דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. משפטי, ביטוח ותאונה
  3. אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....

אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....

מתוזמן נעוץ נעול הועבר משפטי, ביטוח ותאונה
130 פוסטים 46 כותבים 8.8k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ט טאטל'ע

@חיליק כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:

דומני שנזכרה כבר בפוסט זה ודרכו הגעתי אליה -

שם וטלפון: רחלי, 0528775929
    רכב דגם ושנה: קורולה, 2000
    עבר ביטוחי: אין, בגדול (היה על האוטו, ע"ש גיסי ועבורו. יתכן שמכאן היה איכשהו פתח לקומבינה - לא שידוע לי)
    למי הביטוח: ‘נהג חדש’ - פחות משנה, לא ‘נהג צעיר’
    מחיר: 4,908 ש"ח = 3206 חובה + 1702 צד ג’
    השתתפות עצמית צד ג’: 2250 נזק (וכן 825 משפטי-פלילי, 825 משפטי מול צד ג’, 525 דרך וגרירה, 142 שמשות)
    חברת ביטוח: ליברה
    מעלות: זול מאד. מתקתקת
    הערות: בפרטים והתנאים נכלל ציון ‘צפי’ - עד 9,000 ק"מ שנתי

כפי שציינתי למעלה אני אישית גם התלהבתי מהמחיר הנמוך שנתנה לי, אך לצערי חוויתי חוויה לא נעימה ואף משפילה ומזלזלת
    מיד לאחר שסגרתי דרכה פוליסה וגיליתי פרט חשוב שהייתי צריך לשנות בצורת התשלום בעסקה, אך נותרתי ללא מענה כלל! ואחר שהצלחתי להשיג אותה מפלאפון אחר התעצבנה על שהערמתי עליה ודיברה בצורה מזלזלת.
    יידע הציבור וייזהר!
    אני אישית ניזוקתי ממש מכך.
    בנוסף לאחר זמן גיליתי שהיא ככ מתקתקת שהיא לא טורחת אפילו לעדכן אותך במסמכים הדרושים,
    כך שברגע האמת (בתקווה שלא יגיע) החברה לא מחוייבת לכסות אותך אם לא השלמת את הפרטים הנדרשים.
    אצלי זה התבטא בכך שהיה צריך צילום של הרכב מ4 צדדים מסמכי עבר ביטוחי וכו’, + היא אמרה לי שהיא תגיש לחברת ביטוח שהייתי אצלה בקשה לביטול וזיכוי על הימים שחוייבתי ובעקבות כך אני לא עשיתי כלום,
    ולאחר חודש לא הבנתי מדוע אני ממשיך לשלם ואז גיליתי שכלל לא הוגשה בקשה לביטול מה שגרר לי חיוב של חודש נוסף לחינם.
    ולא אלאה את הציבור בעגמת נפש המרובה שנגרם לי ממנה
    בקיצור הזול שווה יקר!!!
    אני כותב זאת מדם ליבי כואב לי לראות שמתלהבים ממחיר זול ולא בודקים מול מי עומדים במיוחד בתחום כ"כ רגיש שהשירות בו הוא החלק הכי הכרחי!! שעדיף לשלם עוד 1000 ש"ח ולא כמה אלפים לפח!
    בהצלחה!
    ולמי שעדיין חושב אולי אני התפרצתי עליה וכו’ ולכן קרה מה שקרה, אז תדעו שלא!!! הייתי לקוח תמים ועדין למדיי!!
    אגב למי שעדיין רוצה מחירים זולים, אז מבדיקה שעשיתי, הסוכנת הנ"ל אינה זולה אלא חברת ליברה היא חברה זולה משמעותית משאר החברות,
    אפשר להתקשר ישירות לחברה ולבקש את המנהלת בשם בטי, והיא נותנת מחירים טובים יותר!!

צבי דורש ציוןצ מחובר
    צבי דורש ציוןצ מחובר
    צבי דורש ציון
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@טאטל-ע נפלא, ויישר כח שאתה משתף את הציבור בכזה פירוט!.
    רק לא סיפרת לנו, מה יצא בסוף, החברה סידרו לך את מה שהיית צריך? היא כן סידרה? בקיצור מה יצא עם השינוי שהיית צריך.

