זהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!
-
@klopkk מאותה סדרה אבל נחשבת לפחות טובה מבחינת מעבד וכו' אבל בשימוש בסיסי ברכב כמו רדיו טלפון וויז וכו' לא ירגישו הבדל
גם לי מוכר אחד שלח 2 מערכות כאלו במקום TS10 (אולי זה אותו מוכר...)
נ.ב. ב-TS18 יש יתרון שאפשר להשתמש בבלוטוס גם לטלפון יאנג -
@אלוף-העולם-1 מזמין מהקישור בתחילת השרשור שמיישה הביא
-
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
זמין מהקישור בתחילת השרשור שמיישה הביא
גם שם מביאים את המזויף...
עיין כאן -
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@צילפינגים כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
עיין כאןלא כתוב שזה מזוייף
כתוב שזה מצויין רק דגם יותר חדש ויותר קשה לסנן בו
מצד המכשיר הוא מכשיר יותר חדש זה לא הופך אותו למזוייף -
@ראובן-שבתי כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
עיין כאןלא כתוב שזה מזוייף
כתוב שזה מצויין רק דגם יותר חדש ויותר קשה לסנן בו
מצד המכשיר הוא מכשיר יותר חדש זה לא הופך אותו למזוייףאה"נ
כתבתי מזויף כדי שיבינו על מה אני מדבר -
יש למשהו מושג מה רמת החסימה של "פמילי לינק" הבקרת הורים של גוגל האם היא טובה כמובן כשמישהו אחר חוסם לי ואין לי דרך לדעת את הקוד כפיתרון לבעיה שא"א לחסום את הזיוף
האם זה חזק והאם יש פירצות ?
כמובן שחוסמים את כל האפליקציות המועדות למה אני עוד צריך לשים לב
בקיצור כל מידע בעניין יעזור , תודה רבה
אשמח גם לחוות דעתו של @מיישה בהמשך למה שדיברנו -
@MEIR כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
יש למשהו מושג מה רמת החסימה של "פמילי לינק" הבקרת הורים של גוגל האם היא טובה כמובן כשמישהו אחר חוסם לי ואין לי דרך לדעת את הקוד כפיתרון לבעיה שא"א לחסום את הזיוף
האם זה חזק והאם יש פירצות ?
כמובן שחוסמים את כל האפליקציות המועדות למה אני עוד צריך לשים לב
בקיצור כל מידע בעניין יעזור , תודה רבה
אשמח גם לחוות דעתו של @מיישה בהמשך למה שדיברנויש דרך לחסום
-
פמילי לינק זה חסימה ממש טובה, ברמה של קיידרואיד מבחינת החוזק של החסימה, החיסרון שלה הוא שהגויים לא ממש יודעים מה צריך לחסום אז נשאר גוגל פליי ואפשרות להתקין אפליקציות מסויימות, אבל וודאי שבאין אופצייה אחרת, זו האפשרות הטובה ביותר.
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
ואפשרות להתקין אפליקציות מסויימות
אם רק זה זה הבעיה אז נראה שזה בסדר כי יש אפשרות של אפליקציות לפי סינון גיל עד גיל 3 אז ככה שנראה שזה בסדר.
וא"כ נראה שזה הפיתרון הטוב ביותר תודה רבה על כל העזרה,
וברוך השם בפורום הזה בנושאים של חסימות בסוף תמיד יש פיתרון בבחינת "הבא ליטהר מסייעין בידו" -
עיין כאןלכן שאלתי...
תכלס מישהו מכיר משהו טוב??
@מיישה ? -
@אלוף-העולם-1 כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
עיין כאןלכן שאלתי...
תכלס מישהו מכיר משהו טוב??
@מיישה ?כולם בגדר חשודים על העניין, יש את הפוסט שפרסמתי על חנויות מומלצות, אולי תדבר עם המוכרים קודם.