאם ל@הכל-בעזרת-השם היה קשר לבחור הזה, הוא היה טורח להגיע אלי? 
 ו@הכל-בעזרת-השם, לפני שאתה מציע הצעות… פעם שעברה שאמרת לי לבוא הגעתי…
 סתם, זה מחשב של כמה שקלים אבל הראש של הבחורצ’יק מעצבן אותי.
- 
@Klonimoos כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: @הכל-בעזרת-השם אולי? אתה באמת חושב שאם ל@הכל-בעזרת-השם היה קשר לבחור הזה, הוא היה טורח להגיע אלי? 
 ו@הכל-בעזרת-השם, לפני שאתה מציע הצעות… פעם שעברה שאמרת לי לבוא הגעתי…
 סתם, זה מחשב של כמה שקלים אבל הראש של הבחורצ’יק מעצבן אותי.@סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: ל@הכל-בעזרת-השם @סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: ו@הכל-בעזרת-השם, כשאתה רוצה לתייג מישהו תשאיר רווח לפני ה-@ כדי שהתיוג יעבוד 
- 
ברוך משיב אבידה לבעליה. 
 ברוך ד’, המחשב חזר לגמ"ח.
 כרגע הגמ"ח חוזר לפעילות.
 תודה על כל התמיכה הרגשית מהחברים פה.@סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: ברוך משיב אבידה לבעליה. 
 כרגע הגמ"ח חוזר לפעילות.
 תודה על כל התמיכה הרגשית מהחברים פה.יש מצב שאתה משאיל לי את המחשב ? 
- 
ברוך משיב אבידה לבעליה. 
 כרגע הגמ"ח חוזר לפעילות.
 תודה על כל התמיכה הרגשית מהחברים פה.
- 
@סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: ברוך משיב אבידה לבעליה. 
 כרגע הגמ"ח חוזר לפעילות.
 תודה על כל התמיכה הרגשית מהחברים פה.יש מצב שאתה משאיל לי את המחשב ? @הכל-בעזרת-השם מילא לצחוק עלי. אבל לצחוק על המחשב שלך? אין כבודו מחול. 
- 
@סים-שלום כתב בהבחור הנחמד שלקח ממני מחשב רכב. לקחת-תחזיר: ברוך ד’, המחשב חזר לגמ"ח. איפה תלית את האוזניים שלו? יש לי חבר שמחפש בחורצ’יק נחמד כזה לחלפים…