צילום פנורמי, יעיל?
-
-
@טכנולוג כתב בצילום פנורמי, יעיל?:
@aiib הגלגל שיניים בצד ימין למעלה זה הגדרות ושם תחפש את פרטי המערכת אני לא מכיר את המערכת הספציפית הזו כך שאני לא יודע להגיד לך על מה ללחוץ אבל אם יש מישהו בסביבתך עם קצת ידע הוא מיד יראה לך זה בד"כ נגיש וברור
בדרך כלל אני יודע... כאן זה נשמע מערכת מקוסטמת כזו שאין גישה למידע וכדו', רק מה שנצרך בפועל כמו בלוטוס מוזיקה רדיו וזהו.
-
@aiib חיפוש פשוט בגוגל מביא את התוצאה הזו מה שאומר שאמנם מדובר במערכת איכותית אבל אינה אנדרואיד
אולי אני מתחכם... אבל האם יש דרך לחבר משהו למערכת הזו שיהפוך את זה לאנדרואיד במחיר יותר שפוי ממערכת חדשה?
אבל מכיוון שהיא תומכת במצלמת רוורס נראה לי שעם מתאם כמו זה המצלמות יוכלו לעבוד בעז"ה מחר אנסה לבדוק
אני אשמח לשמוע מסקנות אם יצא לך
-
@aiib כתב בצילום פנורמי, יעיל?:
אולי אני מתחכם... אבל האם יש דרך לחבר משהו למערכת הזו שיהפוך את זה לאנדרואיד במחיר יותר שפוי ממערכת חדשה?
לפי מה שכתוב בקישור לעיל אז המערכת הזאת תומכת בשיקוף מסך ז"א שאפשר לחבר לה סמארטפון ולראות את התוכן שלו ע"ג המערכת ולכן לכאורה מה שצירפת (שזה בעצם סמארטפון ללא מסך) יעבוד עם המערכת
אבל חשוב לשים לב לכמה דגשים- המערכת הזאת כמדומני עם מסך tft שהוא מסך טאצ' פלסטיק עם רגישות נמוכה מאוד ולכן הוא מתאים לסמלים גדולים ודורש לחיצות קצת חזקות אז הוא לא מיועד לעבודה נורמלית עם אנדרואיד יהיה קשה מאוד לכתוב איתו או לגלול את המסך ואפי' סתם הקשה תהיה איטית ומסורבלת (אם אתה רוצה להתנסות תמצא מישהו עם מכשיר חכם ותנסה לחבר אותו בשביל להרגיש איך זה מגיב)
- בנוסף הקופסת אנדרואיד שהבאת חלשה מאוד (היא גם ללא חיבור סים וללא gps) והשילוב שלה עם המערכת שלך לדעתי יהיה די גרוע זה אמור להתקע הרבה ולעבוד לאט
ובסה"כ אם תעשה את זה לדעתי זה יהיה רק מעצבן ולא ישיג את התוצאה שאתה מצפה לה תדמיין שאתה מניע את הרכב ומחכה 5 דקות רק בשביל להצליח להפעיל וויז
אם חשוב לך אנדרואיד אני עדיין ממליץ לך להחליף מערכת
ובאשר למצלמות אז מה שצירפתי למעלה הוא אכן מתאים אבל הוא מגיע בלי מצלמות זה ערכה עם מצלמות ולדעתי זה אמור לעבוד לך מצויין (גילוי נאות - אף פעם לא ניסיתי את זה אבל לפי כל המידע שקראתי זה יעבוד מעולה)
-
לפי מה שכתוב בקישור לעיל אז המערכת הזאת תומכת בשיקוף מסך ז"א שאפשר לחבר לה סמארטפון ולראות את התוכן שלו ע"ג המערכת ולכן לכאורה מה שצירפת (שזה בעצם סמארטפון ללא מסך) יעבוד עם המערכת
אבל חשוב לשים לב לכמה דגשים- המערכת הזאת כמדומני עם מסך tft שהוא מסך טאצ' פלסטיק עם רגישות נמוכה מאוד ולכן הוא מתאים לסמלים גדולים ודורש לחיצות קצת חזקות אז הוא לא מיועד לעבודה נורמלית עם אנדרואיד יהיה קשה מאוד לכתוב איתו או לגלול את המסך ואפי' סתם הקשה תהיה איטית ומסורבלת (אם אתה רוצה להתנסות תמצא מישהו עם מכשיר חכם ותנסה לחבר אותו בשביל להרגיש איך זה מגיב)
רעיון! אבדוק את זה!
- בנוסף הקופסת אנדרואיד שהבאת חלשה מאוד והשילוב שלה עם המערכת שלך לדעתי יהיה די גרוע זה אמור להתקע הרבה ולעבוד לאט
איזה מפרט של קופסת אנדרואיד מומלץ? [לא של הכי טוב, אלא שיעבוד נורמלי]
אם חשוב לך אנדרואיד אני עדיין ממליץ לך להחליף מערכת
ברור שעדיף... רק זה רכב לא בדיוק שלי אז יש גבול כמה אני רוצה להשקיע בו...
