אשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....
-
@פריוס-אפור מה הגיל
@שיש כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
@פריוס-אפור מה הגיל
מה הגיל של מי?
כל נהג גם אם הוא בן 16.9 והוציא רישיון אתמול מבוטח על הרכב שלי -
@פריוס-אפור מה הגיל
מה הגיל של מי?
כל נהג גם אם הוא בן 16.9 והוציא רישיון אתמול מבוטח על הרכב שלי@פריוס-אפור כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
מה הגיל של מי?
כל נהג גם אם הוא בן 16.9 והוציא רישיון אתמול מבוטח על הרכב שלינשמע מדי זול…
-
@פריוס-אפור כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
מה הגיל של מי?
@יוני כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
מה הגיל של מי?
בתכל’ס אני מבוטח אצל הפניקס
והוא הסביר לי בטלפון שבגלל מלחמה ועוד כל מיני סיבות כולם העלו מחירים סתם ככה בשביל הכיף, אבל הם לא העלו מחירים.
נשמע אמין?
בכל מקרה יש לי את כל המסמכים ואני בטוח מבוטח. -
@יוני כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
מה הגיל של מי?
בתכל’ס אני מבוטח אצל הפניקס
והוא הסביר לי בטלפון שבגלל מלחמה ועוד כל מיני סיבות כולם העלו מחירים סתם ככה בשביל הכיף, אבל הם לא העלו מחירים.
נשמע אמין?
בכל מקרה יש לי את כל המסמכים ואני בטוח מבוטח.@פריוס-אפור כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
בכל מקרה יש לי את כל המסמכים ואני בטוח מבוטח.
כתוב שם מגיל 16.9 ונהג ללא וותק שהוציא רישיון ב-2026?
-
@טוסון כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
@שיש אני מניח כקודמיי שרחלי בליברה ייצא הכי זול
דיברתי עם רחלי (אגב היא ממש מפחידה
) והיא הביאה לי ב 6900! עם השתתפות עצמית של עד 2250 כולל גרירה שמשות פנסים וכו’… בתנאי שאני מביא אדם מבוגר בתור בעל הפוליסה ואני רק נרשם כנהג משני, אני מנסה להבין איפה הבעיה בזה היא טוענת שזה לא יוכל להזיק לו לעבר הביטוחי בשום מצב…
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?@שיש כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
דיברתי עם רחלי (אגב היא ממש מפחידה) והיא הביאה לי ב 6900! עם השתתפות עצמית של עד 2250 כולל גרירה שמשות פנסים וכו’… בתנאי שאני מביא אדם מבוגר בתור בעל הפוליסה ואני רק נרשם כנהג משני, אני מנסה להבין איפה הבעיה בזה היא טוענת שזה לא יוכל להזיק לו לעבר הביטוחי בשום מצב…
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?לוביט אומרים לי על הרעיון הזה שאין דבר כזה בעל הרכב הוא בעל הפוליסה
אז מה? רחלי משקרת או שיש לכל אחד כללים אחרים? -
דיברתי עם רחלי (אגב היא ממש מפחידה) והיא הביאה לי ב 6900! עם השתתפות עצמית של עד 2250 כולל גרירה שמשות פנסים וכו’… בתנאי שאני מביא אדם מבוגר בתור בעל הפוליסה ואני רק נרשם כנהג משני, אני מנסה להבין איפה הבעיה בזה היא טוענת שזה לא יוכל להזיק לו לעבר הביטוחי בשום מצב…
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?לוביט אומרים לי על הרעיון הזה שאין דבר כזה בעל הרכב הוא בעל הפוליסה
אז מה? רחלי משקרת או שיש לכל אחד כללים אחרים? -
דיברתי הרגע עם לוביט ואמרו שכל נהג שיש לו רישיון יכול לנהוג על הרכב,
(ואמרו לי עוד משהו שלא ידעתי, שאם אני עושה תאונה אז מי שנכנסתי בו יש לו את הביטוח שלי, אבל אני לא מקבל שום כיסוי. וכאן שאלתי? אם אני נכנס ברכב והלכו לגריטה שני הרכבים אז הוא יקבל ביטוח ואני לא יקבל כלום?) -
דיברתי הרגע עם לוביט ואמרו שכל נהג שיש לו רישיון יכול לנהוג על הרכב,
(ואמרו לי עוד משהו שלא ידעתי, שאם אני עושה תאונה אז מי שנכנסתי בו יש לו את הביטוח שלי, אבל אני לא מקבל שום כיסוי. וכאן שאלתי? אם אני נכנס ברכב והלכו לגריטה שני הרכבים אז הוא יקבל ביטוח ואני לא יקבל כלום?)@פריוס-אפור כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
(ואמרו לי עוד משהו שלא ידעתי, שאם אני עושה תאונה אז מי שנכנסתי בו יש לו את הביטוח שלי, אבל אני לא מקבל שום כיסוי. וכאן שאלתי? אם אני נכנס ברכב והלכו לגריטה שני הרכבים אז הוא יקבל ביטוח ואני לא יקבל כלום?)
