דיבורית לרכב זה שווה את העבודה
-
אין לי ואני גם לא מתכנן להשקיע במערכת מולטימדיה (ב"ה יש לי מכשיר וויז והוא משמש אותי בנאמנות)
יש לי מערכת דיבורית לרכב שקיבלתי ממישהו רק שלהתקין אותה תהיה לי עבודה ממש כמו להתקין מולטימדיה ובסוף אני אקבל כולה דיבורית
שאלתי האם זה מוצר מועיל ושווה את העבודה (אני לא מכיר את המוצר ושמו דיבורית משום כיוון) או שזה משהו ישן ומיושן שאין בו טעם ואבד עליו הכלח וכו' וכו'
הדיבורית המדוברת היא ALCATEL CP-100 -
@צילפינגים כתב בדיבורית לרכב זה שווה את העבודה:
@Lexus תקנה אוזניית בלוטוס וחסל.... בלי התקנה ובלי בלאגן....
-
@Lexus וייייי באמת עבר על זה הקלח.... בנוסף לזה שאתה צריך סים נוסף שיעלה לך עוד כסף כל חודש
וזה מן הסתם דור 2 שלא בטוח יעבוד היום בכלל, וגם אם כן, עוד כמה זמן יפסיק.
-
@EBA כתב בדיבורית לרכב זה שווה את העבודה:
@Lexus וייייי באמת עבר על זה הקלח.... בנוסף לזה שאתה צריך סים נוסף שיעלה לך עוד כסף כל חודש
וזה מן הסתם דור 2 שלא בטוח יעבוד היום בכלל, וגם אם כן, עוד כמה זמן יפסיק.
זה דור 3 אבל גם זה אמור להפסיק מתישהו, לא אחזתי את זה
-
@שלמה כתב בדיבורית לרכב זה שווה את העבודה:
ענתיקה! היה כזה לאמא שלי פעם זה נחמד אבל כמו שאמרו חברי לא שווה את זה
פעם היה אופציה לקבל מחברת הסלולר סים רכב שעבד במקביל עם הסים הרגיל על אותו מספר היום כבר אין כזה אלא רק לגלישה
אין לך בלוטות' ברכב?
איזה רכב זה?פוקוס 2010
דווקא הסתדרתי עם אוקס
וכעת רכשתי את המוצר הזה מוצר נחמד
-
@Lexus
יש את הבלוטוס, שמתקשר עם הרדיו של הרכב,
זה כולל דיבורית מעולה.
עולה באלי אקספרס באיזור ה20₪ אם יעלה בידי אשלח קישור בהמשך.@צילפינגים כתב בדיבורית לרכב זה שווה את העבודה:
זה גם מוצר נחמד העניין הוא שאם יש רעש חזק באותה תחנה שאתה מכוון זה יכול להפריע לך בהאזנה לשיחות או שירים לכן עדיף לדעתי לאחר שהשתמשתי בשני המוצרים, עדיף שזה יושב על האוקס ככה המוזיקה והשיחות נקיים יותר...
א. אני משתמש איתו במספר תחנה (107.9), ברוב חלקי הארץ אין כלל מיצמוץ רעשים בתחנה זו, וזה ממש נחמד לשמוע רדיו לפעמים, וכשיש שיחה פשוט להעביר לתחנה שמורה של הבלוטוס ולענות.
ב. המינוס באוקס שהוא צריך הטענה, אגב יש לי אותו ג''כ.
ג. עוד המלצה: יש כעין דיסק און קי שגם מתחבר לאוקס עם בלוטוס ודיבורית, יש לי גם אותו! הוא יותר נחמד מהמוצר בתמונה שצירף @Lexus . יש לו גם פלוס במירכות מסוימות, שאינו צריך גם אוקס אלא ישר לחיבור יו אס בי. -
@Klonimoos כתב בדיבורית לרכב זה שווה את העבודה:
@Lexus
יש את הבלוטוס, שמתקשר עם הרדיו של הרכב,
זה כולל דיבורית מעולה.
עולה באלי אקספרס באיזור ה20₪ אם יעלה בידי אשלח קישור בהמשך.זה גם מוצר נחמד העניין הוא שאם יש רעש חזק באותה תחנה שאתה מכוון זה יכול להפריע לך בהאזנה לשיחות או שירים לכן עדיף לדעתי לאחר שהשתמשתי בשני המוצרים, עדיף שזה יושב על האוקס ככה המוזיקה והשיחות נקיים יותר...