כי ירושלים אמנם תבנה כשיכספו בני ישראל לה תכלית הכוסף עד שיחוננו אבניה ועפרה
    (רבי יהודה הלוי בכוזרי מאמר ה' עפ"י הפסוק אתה תקום וגו')

תגובה 1 תגובה אחרונה
    1
    • מ מנדי

@טאטל-ע
      כבר כתבו באשכול שלכאורה אין משמעות לסוכן שעשית דרכו את ההתקשרות לחברה, (היא לא סוכנת עצמאית אלא עובדת של החברה, אני דברתי איתה מהמספר של ליברה) אלא לחברה המבטחת,
      למה אתה התקשרת אליה ולא ישירות לחברה?
      ולמה במקרה צורך ח"ו משנה דרך מי סגרת את העסקה?

ט מנותק
      ט מנותק
      טאטל'ע
      כתב נערך לאחרונה על ידי טאטל'ע

@מנדי כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:

כבר כתבו באשכול שלכאורה אין משמעות לסוכן שעשית דרכו את ההתקשרות לחברה, (היא לא סוכנת עצמאית אלא עובדת של החברה, אני דברתי איתה מהמספר של ליברה) אלא לחברה המבטחת,

א. כיון שכבר סגרתי מולה פוליסה היה נח לי להתקשר ישירות אליה שהיא ידעה במה מדובר ולא להתקשר לסוכן ולנסות להסביר לו שעה את העניין בתקווה שהוא יבין, מי שיצא לו להתעסק עם נציגי שירות יודע בדיוק למה זאת העבודה היחידה שהם התקבלו…
      ב. זה לא משנה דרך מי סגרת במקרה הצורך, כוונתי הייתה שהיות והיא לא מעדכנת לקוח תמים כמוני וכמו הרבה אנשים לדעתי, בכך שצריך צילום רכב מ4 צדדים ועוד דברים שלא כל חברה דורשת, בזה היא גורמת שאני לא יקבל את כיסוי החברה. אני ידעתי את זה רק אח"כ מהחברה עצמה.
      אגב גם אם תוכיח שהסוכנת לא אמרה לך כלום, אין לכך חשיבות היות והכל מפורט בפוליסה באותיות קטנות.

@צבי-דורש-ציון כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:

רק לא סיפרת לנו, מה יצא בסוף, החברה סידרו לך את מה שהיית צריך? היא כן סידרה? בקיצור מה יצא עם השינוי שהיית צריך.

אכן כמו שאמרתי פניתי למנהלת אחרי כמה סוכנים שלא ידעו איך לשנות את התשלומים באשראי ואחרי התערבות שלה בנושא, היא סידרה לי את הענין על הצד היותר טוב. כמובן שבזה סיכמתי חודשיים של כאבי ראש ובלאגן מטורף באשראי שלי עד היום בגלל כמה ביטולי עסקאות וכו’.

מ ישראל 1י 2 תגובות תגובה אחרונה
      2
      • ט טאטל'ע

א. כיון שכבר סגרתי מולה פוליסה היה נח לי להתקשר ישירות אליה שהיא ידעה במה מדובר ולא להתקשר לסוכן ולנסות להסביר לו שעה את העניין בתקווה שהוא יבין, מי שיצא לו להתעסק עם נציגי שירות יודע בדיוק למה זאת העבודה היחידה שהם התקבלו…
        ב. זה לא משנה דרך מי סגרת במקרה הצורך, כוונתי הייתה שהיות והיא לא מעדכנת לקוח תמים כמוני וכמו הרבה אנשים לדעתי, בכך שצריך צילום רכב מ4 צדדים ועוד דברים שלא כל חברה דורשת, בזה היא גורמת שאני לא יקבל את כיסוי החברה. אני ידעתי את זה רק אח"כ מהחברה עצמה.
        אגב גם אם תוכיח שהסוכנת לא אמרה לך כלום, אין לכך חשיבות היות והכל מפורט בפוליסה באותיות קטנות.

