Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@לך-תדע זה לא של הרכב הנכון אצלו הפיוז נמצא מאחורי התא הקטן מתחת להגה בפנים ואם אני זוכר נכון זה פיוז אחד לכל ה4 אבל תבדוק אולי המרים חלונות נדפק ובגלל זה זה קורה
@הכל-בעז-ה הפיוז הוא מהרכב הזה (קורולה 3-8): זה הדגם הנכון (קורולה/אוריס 7-13)? תא נהג בדגם זה:
@לך-תדע כן
@הכל-בעז-ה שם זה נראה שהכל בפיוז אחד. מס’ 41, 40 אמפר. יש פיוז נוסף כללי גם הוא, מס’ 43, 30 אמפר.
@לך-תדע גם פה הוא מראה שזה נמצא מלמטה אבל בדגם שלו זה איפה שמראה החץ יש מכסה לתא צריך לפרק אותו וזה מאחוריו
@הכל-בעז-ה לא כ"כ הבנתי, כוונתך שאופן הגישה לתיבה שונה מהתרשים הזה? אדרבה, החכימהו.
@לך-תדע בתמונה בצד הוא מראה כאילו זה מעל הדוושות יש מכסה אבל בפועל כדי להגיע לנתיכים צריך לפרק את התא הקטן
@הכל-בעז-ה סיקרנת אותי, אז תרשה לי לחפור: זה לא כמו בתרשים?
#פעם_אחרונה_ודי…
@לך-תדע
@הכל-בעז-ה אצטרך להניח את היד על אחת כזו כדי להבין, תודה על הנסיון!
@לך-תדע תזהר לא להתחשמל שאתה מניח את היד
מחזיר את הדיבור לנושא: @המפותח כפי שטענו כאן האלופים זה לא פיוז, השלב הבא הוא לבדוק האם מגיע זרם למנוע החלון. יש לך רב מודד? או משהו כזה?