אני רוצה לקנות רכב
-
והמוכר אמר לי שהרכב היה בליסינג עכשיו הוא שלח אלי את הרשיון רכב אני רואה שרשום החכר ככה כותבים ליסיגנ ?
-
@יהודה-חיים-שמח כתב באני רוצה לקנות רכב:
והמוכר אמר לי שהרכב היה בליסינג עכשיו הוא שלח אלי את הרשיון רכב אני רואה שרשום החכר ככה כותבים ליסיגנ ?
ממש לא!!
השכרה/ החכרה זה אומר שזה היה בבעלות חברת השכרה= שווה לעניות דעתי רכב שקרעו לו את הצורה ללא רחם -
יש למשהו צילום של רשיון רכב שיכול להעלות שקנה מליסינג זה רכב מפריסבי הם לא ישקרו עלי זה כמו אלבר
-
@י-שטרן כתב באני רוצה לקנות רכב:
ממש לא!!
השכרה/ החכרה זה אומר שזה היה בבעלות חברת השכרה= שווה לעניות דעתי רכב שקרעו לו את הצורה ללא רחםאתה יודע או לא
-
-
@יהודה-חיים-שמח מאיזה סניף אתה קונה
-
-
@אבי-ים כתב באני רוצה לקנות רכב:
זה רכב מפריסבי הם לא ישקרו עלי
תקרא כאן על פריסבי - קרסו
בעבר ראיתי מודעה מפתה ביד 2 של פריסבי. התקשרתי לברר והם נתנו לי מחיר של 18,000 ש"ח יותר. כששאלתי אותם מה קרה הם השיבו לי שזה תלוי במלאי... אמרתי לה שהיא מציעה לי רכב עם אותם נתונים במחיר שונה והיא השיבה שאני צריך לבא לברר בסניף...
מנפלאות השיווק..
-
@אבי-ים אני בודק הכול לפני שאני קונה הכול בעז"ה אני תמיד לוקח את הרשיון ואז אני שולח לחבר שהוא סוחר והוא שולח לי מהאתר של המדינה את כול מה שיש לספר על הרכב אני ראיתי את מה שהיה אבל מה שאתה אומר אתה צודק אני יספר לך עוד משהו קטן רציתי עוד פעם לקנות מהם רכב והם אמרו לי שהרכב נדיר טוב מאוד ובטעות שלחו אלי את המסמכים של הרכב ושם רשום עבר איזה חמש איקסים תאונה ועוד הרבה דברים
-
@הכל-בעז-ה מירושלים