אכן כמו שאמרתי פניתי למנהלת אחרי כמה סוכנים שלא ידעו איך לשנות את התשלומים באשראי ואחרי התערבות שלה בנושא, היא סידרה לי את הענין על הצד היותר טוב. כמובן שבזה סיכמתי חודשיים של כאבי ראש ובלאגן מטורף באשראי שלי עד היום בגלל כמה ביטולי עסקאות וכו’.

מ מנותק
        מ מנותק
        מנדי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@טאטל-ע
        אני מבין שזה היה לך חוויה קשה,
        אבל אני רוצה להבין האם הביקורת שלך מוצדקת,
        כתבת שכמה סוכנים לא הצליחו לשנות את התשלום באשראי עד שהמנהלת הצליחה,
        כך שבמה שהיא לא הצליחה לעזור זה כנראה לא בעיה שלה פרטית, כנראה צריך לזה הרשאה של מנהל וזה די הגוני,
        השאלה האם הבעיה של האשראי קרתה בגללה, או שאתה התחרטת וכדו’ שזה לגיטמי מבחינתך אבל עדיין אם היא לא הצליחה לעזור, זה לא מצדיק ללכלך עליה בפורום ציבורי,
        ד.א אצלי היא אמרה לי שצריך לשלוח תמונה של הרכב,

צבי דורש ציוןצ תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • ט טאטל'ע

ישראל 1י מנותק
          ישראל 1י מנותק
          ישראל 1
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@טאטל-ע אני עשיתי ביטוח דרכה ודוקא היא נתנה לי שירות מצוין ומהיר ואמרה לי שצריך צילום של הרכב וכל מה שצריך ודיברה והתייחסה בצורה טובה ואני דוקא נהניתי גם מהשירות וגם מהמחיר שהוא בפער ניכר משאר החברות
          ולגבי מה שכתבת שאפשר להתקשר לנציגים אחרים זה לא בדיוק נכון כי למשל אני התקשרתי לנציג אחר והוא בכלל לא הסכים לדבר איתי על ביטוח ללא עבר ביטוחי 3 שנים והיא כן סידרה לי את זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • מ מנדי

@טאטל-ע
            אני מבין שזה היה לך חוויה קשה,
            אבל אני רוצה להבין האם הביקורת שלך מוצדקת,
            כתבת שכמה סוכנים לא הצליחו לשנות את התשלום באשראי עד שהמנהלת הצליחה,
            כך שבמה שהיא לא הצליחה לעזור זה כנראה לא בעיה שלה פרטית, כנראה צריך לזה הרשאה של מנהל וזה די הגוני,
            השאלה האם הבעיה של האשראי קרתה בגללה, או שאתה התחרטת וכדו’ שזה לגיטמי מבחינתך אבל עדיין אם היא לא הצליחה לעזור, זה לא מצדיק ללכלך עליה בפורום ציבורי,
            ד.א אצלי היא אמרה לי שצריך לשלוח תמונה של הרכב,

צבי דורש ציוןצ מחובר
            צבי דורש ציוןצ מחובר
            צבי דורש ציון
            כתב נערך לאחרונה על ידי צבי דורש ציון

@מנדי @ישראל-1 הוא סיפר למעלה, שהבעיה הייתה שהיא כלל לא רצתה לדבר איתו, לא רק לא הצליחה לסדר את האשראי.
            ואפילו שהיא הייתה נחמדה בהתחלה, אבל רק עד שהוא סגר. אתה ניסית גם אחר כך לפנות אליה?
            מה שלכם היא אמרה לצלם תמונה, לא אומר כלום, כי @טאטל-ע רק אמר שהיא מידי מתקתקת ולא תמיד שמה לב לכל מה שצריך, לא שתמיד היא שוכחת רק את התמונות…

אני אישית כמובן לא יודע כלום, רק מנתח מה שאמרו פה.

