אשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....
-
@פייבל-אשרינו תוכל לצרף מה הכותרת של הטבלה הזאת? לגבי מה זה מדבר? אולי זה מדבר על תוספת כלשהיא
@חיים-ברזל
::
תאונה אישית לא קשורה לרכב…
https://www.harel-group.co.il/insurance/personal-accident/information/what-is-accident-insurance -
רבותי, קודיאק 2021 מנוע 2.0 כל נהג מגיל 29 שנת רשיון 22 ומעלה כולל ביטול השתתפות עצמית 5900 שח מקיף וחובה, נשמע הגיוני?
-
בליברה ביטוח לאטרז’ נהג מעל 24 מעל שנתיים
ב4000 השתתפות של 1500
אשמח לחוות דעת האם יש זול יותר תודה! -
רבותי, קודיאק 2021 מנוע 2.0 כל נהג מגיל 29 שנת רשיון 22 ומעלה כולל ביטול השתתפות עצמית 5900 שח מקיף וחובה, נשמע הגיוני?
@אלה-ברכב כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
פנטסטי!
-
ב4000 השתתפות של 1500
אשמח לחוות דעת האם יש זול יותר תודה!@אברך-מתמיד כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
ב4000 השתתפות של 1500
אשמח לחוות דעת האם יש זול יותר תודה!הביאו לי שם אותו דבר ב300 פחות
-
@פתוח-לשמוע כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים…:
הביאו לי שם אותו דבר ב300 פחות
רחלי?
-
אני צריך לחדש ב1/9 ביטוח רכב
אני משתף את הציבור בבירורים שעשיתי.
אספתי את (רוב) הסוכנים שהוצעו כאן בשירשור והתקשרתי:
הפרטים שלי:
קורולה 07
עבר ביטוחי שנה אחת חובה וג’ נקי
נהג יחיד גיל 29, רשיון 4.5 שנים. (הרכב ועבר ביטוחי ע"ש אדם אחר ללא רשיון-לא יודע אם מנפקם).
אני מדגיש שיתכן שהפרטים לא מדויקים
אשמח אם מישהו יהיה לו מה להעיר לי @טוסון -
@אלה-ברכב כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
פנטסטי!
@חיים-Y0737 תודה!
סגרתי שם, רק לפעם הבאה, רחלי לא ענתה לי באותו יום משום מה, פניתי דרך האתר וחזר אלי נציג מכירות, נתן בהתחלה מחיר גבוה ב1000 שח, אמרתי לו שאני לא מעוניין, אחרי כמה שעות רחלי חזרה אלי ולא הצליחה כמובן להעלות את פרטי הרכב משום שקיבלתי הצעה מנציג שלהם, ביקשתי ממנה שתפעל עבורי כדי שאקבל את המחירים שלה (לא לפני שהבהרתי שאני עושה ביטוח רק דרך ההמלצות בפורום הקדוש דפה), אחרי כמה דק’ חזר אלי אותו נציג עם ההצעה הנ"ל ואף הוסיף לתוכה כל נהג ולא כמו שביקשתי בהתחלה.
כל זמן שהנר דולק וכו’