הוספת סרגל תגובות מורחב
-
בגדול אני מסכים עם @טכנולוג ו @Klonimoos אך גם מסכים עם @גגגג !
ישנם לא מעט מיקרים בהם אני שם לב שאחד מחפרי הפורום כותב תשובה ממש מועילה ונכונה, ואז הוא מקבל לייק. עכשיו בא משתמש נוסף, וכותב איזה שהיא תגובה מבדחת ומקבל 7 לייקים. זה מסחרר את כל הנושא של האמינות מוניטיןדוגמא לאמור:
משתמש א כותב: שלום יש לי ניסן סירנה 1992 ישנה וחבוטה, וכמה פעמים ראיתי שעל אף שהרכב נעול אני מצליח במשיכה חזקה לפתוח את הדלת, וחשבתי ע''כ שממש יהיה קל לגנוב לי את הרכב, במידה ויתגלה לאינשי דלא מעליי. אנא הבו לי פתרון לאיך להקשות על הגנבים כמה שיותר את הגנבה תודה (הרכב חשוב לי מאוד כי הוא משמש אותי כדבעי עם הציוד של ההגברה)משתמש ב כותב: שלום פלוני, בגדול הכי טוב לשים מנעול הגה וסנדל לגלגל, הגנבים רוצים לתקתק עניינים וכשרואים סנדל הם מחפשים את הרכב הבא. בהצלחה
עכשיו פוסט זה מקבל הצבעה אחתמשתמש ג כותב: מה? ניסן סיראנה! הרכב הזה עדיין קיים?? עזוב ותשמע לי אף גנב לא יסתכל לך על הרכב, ומהיום אתה יכול להיות רגוע ולהשאיר גם חלונות פתוחים.
ופוסט זה מקבל 6 לייקיםומצד שני לפעמים אדם שם אימוג'י שאומר אחלה כמו זה , וחוסך לכל המצביעים אחריו שרוצים לתת לייק ולוחצים על הסמן הנ''ל, מה שיכול לגרום לקצת מעט לייקים שמגיעים לכותב
-
@שלמה כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
ישנם לא מעט מיקרים בהם אני שם לב שאחד מחפרי הפורום כותב תשובה ממש מועילה ונכונה, ואז הוא מקבל לייק. עכשיו בא משתמש נוסף, וכותב איזה שהיא תגובה מבדחת ומקבל 7 לייקים. זה מסחרר את כל הנושא של האמינות מוניטין
נכון, אבל זה רק אם נסתכל במבט נקודתי על פוסט בודד ומשום כך כתבתי שלאורך זמן זה כן יעיל מכיוון שאם הוא ימשיך עם בדיחות מהסוג הזה (ורק אלו יהיו התגובות שלו בפורום) הוא יגיע ל50-60 מוניטין ואז או שיגמרו לו הבדיחות או שיפסיקו לתת לו לייקים ושוב תסתכל בדירוג המשתמשים לפי מוניטין ותראה שה20-30 הראשונים הם אלה שבאמת עוזרים ומסייעים (ואם הם נתנו פה ושם בדיחה זה ממש לא נורא) מעבר לכך שאני לא מכיר מישהו שבאופן סדרתי נותן רק בדיחות זה בד"כ חד פעמי או כשממש זה "הרמה להנחתה" בדיוק כמו בדוגמא שהבאת
-
א. למה אם מישהו נתן אימוג'י נחסם לי אוטומטית האפשרות לבחור אימוג'י אחר?
ב. כדאי לסדר שיהיה ניתן לראות האם כבר נתתי לייק לפוסט (כמו שראיתי במתמחים).
@גגגג באופן אישי גם אני בעד החידוש הזה (וגם בעד להגביל את האימוג'ים) אבל לא נתתי לך לייק כי אני לא מסכים עם הסיבה שכתבת, ולשיטתך.. -
ישנם לא מעט מיקרים בהם אני שם לב שאחד מחפרי הפורום כותב תשובה ממש מועילה ונכונה, ואז הוא מקבל לייק. עכשיו בא משתמש נוסף, וכותב איזה שהיא תגובה מבדחת ומקבל 7 לייקים. זה מסחרר את כל הנושא של האמינות מוניטין
ברוך שכיונתי לדעת גדולים
הבהרת את עמדתי בצורה כל כך קצרהובלי קשר לכל זה @מאיר ו @admin (הרבה פעמים המפעיל הטכני נשכח) יישר כוח על השידרוג
חושב כמו הרבה אחרים פה שעדיף לצמצם למספר מוגבל של אימוג'ים (צוחק, עצוב, כועס) מכמה טעמים שהובאו פה, ועוד אם הדבר אפשרי שיוצג הסרגל הנ"ל בריחוף (כן, כן כמו בפרוג- אבל כל הרעיון הוא לקחת את הדברים הטובים מכל מקום ולשלב אותם@טכנולוג כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
מכיוון שסך הלייקים שנקבת הוא לא הרבה
אני יבהיר שהתכוונתי שהוא הרבה יחסית למישהו שלא מביין גדול ברכבים ולא משתמש כל כך פעיל
@Klonimoos כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
עוד אני חושב, כאן זה לא פרוג, ולא פורום לסאטירה!