כי ירושלים אמנם תבנה כשיכספו בני ישראל לה תכלית הכוסף עד שיחוננו אבניה ועפרה
            (רבי יהודה הלוי בכוזרי מאמר ה' עפ"י הפסוק אתה תקום וגו')

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • S מנותק
              S מנותק
              spider
              כתב נערך לאחרונה על ידי

סוכנות מן ביטוחים
              053-5229384
              MANBIT100@gmail.com
              ניסאן טידה 2009
              ללא עבר ביטוחי כלל
              לנהג בן 23 ו3 שנות רישיון
              חברת ביטוח הכשרה
              מחיר 6814
              כולל שירותי דרך ושמשות
              השתתפות עצמית 2015
              סוכנות חרדית, שירות זמין ומעולה

TCRVOT תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ט טאטל'ע

@חיליק כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:

דומני שנזכרה כבר בפוסט זה ודרכו הגעתי אליה -

שם וטלפון: רחלי, 0528775929
                רכב דגם ושנה: קורולה, 2000
                עבר ביטוחי: אין, בגדול (היה על האוטו, ע"ש גיסי ועבורו. יתכן שמכאן היה איכשהו פתח לקומבינה - לא שידוע לי)
                למי הביטוח: ‘נהג חדש’ - פחות משנה, לא ‘נהג צעיר’
                מחיר: 4,908 ש"ח = 3206 חובה + 1702 צד ג’
                השתתפות עצמית צד ג’: 2250 נזק (וכן 825 משפטי-פלילי, 825 משפטי מול צד ג’, 525 דרך וגרירה, 142 שמשות)
                חברת ביטוח: ליברה
                מעלות: זול מאד. מתקתקת
                הערות: בפרטים והתנאים נכלל ציון ‘צפי’ - עד 9,000 ק"מ שנתי

כפי שציינתי למעלה אני אישית גם התלהבתי מהמחיר הנמוך שנתנה לי, אך לצערי חוויתי חוויה לא נעימה ואף משפילה ומזלזלת
                מיד לאחר שסגרתי דרכה פוליסה וגיליתי פרט חשוב שהייתי צריך לשנות בצורת התשלום בעסקה, אך נותרתי ללא מענה כלל! ואחר שהצלחתי להשיג אותה מפלאפון אחר התעצבנה על שהערמתי עליה ודיברה בצורה מזלזלת.
                יידע הציבור וייזהר!
                אני אישית ניזוקתי ממש מכך.
                בנוסף לאחר זמן גיליתי שהיא ככ מתקתקת שהיא לא טורחת אפילו לעדכן אותך במסמכים הדרושים,
                כך שברגע האמת (בתקווה שלא יגיע) החברה לא מחוייבת לכסות אותך אם לא השלמת את הפרטים הנדרשים.
                אצלי זה התבטא בכך שהיה צריך צילום של הרכב מ4 צדדים מסמכי עבר ביטוחי וכו’, + היא אמרה לי שהיא תגיש לחברת ביטוח שהייתי אצלה בקשה לביטול וזיכוי על הימים שחוייבתי ובעקבות כך אני לא עשיתי כלום,
                ולאחר חודש לא הבנתי מדוע אני ממשיך לשלם ואז גיליתי שכלל לא הוגשה בקשה לביטול מה שגרר לי חיוב של חודש נוסף לחינם.
                ולא אלאה את הציבור בעגמת נפש המרובה שנגרם לי ממנה
                בקיצור הזול שווה יקר!!!
                אני כותב זאת מדם ליבי כואב לי לראות שמתלהבים ממחיר זול ולא בודקים מול מי עומדים במיוחד בתחום כ"כ רגיש שהשירות בו הוא החלק הכי הכרחי!! שעדיף לשלם עוד 1000 ש"ח ולא כמה אלפים לפח!
                בהצלחה!
                ולמי שעדיין חושב אולי אני התפרצתי עליה וכו’ ולכן קרה מה שקרה, אז תדעו שלא!!! הייתי לקוח תמים ועדין למדיי!!
                אגב למי שעדיין רוצה מחירים זולים, אז מבדיקה שעשיתי, הסוכנת הנ"ל אינה זולה אלא חברת ליברה היא חברה זולה משמעותית משאר החברות,
                אפשר להתקשר ישירות לחברה ולבקש את המנהלת בשם בטי, והיא נותנת מחירים טובים יותר!!

