מה דעתכם על שברולט טראוורס?
-
@יעקב-מ-פינס כתב במה דעתכם על שברולט טראוורס?:
אל תצחקו על דברי
אבל אחת הסיבות שאני לא הייתי קונה את הרכב זה בגלל שמו המזכיר מאוד את המילה troubles 😥עם כל הכבוד לשם, אני חושב שלתדלק כל יום זה מתכון לטראבלס בפני עצמם, לפחות מול חברת האשראי.
הרכב עצמו כיפי ומשוחרר (למרות שהוא די ממותה מבחינת הגודל) מהתרשמותי אחרי נהיגה חד פעמית של 50 ק"מ.
-
תודה לכל המגיבים עזרתם לי מאוד!
@טכנולוג כתב במה דעתכם על שברולט טראוורס?:
טויוטה אוונסיס וורסו מקובל עליך או שישן מידי?
אם זה היה בשבילי זה מה שהייתי לוקח!
והחלקים שאין לו זה לא יותר גרוע מההונדה סטרים שלי.לחיפושית מכל השנים יש חלקים זהים/תואמים.
-
@נייטרון-חפשי כתב במה דעתכם על שברולט טראוורס?:
לחיפושית מכל השנים יש חלקים זהים/תואמים.
הם אפילו השתמשו בזה לשיווק ה'חיפושית' (ליתר דיוק כל דגמי פולקסוואגן, רק שהחיפושית היתה הדגם הכמעט יחיד שלהם עד אז):
הפגוש הירוק הגיע מ-58'. מכסה המנוע הכחול הגיע מ-59'. הפגוש הבז' הגיע מ-64'. הדלת בצבע טורקיז הגיעה מ-62'. רוב חלקי פולקסווגן ניתנים להחלפה משנה לשנה. בגלל זה - כל כך קל להשיג חלפים. -
והחלקים שאין לו זה לא יותר גרוע מההונדה סטרים שלי
להונדה סטרים יש שפע חלקים! ברחבי מודיעין עילית יש חמש כאלה מושבתות לפחות...
והחלקים הפנימיים מכניים זהים ברובם להונדה אקורד מהדור הישן -
@EBA כתב במה דעתכם על שברולט טראוורס?:
והחלקים שאין לו זה לא יותר גרוע מההונדה סטרים שלי
והחלקים הפנימיים מכניים זהים ברובם להונדה אקורד מהדור הישןר' @הכל-בעז-ה יורנו בעניין כי נראה לי שיחידת ההנעה של האוונסיס וורסו זהה לאונסיס הסדאן, כך שהחוסר בחלקים קיים בחלקי המרכב בעיקר.
-
@EBA כתב במה דעתכם על שברולט טראוורס?:
והחלקים הפנימיים מכניים זהים ברובם להונדה אקורד מהדור הישןפעם מישהו ביקש כאן בפורום עזרה למצוא תפוח פרונט לסטרים ולא מצא לא באינטרנט ולא בפירוק (בסוף אמרו לי שהוא מצא אצל מוסכניק אחד תפוח חדש)
איפה היית?ופעם חיפשתי בולמים קדמיים, אין, לא בחברה ולא באינטרנט.
ופעם עצר אותי מישהו בתחנת דלק כדי לשאול איפה מוצאים חלפים.