ברור!
זה נקרא ביטוח צד ג’ שרק הצד ג’ מקבל אבל אתה לא מקבל כלום
ביטוח מקיף אומר שגם אתה תקבל -
@טוסון כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
@שיש אני מניח כקודמיי שרחלי בליברה ייצא הכי זול
דיברתי עם רחלי (אגב היא ממש מפחידה
) והיא הביאה לי ב 6900! עם השתתפות עצמית של עד 2250 כולל גרירה שמשות פנסים וכו’… בתנאי שאני מביא אדם מבוגר בתור בעל הפוליסה ואני רק נרשם כנהג משני, אני מנסה להבין איפה הבעיה בזה היא טוענת שזה לא יוכל להזיק לו לעבר הביטוחי בשום מצב…
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?@שיש כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?מישהו יודע לומר לי על זה משהו??
רעיון טוב או שיש פה עוקץ או משהו שעלול לסבך??
האם זה יכול לפגוע לו בעבר הביטוחי אם אני ח"ו יעשה תאונה… -
מישהו יודע לומר לי על זה משהו?מישהו יודע לומר לי על זה משהו??
רעיון טוב או שיש פה עוקץ או משהו שעלול לסבך??
האם זה יכול לפגוע לו בעבר הביטוחי אם אני ח"ו יעשה תאונה… -
@שיש זה נשמע מוזר כי נראה לי רק בעל הפוליסה יכול להגיש תביעה ואז יש סוג של תביעה על שמו או שבתביעה יהיה כתוב שנהג משני עשה תאונה ואז אין בעיה ? מעניין…
@mik6868 כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
זה נשמע מוזר כי נראה לי רק בעל הפוליסה יכול להגיש תביעה ואז יש סוג של תביעה על שמו או שבתביעה יהיה כתוב שנהג משני עשה תאונה ואז אין בעיה ? מעניין…
זה בדיוק מה שחשוד לי כאן
התקשרתי עכשיו למוקד של ליברה ושאלתי את הסוכן שענה מה קורה במקרה כמו שהיא הציעה לי ואני עושה תאונה האם זה פוגע לבעל הפוליסה בעבר הביטוחי אז הוא עונה לי “בטח” אמרתי לו אבל רחלי אמרה שלא, אז הוא 2 שניות בהלם ואז הוא אמר לי חכה דקה היא תחזור אליך וניתק… -
@mik6868 כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, לכאורה אמינים וזולים....:
זה נשמע מוזר כי נראה לי רק בעל הפוליסה יכול להגיש תביעה ואז יש סוג של תביעה על שמו או שבתביעה יהיה כתוב שנהג משני עשה תאונה ואז אין בעיה ? מעניין…
זה בדיוק מה שחשוד לי כאן
התקשרתי עכשיו למוקד של ליברה ושאלתי את הסוכן שענה מה קורה במקרה כמו שהיא הציעה לי ואני עושה תאונה האם זה פוגע לבעל הפוליסה בעבר הביטוחי אז הוא עונה לי “בטח” אמרתי לו אבל רחלי אמרה שלא, אז הוא 2 שניות בהלם ואז הוא אמר לי חכה דקה היא תחזור אליך וניתק…@שיש
אני דיברתי עם רחלי גם בעבר,
היא אמרה משהו אחד והנציג משהו אחר,
וכשאמרתי לו מה היא אמרה הוא אמר לי אני אחזור אליך וכו’.
לגופם של דברים: נהג ראשי שייך רק בחברות מסויימות,
לא כולם מאפשרים את זה. יש חברות שדורשות שהנהג הראשי יהיה גם בעל הרכב.
זה צובר לך עבר ביטוחי ואתה נחשב ממש כבעל הרכב לעניין זה.
אבל! לגבי הביטוח אם יש תאונה זה על הנהג הראשי,
אלא"כ אתה מוכיח שאתה נהגת ברכב ולא הוא.
לסיכום זה שווה בתנאי שאתה בעל הרכב ורק לעניין הנהג המשני אתה רשום.
אני עשיתי את זה שמשך שנתיים והיה בסדר גמור,
חוצמיזה שהייתי חייב לרשום את הרכב על הנהג הראשי(אבא שלי במקרה).
וזה גרם להרבה כאב ראש בגלל דוחות…
וגם אם תרצה להעביר בעלות אח"כ, אתה צריך להוסיף עוד יד וזה כבר לא שווה.