TCRVOT מנותק
                TCRVOT מנותק
                TCRVO
                כתב נערך לאחרונה על ידי TCRVO

@טאטל-ע
                עדיין לא סגרתי איתה על אחוזים על הגנה עליה 🙂
                אבל עכשיו ברצינות
                אני לא מתכחש לחוויה שלך
                אבל אצלי החוויה הייתה בדיוק הפוכה
                אחרי האזהרה מכאן חששתי ממנה ולכן כמובן הקלטתי הכל למנוע בעיות אפשריות
                אבל היא נתנה לי את המחיר הכי זול בפער של 2000 ש"ח מביטוח קודם ו1000 ש"ח מההצעה הכי זולה מקבילה
                היא הסבירה לי ושלחה לי למייל מה עוד צריך לצרף (צילום 4 צדדים ועבר ביטוחי)
                וגם כשהתקשרתי אליה (כבר פעמיים) אחרי שסגרתי את הביטוח בשביל שתסדר לי דברים היא הייתה זמינה (אחרי 2/3 הודעות במייל היא התקשרה אלי) וטיפלה לשביעות רצוני
                אמת אי אפשר להיות איתה תמים, ואתה צריך לבדוק מה אתה רוצה ומה אתה מקבל, ומה סיכמת ומה קיבלת.
                אבל לדעתי זה שווה את ההפרש
                בפרט שבסוף אתה מקבל את מה שאתה צריך
                יחליט כל אחד מה מתאים לו אבל לא הייתי פוסל על סמך חו"ד אחת אלא רק מגלה יותר ערנות לפרטים
                אני כבר שלחתי אליה עוד כמה וחזרו מרוצים מההפרש ולא התלוננו על משהו אחר

ט תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • S spider

סוכנות מן ביטוחים
                  053-5229384
                  MANBIT100@gmail.com
                  ניסאן טידה 2009
                  ללא עבר ביטוחי כלל
                  לנהג בן 23 ו3 שנות רישיון
                  חברת ביטוח הכשרה
                  מחיר 6814
                  כולל שירותי דרך ושמשות
                  השתתפות עצמית 2015
                  סוכנות חרדית, שירות זמין ומעולה

TCRVOT מנותק
                  TCRVOT מנותק
                  TCRVO
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@spider נשמע מחיר ממש יקר
                  אני בזמנו (לפני שנתיים) כנהג חדש אך לא צעיר
                  קיבלתי מביטוח ישיר 6600
                  ומלוביט דרך הראל כ 4600 (לא זוכר בדיוק)

S תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • TCRVOT TCRVO

קיבלתי מביטוח ישיר 6600

S מנותק
                    S מנותק
                    spider
                    כתב נערך לאחרונה על ידי spider

@TCRVO כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:

קיבלתי מביטוח ישיר 6600

תברר מחירים.
                    זה זול

נהג צעיר או לא,
                    זה משמעותי מאוד

0
                    • S spider

קיבלתי מביטוח ישיר 6600

תברר מחירים.
                      זה זול

נהג צעיר או לא,
                      זה משמעותי מאוד

TCRVOT מנותק
                      TCRVOT מנותק
                      TCRVO
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@spider אני רק ציינתי
                      אבל אם בדקת את הזולים מהשרשור פה וזה זול
                      אז קטונתי וזה מה יש

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ק מחובר
                        ק מחובר
                        קינג קומפיוטר
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

אגב הערה
                        להגיד מחיר של פוליסה בלי לדעת מה כלול בה זה כמו להגיד אני רוצה לקנות רכב אבל לא להגיד איזה
                        הדרך הנכונה להשוות מחירים של פוליסה זה לראות מה היא כוללת
                        לדוגמא מה סך ההשתתפות עצמית בנזק לצד ג בתיקון במוסך הסדר או שלא
                        האם מקבלים רכב חלופי במקרה של תאונה
                        סיוע בתביעות צד ג
                        כמה הכיסוי בנזק לצד ג
                        ועוד הרבה דברים

אז יהיה יותר יעיל אם מי שכותב מחיר יכתוב גם מה כלול בפוליסה ואם זה לא מובן למחוק פרטים ולהעלות תמונה של הפוליסה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        2
                        • TCRVOT TCRVO

