נכנסתי ברוורס לחצר של מישהו ושברתי לו כמה מכשירי חשמל
-
@דוד-נרו-יאיר כן. צד ג' זה על כל דבר של צד ג'.
אולי קצת יותר מורכב להוכיח את כל הנזקים, אבל זו כבר לא בעיה שלך...
[כמובן, אם זה נזק כ"כ גדול ששווה להפעיל ביטוח]. -
@דוד-נרו-יאיר המקום ימלא חסרונך.
אפשר לתבוע צד ג'.
הסוכן שלך יסביר לך מה הפרוצדורה -
@דוד-נרו-יאיר כתב בנכנסתי ברוורס לחצר של מישהו ושברתי לו כמה מכשירי חשמל:
אפשר לתבוע את הביטוח (יש לי צד ג')?
איזה מוצרים הרסת? אל תשכח שברגע שתפעיל ביטוח, תאלץ לשלם השתתפות עצמית (1500-3000 תלוי בתנאי הפוליסה) והפרמיה תעלה לשלושת השנים הבאות. (לא יודע בדיוק כמה)
כנראה שישתלם לך לשלם בעצמך וכמובן זה תלוי בשווי נזק
-
@מאיר זה היה בתחילת פרדס ונכנסתי לתוך כל המחשבים של מערכת ההשקיה שעולים באזור 12000
הבעיה היא שאני מכיר את בעל הפרדס (אתרוגים...) ולקחתי אחריות על כל הנזק כך שהוא לא צריך להוכיח נזק כלפיי השאלה איך מוכיחים נזק כלפי חברת ביטוח אם הוא מיד תיקן את כל המערכת
אם אני מודה מספיק להביא קבלות של הציוד החדש?
כמו כן מה הגובה של התייקרות הפרמיה בשלש שנים? -
@דוד-נרו-יאיר כתב בנכנסתי ברוורס לחצר של מישהו ושברתי לו כמה מכשירי חשמל:
@מאיר זה היה בתחילת פרדס ונכנסתי לתוך כל המחשבים של מערכת ההשקיה שעולים באזור 12000
הבעיה היא שאני מכיר את בעל הפרדס (אתרוגים...) ולקחתי אחריות על כל הנזק כך שהוא לא צריך להוכיח נזק כלפיי השאלה איך מוכיחים נזק כלפי חברת ביטוח אם הוא מיד תיקן את כל המערכת
אם אני מודה מספיק להביא קבלות של הציוד החדש?
כמו כן מה הגובה של התייקרות הפרמיה בשלש שנים?אתה מביא לבעל הפרדס את הפרטים שלך ושל הביטוח והוא צריך להסתדר עם הביטוח ולתבוע אותם. לאחר מכן הביטוח ישאל אם אתה מודה. אני מאמין שצילמתם את אירוע התאונה, אבל בעיקרון זה אמור לעבור חלק.
לגבי המחיר אתה יכול לשאול את סוכן הביטוח שלך. אני מכיר מישהו שלא מזמן עשה תאונה וסוכן הביטוח אמר לו שזה ייקר באיזה 300 ש"ח בשנה (חובה וג')
-
@מאיר כתב בנכנסתי ברוורס לחצר של מישהו ושברתי לו כמה מכשירי חשמל:
אתה מביא לבעל הפרדס את הפרטים שלך ושל הביטוח והוא צריך להסתדר עם הביטוח ולתבוע אותם. לאחר מכן הביטוח ישאל אם אתה מודה. אני מאמין שצילמתם את אירוע התאונה, אבל בעיקרון זה אמור לעבור חלק.
מעניין אם עפ"י הלכה אם הביטוח לא מוכן לשלם כי אין ראיות האם הנהג חייב לשלם...
כנראה שישתלם לך לשלם בעצמך וכמובן זה תלוי בשווי נזק
מישהו פעם אמר לי שיש חוק חדש שעד 5000 ש"ח זה לא מעחה את הפרמיה בשנים הבאות, זה נכון?
300 ש"ח בשנה (חובה וג')
זה הכל??
אולי זה תלוי בסכום שהביטוח היה צריך לשלם על הנזק... -
300 ש"ח בשנה (חובה וג')
יותר, יותר...
[ייתכן שבאותה חברה שאתה מבטח זה אכן ההפרש, אבל לפעמים התביעה מונעת מהסוכן להציע לך הצעות מחברות אחרות שלא אוהבות עבר ביטוחי כזה, ובהן יכל להיות לך הרבה יותר זול]