זה פורום מקצועי, מידי פעם נזרקות בדיחות ושנינויות, זה אפי' אסור ברוב חלקי הפורום. הכל בד''כ זה עזרה הדדית וסיוע, וע''ז ניתן לתת לייקים, ע''מ לעודד ולתגמל את מי שטורח לעזור לציבור.אתה צודק בהחלט
ואעפ"י אני מצביע על הפיתרון ולא "מעודד" את הבעיה כי המצב שנוצר הוא כמו ש@שלמה רשם למעלה -
@גגגג פרוג ופלטפורמה זו הינם שני מערכות שונות לגמרי
כעין לינוקס וווינדוס
ולכן לא ניתן לקחת רעיון ממקום אחד לשני
ולעצם העניין
לא ניתן למיטב ידיעתי להגביל את סוגי התגובות הקיימות
ניתן להגביל את מספר התגובות לפוסט
כעין מה שנשאל פה למה לא ניתן לבחור צורה נוספת -
@admin כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
לא ניתן למיטב ידיעתי להגביל את סוגי התגובות הקיימות
משום מה בזכרוני כי בעבר הצלחתי לבצע זאת בתוסף זה (הגבלה למס' אימוג'ים בלבד).
אך יתכן שזה צלח רק באופן חלקי, כמו"כ יתכן שהיה זה ע"י עריכה של התוסף עצמו, או טיפול באימג'י הבסיס של נודביבי, לצערי אני לא זוכר יותר בפירוט. -
@טכנולוג כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
בדיחות זה בד"כ חד פעמי או כשממש זה "הרמה להנחתה" בדיוק כמו בדוגמא שהבאת
אולי לא הבהרתי משהו.
אני ממש בעד פוסטים שמעלים חיוך ואף יותר מזה, אבל א. כשזה בא כתשובה על שאלה זה צריך להיות בספויילר ב. יש שניים שהשקיעו גם זה שכתב בדיחה וגם זה שענה ענייני ביותר והשאלה אם גם הוא קיבל לייקלדוגמא איך יכול להיות של @הכל-בעז-ה לרוב ככל הפוסטים שלו הם ענייניים יש קרב צמוד בין המספרים במפרסמים הכי הרבה לפספרים במוניטין הגבוה ביותר?
https://rechavimzelaze.ovh/post/18914@Klonimoos כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
@גגגג @שלמה אשמח אם תראו מקום בפורום שבו קרא משהו דומה לסאטירה היפה שכתב שלמה, שקרא לזה גגג ''המצב שנוצר''.
אחפש בלנ''ד, בינתיים @טכנולוג ?
-
@גגגג @שלמה אשמח אם תראו מקום בפורום שבו קרא משהו דומה לסאטירה היפה שכתב שלמה, שקרא לזה גגג ''המצב שנוצר''.
אחפש בלנ''ד, בינתיים @טכנולוג ?
@שלמה יש כאן בפורום איזה 5 חברים שיש להם חוש הומור בריא ואני יכול להביא לך כמה ציטוטים שלהם אבל מדובר דווקא בטובים ביותר שעוזרים הכי הרבה ונותנים את האווירה המקסימה שיש כאן אז אני לא אביא אותם כדוגמא למצב שבעיני חברים אחדים כאן הוא שלילי כי אדרבא בעיני זה כל היופי וזה בא מגישה חברית וזורמת ולדעתי זה קיים בדיוק במינון הנכון (ואני אומר את זה כאחד שעובר כאן כמעט על כל הפוסטים ואני חושב שהבדיחות מהסוג הזה הם כמות של 0.0001 בערך) ולא נראה לי שיש מישהו שנפגע מכך (וכשהיה משהו כזה בעבר הנוגעים בדבר לא התביישו להתנצל ולתקן)
עדיין גם אני מסכים שנחמד מאוד שיש גם את האופציה של אימוג'י וכך יש מגוון אפשרויות לתת פידבק -
@לך-תדע כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
עד שהראשון בוחר, אחריו אפשר רק להצטרף/להמנע...
כן!
כבר התלוננתי על זה.@נייטרון-חפשי כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
א. למה אם מישהו נתן אימוג'י נחסם לי אוטומטית האפשרות לבחור אימוג'י אחר?
-
@נייטרון-חפשי כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
כן!
כבר התלוננתי על זה.כפי שהבנתי את דברי @admin - זה מכוון, אולי צריך עוד קצת טיונינג...
@admin כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
ניתן להגביל את מספר התגובות לפוסט
כעין מה שנשאל פה למה לא ניתן לבחור צורה נוספת -
@לך-תדע לא התלןננתי עליך פשוט ניסיתי להעלות את הנושא שוב אחרי שנתתם כאן דוגמא לבעיה הידועה של הומור...ובדוגמה-החיה דלעיל, מה דעתך?
ההומור פוגם/מאפיל או שרק מתבל את העניין?#שואל_בשביל_חבר...
-
@לך-תדע אני אישית קורא פוסטים שלך רק בשביל השנינות.
(ואח"כ פעם שניה בשביל התוכן....)
ונהנה לראות איך הם משתבחים עם הזמן (אתה עורך אותם באופן קבוע?)ואני לא רוצה להעביר נושא אבל איך החתימה שלך לפעמים מופיעה ולפעמים לא?
(והרכב שמשתבח עם הזמן, גם הוא שלך? -
ואני לא רוצה להעביר נושא אבל איך החתימה שלך לפעמים מופיעה ולפעמים לא?
שאלתי אותו את זה בעבר והוא טען שזה תמיד מופיע
-
@טכנולוג כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
שאלתי אותו את זה בעבר והוא טען שזה תמיד מופיע
סוג של הומור לא מוכר...?