@טאטל-ע
                          עדיין לא סגרתי איתה על אחוזים על הגנה עליה 🙂
                          אבל עכשיו ברצינות
                          אני לא מתכחש לחוויה שלך
                          אבל היא נתנה לי את המחיר הכי זול בפער של 2000 ש"ח מביטוח קודם ו1000 ש"ח מההצעה הכי זולה מקבילה
                          וגם כשהתקשרתי אליה (כבר פעמיים) אחרי שסגרתי את הביטוח בשביל שתסדר לי דברים היא הייתה זמינה (אחרי 2/3 הודעות במייל היא התקשרה אלי) וטיפלה לשביעות רצוני
                          אמת אי אפשר להיות איתה תמים, ואתה צריך לבדוק מה אתה רוצה ומה אתה מקבל, ומה סיכמת ומה קיבלת.
                          יחליט כל אחד מה מתאים לו אבל לא הייתי פוסל על סמך חו"ד אחת אלא רק מגלה יותר ערנות לפרטים

ט מנותק
                          ט מנותק
                          טאטל'ע
                          כתב נערך לאחרונה על ידי טאטל'ע

עדיין לא סגרתי איתה על אחוזים על הגנה עליה
                          אבל עכשיו ברצינות
                          אני לא מתכחש לחוויה שלך

טוב, אני רואה שעלו כאן הרבה שאלות בנוגע לסוכנת הנ"ל.
                          אז כפי ש @צבי-דורש-ציון הסביר את דבריי יפה מאוד, אכן כך הם הדברים.
                          ואפרט.
                          ראשית, אני רוצה לגלות את אזנך, שאין לי שום היכרות אישית לטוב ולרע עם רחלי המדוברת, כך שאם אני כותב את מה שאני חוויתי ממנה זה נטו בכדי לחסוך לאנשים עגמת נפש ממנה ולא לנקום בה או משהו כזה כי אין לי שום עניין בכך. תאמין לי שאם היא הייתה נותנת לי שירות מעולה כמו שהיה לך הייתי מפרגן עליה.
                          אז דבר ראשון אני גם הייתי שיכור מהמחיר שהיא נתנה לי וגם אמרה לי שהיא תמיד זמינה וכו’ וכו’ ואף לאחר שסיימתי איתה וסגרתי פוליסה המלצתי עליה בחום לחברים שאף סגרו איתה.
                          עד ש…
                          כיוון שעלו כאן הרבה שאלות אז אסביר בדיוק מה קרה לי.
                          אני ביררתי אצלה על פוליסה עוד לפני שנגמרה לי השנה של הביטוח הקודם, וכיון שלא רציתי שיהיו לי 2 חיובים כל חודש של הביטוח החדש והישן (היות וחברת הביטוח הישנה אינה מבטלת את החיובים אלא מזכה אותך בסך העסקה וממשיכה לגבות) שאלתי אותה אם יש אפשרות לסדר את התשלומים בצורה כזו שלא יהיה בלאגן. והיא כמובן אמרה בהתלהבות שאפשר וכו’ ואני לא צריך לעשות כלום, אני יכול לשבת רגל על רגל, והיא כבר תטפל לי בכל מה שצריך כולל בקשה לביטול הביטוח הישן.
                          אכן הכל היה נשמע פצצה, ועל דעת כך סגרתי איתה.
                          אמממ, שלאחר זמן אני מגלה שהעסקה נעשתה ב3 תשלומים!!! ובנוסף לא הוגש כלל בקשה לביטול בחברת ביטוח בה הייתי, מה שגרר עליי חיוב של חודש סתם!!
                          התקשרתי אליה לברר למה זה ככה, ואז כששמעה מה קרה היא אמרה שהיא לא יכולה עכשיו והיא כבר תחזור אליי, יום אח"כ התקשרתי אליה ואין מענה. ניסיתי כמה פעמים ואח"כ הנחתי לה במחשבה שכרגע היא עסוקה מאוד וננסה עוד כמה ימים.
                          אלא שלתדהמתי, כמה דקות אח"כ חבר מתקשר אליי ומספר לי בשמחה שהוא סגר הרגע פוליסה דרכה. ואז הבנתי שמשהו כאן לא ישר.
                          ואכן התקשרתי מטלפון אחר והיא ענתה מיד, ואז כשגילתה את הענין התחילה לצעוק עליי בצורה כ"כ משפילה (תגיד תודה שבכלל השגתי לך מחיר וכו’) ואני תוהה האם בגלל שקיבלתי מחיר טוב אני אמור לקבל שירות זוועה? ובמיוחד שנפל עליי חיוב של 1700 ש"ח בחודש!!! שזה היה קשה לי באותו חודש.
                          וזה הסיבה שהנציגים האחרים לא יכלו לסדר כי היה צריך לבטל את העסקה ולעשות מחדש וכו’…
                          ואגב מה ש @ישראל-1 כתבת לגבי הנציגים, אכן אני ציינתי מפורש לבקש את בטי המנהלת, שאגב לאחר בירור מתברר שרחלי מקבלת ממנה אישורים למחירים, תבדוק מולה מחירים ותראה שאני צודק! היא אפילו אמרה לי שאם הייתי סוגר ישירות מולה הייתה מציעה לי פוליסה זולה יותר.
                          ואני לא אומר שכל הלקוחות שלה קיבלו שירות זוועה, אבל מספיק לי מקרה כזה בשביל להבין מול מי אני מתעסק.
                          ומי שעדיין מטיל ספק בדבריי, או שחושב שאני התלהמתי או שגעתי אותה, מוזמן להשאיר כאן פרטים ואשלח לו הקלטות שיחה איתה והתכתבויות במייל, ותהיו בהלם!!
                          אז לסיכום: תנסו את רחלי, ותנסו להתקשר לחברה ולבקש את בטי ותשוו לבד.
                          וגם טיפ, המבחן האמיתי בשירות לקוחות אינו בהתלהבות של הסוכן במכירה, אלא בבעיות שצצות לך, ולא משנה מה, אם יש בעיה הוא מחוייב לתת לי שירות מלא!!
                          בהצלחה!