ובאשר למצלמות אז מה שצירפתי למעלה הוא אכן מתאים אבל הוא מגיע בלי מצלמות זה ערכה עם מצלמות ולדעתי זה אמור לעבוד לך מצויין (גילוי נאות - אף פעם לא ניסיתי את זה אבל לפי כל המידע שקראתי זה יעבוד מעולה)
הוא יעבוד מצויין גם ללא אנדרואיד?
-
איזה מפרט של קופסת אנדרואיד מומלץ? [לא של הכי טוב, אלא שיעבוד נורמלי]
לפחות מעבד 4 ליבות (2290) ו4 ראם כמו זה דגם X5 4GB 64GB
עם הקופון VQDH5WT7H49F ירד לך 2 דולר ואח"כ rechavim13 ירד לך עוד 8 דולר (צריך להוסיף עוד משהו לקנות כדי שתגיע לא של 69 דולר ע"מ שהקופון הזה יעבוד)
אבל לפני שאתה מזמין כדאי לבדוק עם מכשיר אחר כמו שאמרתי לך לוודא שבאמת יש שם שיקוף מסךהוא יעבוד מצויין גם ללא אנדרואיד?
כן יש שם מחשב שמקבל את הנתונים מהמצלמות והוא משתמש במסך שלך רק בשביל להציג את התמונות אבל העיבוד נעשה במחשב של המצלמות
-
כן יש שם מחשב שמקבל את הנתונים מהמצלמות והוא משתמש במסך שלך רק בשביל להציג את התמונות אבל העיבוד נעשה במחשב של המצלמות
כיום לדוגמא לא ניתן להפעיל את המסך שיראה את המצלמות אא"כ זה ברוורס.
איך תתווסף האפשרות לבחור שיציג את העיבוד על המסך? -
איך תתווסף האפשרות לבחור שיציג את העיבוד על המסך?בד"כ מוצרים כאלו מגיעים עם שלט, או כפתור שליטה.
כמו"כ עם חיבור נכון - באיתות זה מופעל אוטומטית, ומציג את הצד שאליו מאותתים.ביחס למוצר הזה שהוצע לעיל, שטייט מפורש:
כאשר מנוע מכונית מתחיל, המערכת תפעיל את לעקוב אחר המכונית כל את המצלמה סביב אחד אחד כדי לבדוק את מבט סביב עבור 10 שניות, ואז לכבות.
כאשר אתה מושך את ההילוך (שמאל/ימין מפנה לא מופעל), את מערכת תפעיל את המצלמה והצג אחורי עד ההילוך בחזרה, ולאחר מכן עובר קדמית לצפייה 10 שניות ואז לכבות.
את מערכת להתחיל במצב תצוגה קדמי כברירת מחדל. מול הנוף נשלט על ידי מתג (כלול). לחץ על מתג שליטה עבור 2 שניות, רכב צג רכב מבט קדמי מצלמה יהיה לעבוד את-זמן, אם אין הדק אחר עבודה. ואז אתה יכול לכבות את מול נוף על ידי מחדש לחץ על מתג שליטה עבור 2 שניות.
לחץ על מתג שליטה פחות מ 1 שני כדי להיכנס צד להציג מצב. כאשר אתה מדליק את מתג, זה מערכת תפעיל צג ומבט מצד מצלמה (שמאל/ימין צד להציג מצלמה נשלט על ידי שמאל/ימין היגוי מנורת). את צג ומצלמה יכבה לאחר 1.5 שניות כאשר מפנה לנווט הוא סיים. לחץ על מתג שליטה פחות מ 1 שני שוב כדי להיכנס מצב תצוגה.(התרגום מזעזע אך ברור, לא?)
-
איך תתווסף האפשרות לבחור שיציג את העיבוד על המסך?אז הסבר קטן על מצלמת רוורס ואז תבין הכל
מולטימדיה מורכבת ממוח ומסך שמחובר אליו ומצלמת רוורס אינה חלק מהמולטימדיה אלא היא רכיב חיצוני שמצלם והיא מחוברת למסך בצורה כזאת שברגע שהיא מקבלת חשמל ועובדת היא "משתלטת" על המסך ומציגה את התמונות ולכן מחברים לה חשמל מהמנורת רוורס כדי שרק אז היא תעבוד (ומשום כך אם תעביר לרוורס מיד כשהנעת את הרכב עוד לפני שהאנדרואיד הספיק לעלות אתה תראה את המצלמה כי היא לא קשורה לאנדרואיד)
ובמערכת הזאת כמו שאמר ר' @לך-תדע אתה מגדיר מתי היא תשתלט על המסך האם כשאתה פונה או על ידי לחיצה בשלט או רוורס וכו'