תאונה עם נזק מזערי לאוטובוס אגד , ואגד תובעים אותי על פי 10
-
@ITAMAR25 כתב בתאונה עם נזק מזערי לאוטובוס אגד , ואגד תובעים אותי על פי 10:
@יאיר-פלג אגד בדרך כלל תובעים חוץ מהנזק עצמו, על יום עבודה ועל השבתה של האוטובוס בזמן התיקון וכו', לכן המחיר שלהם קופץ
השאלה אם מבחינה הלכתית או חוקית זה מוצדק.
-
@יאיר-פלג אני יכול לומר לך דבר אחד... רק אל תלחם איתם ראש בראש או לנסות להגיע לבתי משפט וכדומה... רבים וטובים ניסו ולא עלה בידם ונפלו כמו ברווזים במטווח (מנסיון במשפחה שלי) תנסה לגמור את זה בדרך טובה וה' ישלים חסרונך בעזרת ה' עדיף מאשר במקומות אחרים ח"ו וד"ל...
-
עצה טובה תמצא לך עיסוק או שתאמץ אותו עבודה שאתה מרוויח בה כמה שיותר ואחרי שיתפרו אותך תגיד להם הלך לי יום עבודה בסכום תמצא עבודה ביהלומים וכדומה ותיתיעץ אם עו"ד מקווה שיצליח לך
דרך אגב לחברות האלו יש עו"ד קבוע בבית משפט התפקיד שלו זה לסחוט כמה שיותר
אם משהוא יצא מהם נקי אשמח לשמועבד"כ הם נצמדים אליך זה היה מהעם הדומה לחמור ??? -
@מרדכי-MC גם אם יהיה לך את העורך דין הכי טוב זה לא יעזור לאגד יש סוללה של עורכי דין שגם אם תהיה הכי צודק בעולם תמיד אתה תצא אשם...
ואני אומר את זה מנסיון שלדוד שלי נכנס בו אוטובוס של אגד באמצע הכביש והוא הגיע איתם לבית משפט ולבסוף הם הביאו "עדים" במרכאות כפולות ומכופלות שדוד שלי עשה רוורס (באמצע כביש ראשי כן...)ולכן הוא האשם ולבסוף היה צריך לשלם גם מוצאות משפט, נזק לאוטו שלו, ונזק לאוטובוס, שער טרחה לעורך דין שלו, ועוד, לכן עדיף להעיג איתם לאיזו פשרה ולא להיכנס איתם לעורכי דין ובתי משפט כי הוא תמיד יצא האשם ולבסוף יצא בנזק יותר גדול מה 15 אלף שהם רוצים עכשיו... -
@יאיר-פלג לא הבנתי אין לך ביטוח?
-
@יאיר-פלג אני נתקעתי בעבר באוטובוס ועשיתי נזק מזערי בצד
אחרי כחודשיים הגיעה תביעה על כ 15,000 ש"ח
דיברתי עם הסוכן ביטוח וטענתי בפניו שזה לא היה ולא נברא, הסוכן ביקש מהחברה את דוח התביעה, ושם הם הראו כביכול שברתי את כל החלק האחורי!
דחיתי את התביעה ולאחר חודש הם הגישו תביעה מחודשת על סכום של כ 4,000 ש"ח בלבד
אחד הדברים החזקים בטענתי היה - שהדוח שמאי שהם הציגו היה מחודש אחרי התאונה
מה שמאד מוריד את אמינות התביעהבכל אופן מול חברת אגד לא התעסקתי (זה היה אוטובוס של חברה פרטית) אבל בכל אופן אני ממליץ לדחות את התביעה הכוללת עם סיבות טובות ובתקווה שהם אכן התאוששו על עצמם ולא יתבעו מעבר לנזק שנגרם
-
@צדוק-לב כתב בתאונה עם נזק מזערי לאוטובוס אגד , ואגד תובעים אותי על פי 10:
ובתקווה שהם אכן התאוששו על עצמם ולא יתבעו מעבר לנזק שנגרם
אבל מאוד הגיוני שהנזק הוא באמת בסכום הזה!
מחירים של פחחות במוסך של החברה הם מטורפים, ואם הם באמת מחשבנים את ההשבתה של האוטובוס זה מחיר הגיוני.