13
                          • ט טאטל'ע

עדיין לא סגרתי איתה על אחוזים על הגנה עליה
                            אבל עכשיו ברצינות
                            אני לא מתכחש לחוויה שלך

טוב, אני רואה שעלו כאן הרבה שאלות בנוגע לסוכנת הנ"ל.
                            אז כפי ש @צבי-דורש-ציון הסביר את דבריי יפה מאוד, אכן כך הם הדברים.
                            ואפרט.
                            ראשית, אני רוצה לגלות את אזנך, שאין לי שום היכרות אישית לטוב ולרע עם רחלי המדוברת, כך שאם אני כותב את מה שאני חוויתי ממנה זה נטו בכדי לחסוך לאנשים עגמת נפש ממנה ולא לנקום בה או משהו כזה כי אין לי שום עניין בכך. תאמין לי שאם היא הייתה נותנת לי שירות מעולה כמו שהיה לך הייתי מפרגן עליה.
                            אז דבר ראשון אני גם הייתי שיכור מהמחיר שהיא נתנה לי וגם אמרה לי שהיא תמיד זמינה וכו’ וכו’ ואף לאחר שסיימתי איתה וסגרתי פוליסה המלצתי עליה בחום לחברים שאף סגרו איתה.
                            עד ש…
                            כיוון שעלו כאן הרבה שאלות אז אסביר בדיוק מה קרה לי.
                            אני ביררתי אצלה על פוליסה עוד לפני שנגמרה לי השנה של הביטוח הקודם, וכיון שלא רציתי שיהיו לי 2 חיובים כל חודש של הביטוח החדש והישן (היות וחברת הביטוח הישנה אינה מבטלת את החיובים אלא מזכה אותך בסך העסקה וממשיכה לגבות) שאלתי אותה אם יש אפשרות לסדר את התשלומים בצורה כזו שלא יהיה בלאגן. והיא כמובן אמרה בהתלהבות שאפשר וכו’ ואני לא צריך לעשות כלום, אני יכול לשבת רגל על רגל, והיא כבר תטפל לי בכל מה שצריך כולל בקשה לביטול הביטוח הישן.
                            אכן הכל היה נשמע פצצה, ועל דעת כך סגרתי איתה.
                            אמממ, שלאחר זמן אני מגלה שהעסקה נעשתה ב3 תשלומים!!! ובנוסף לא הוגש כלל בקשה לביטול בחברת ביטוח בה הייתי, מה שגרר עליי חיוב של חודש סתם!!
                            התקשרתי אליה לברר למה זה ככה, ואז כששמעה מה קרה היא אמרה שהיא לא יכולה עכשיו והיא כבר תחזור אליי, יום אח"כ התקשרתי אליה ואין מענה. ניסיתי כמה פעמים ואח"כ הנחתי לה במחשבה שכרגע היא עסוקה מאוד וננסה עוד כמה ימים.
                            אלא שלתדהמתי, כמה דקות אח"כ חבר מתקשר אליי ומספר לי בשמחה שהוא סגר הרגע פוליסה דרכה. ואז הבנתי שמשהו כאן לא ישר.
                            ואכן התקשרתי מטלפון אחר והיא ענתה מיד, ואז כשגילתה את הענין התחילה לצעוק עליי בצורה כ"כ משפילה (תגיד תודה שבכלל השגתי לך מחיר וכו’) ואני תוהה האם בגלל שקיבלתי מחיר טוב אני אמור לקבל שירות זוועה? ובמיוחד שנפל עליי חיוב של 1700 ש"ח בחודש!!! שזה היה קשה לי באותו חודש.
                            וזה הסיבה שהנציגים האחרים לא יכלו לסדר כי היה צריך לבטל את העסקה ולעשות מחדש וכו’…
