הוספת סרגל תגובות מורחב
-
@לך-תדע כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
עד שהראשון בוחר, אחריו אפשר רק להצטרף/להמנע...
כן!
כבר התלוננתי על זה.@נייטרון-חפשי כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
א. למה אם מישהו נתן אימוג'י נחסם לי אוטומטית האפשרות לבחור אימוג'י אחר?
-
@נייטרון-חפשי כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
כן!
כבר התלוננתי על זה.כפי שהבנתי את דברי @admin - זה מכוון, אולי צריך עוד קצת טיונינג...
@admin כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
ניתן להגביל את מספר התגובות לפוסט
כעין מה שנשאל פה למה לא ניתן לבחור צורה נוספת -
@לך-תדע לא התלןננתי עליך פשוט ניסיתי להעלות את הנושא שוב אחרי שנתתם כאן דוגמא לבעיה הידועה של הומור...ובדוגמה-החיה דלעיל, מה דעתך?
ההומור פוגם/מאפיל או שרק מתבל את העניין?#שואל_בשביל_חבר...
-
@לך-תדע אני אישית קורא פוסטים שלך רק בשביל השנינות.
(ואח"כ פעם שניה בשביל התוכן....)
ונהנה לראות איך הם משתבחים עם הזמן (אתה עורך אותם באופן קבוע?)ואני לא רוצה להעביר נושא אבל איך החתימה שלך לפעמים מופיעה ולפעמים לא?
(והרכב שמשתבח עם הזמן, גם הוא שלך? -
ואני לא רוצה להעביר נושא אבל איך החתימה שלך לפעמים מופיעה ולפעמים לא?
שאלתי אותו את זה בעבר והוא טען שזה תמיד מופיע
-
@טכנולוג כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
שאלתי אותו את זה בעבר והוא טען שזה תמיד מופיע
סוג של הומור לא מוכר...?
-
ברובם יש תוכן בעל ערך שווה או גבוה מהשנינות (עוד שחצן שבטוח...)
אני אכן קצת דפוק בקטע של העריכות, משתדל לא לערוך אחרי כמה ימים, אבל גם זה קורה...
לגבי החתימה - זה כנראה קשור לשרת, לא אלי... (למרות שגם אותה ערכתי לאחרונה, אך לא הסרתי בשום שלב...)
הרכב עדיין במכון הפוליטכני במוסקבה, אולי אחרי המלחמה באוקראינה ימסרו אותו, אך מה שבטוח שלא אלי...וברצינות: האם האיזון תוכן/סגנון מופר לדעתך?
(שאלה פתוחה לכל, מבטיח לנסות לא להפגע) -
לא, אני רציני חשבתי שהוא מחק את החתימה ואז הוא שלח צילום מסך שהיא מופיעה אז מחקתי את מה שכתבתי אמרתי לעצמי שכנראה משהו אצלי לא תקין אבל עכשיו גם אתה אומר את זה
-
@לך-תדע כתב בהוספת סרגל תגובות מורחב:
וברצינות: האם האיזון תוכן/סגנון מופר לדעתך?
ממש לא!
לדעתי הומור בריא תמיד מוסיף כל זמן שהוא לא הופך להיות נושא בפנ"ע. (וגם אז הוא לפעמים טוב) -
אז ככה:
כפי שכולם רואים ואפי' קצת חוגגים אז אפשר להצביע גם באימוג'י בנוסף למוניטין. הצבעה באימוג'י אינה מוסיפה מוניטין והיא רק מהווה בעת דעה או רגש וכו'.
לגבי מס' האימוג'ים - זאת טעות שלי. כרגע הגבלתי את זה לעד 5 סוגים שונים של אימוג'י לפוסט ו"כל התופס תופס".. כלומר אין הגבלה על סוג האימוג'י ואפשר לסמן את כל הסוגים. אלא שבכל פוסט יהיו עד 5 סוגים שונים ולאחר מכן יהיה אפשר רק להוסיף הצבעות על אותם אימוג'ים שכבר נבחרו. הסיבה לזה שלא יווצר מצב שיהיה פוסטים עם פסנתר של אימוג'ים..
לגבי הבדיחות בפורום: הפורום הינו פורום רכב רציני ומקצועי! עם זאת זה לא ספר רכב שהכל כתוב בצורה מדדוה, רצינית ועניינית (פרט להמלצה לבצע תיקונים וטיפולים במוסך החברה) ואפשר טיפ טיפה לכתוב פה ושם תוכן ענייני עם ניסוח שמעלה חיוך, אבל שיהיה תפל לעיקר והעיקר הוא התוכן האיכותי והמקצועי. עכ"פ לכתוב פוסט במיוחד בשביל בדיחה זה אסור בתכלית!
-
-