                            ואגב מה ש @ישראל-1 כתבת לגבי הנציגים, אכן אני ציינתי מפורש לבקש את בטי המנהלת, שאגב לאחר בירור מתברר שרחלי מקבלת ממנה אישורים למחירים, תבדוק מולה מחירים ותראה שאני צודק! היא אפילו אמרה לי שאם הייתי סוגר ישירות מולה הייתה מציעה לי פוליסה זולה יותר.
                            ואני לא אומר שכל הלקוחות שלה קיבלו שירות זוועה, אבל מספיק לי מקרה כזה בשביל להבין מול מי אני מתעסק.
                            ומי שעדיין מטיל ספק בדבריי, או שחושב שאני התלהמתי או שגעתי אותה, מוזמן להשאיר כאן פרטים ואשלח לו הקלטות שיחה איתה והתכתבויות במייל, ותהיו בהלם!!
                            אז לסיכום: תנסו את רחלי, ותנסו להתקשר לחברה ולבקש את בטי ותשוו לבד.
                            וגם טיפ, המבחן האמיתי בשירות לקוחות אינו בהתלהבות של הסוכן במכירה, אלא בבעיות שצצות לך, ולא משנה מה, אם יש בעיה הוא מחוייב לתת לי שירות מלא!!
                            בהצלחה!

TCRVOT מנותק
                            TCRVOT מנותק
                            TCRVO
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@טאטל-ע אני לא חולק על מילה ממה שכתבת
                            אני רק הצגתי את החוויה שלי וכל אחד יראה וישפוט
                            האם להמר על ליפול עליה על הצד היותר נחמד או הפחות
                            עניין של שיקול אישי
                            דרך אגב על “בטי” זה נשמע באמת מצוין מכל הבחינות
                            מעניין אותי מאוד לבדוק את זה פעם הבאה
                            באמת לפי הנאמר פה נשמע ששווה לסגור דרכה ולהנות מכל העולמות
                            (ואולי לשלוח ל"רחלי" את הקישור של השרשור ואז גם אצלה הכל יראה אחרת🤤 )

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            1
                            • רוכב ומנהיגר מנותק
                              רוכב ומנהיגר מנותק
                              רוכב ומנהיג
                              כתב נערך לאחרונה על ידי

שם וטלפון: אריה שפירא
                              רכב דגם ושנה: טויוטה פריוס 2012
                              עבר ביטוחי: ללא
                              למי הביטוח: נהג חדש (לא צעיר), יחיד,
                              מחיר: חובה- 2,577. צד ג’ - 4,662 סה"כ כולל שירותי דרך- 7239 ש"ח…
                              חברת ביטוח: מנורה מבטחים
                              -השתתפות עצמית - 3000
                              -גבול ביטוח 4,000,000
                              מעלות: המלצות על אמינות גבוהה
                              חסרונות: המחיר לא נראה משהו לעומת השאר פה…

תגובה 1 תגובה אחרונה
                              0

• 1
                              • 2
                              • 3
                              • 4
                              • 5
                              • 6
                              • 7

70

1.7k

משתמשים