מדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
אם מעוניינים במדריך איך לעדכן את המערכת אכתוב בל"נ.
אגב המדריך לא נועד רק עבור טויוטה…ברור מעוניינים, יישר כח!
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
אם מעוניינים במדריך איך לעדכן את המערכת אכתוב בל"נ.
אגב המדריך לא נועד רק עבור טויוטה…ממש יועיל לכולם, כל הכבוד!!!
-
@אודי-הררי כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
יש לי טויטה אוריס והזמנתי מערכת 9 אינץ כי המערכת הקודמת הייתה 23 ס"מ, חשבתי ש10 אינץ זה יותר מידי.
עכשיו המערכת לא נכנסת לי, יש דרך לסדר את זה? במערכת הקודמת היה קליפסים מבפנים לתפוס את זה. בזו אין.דיברתי פעם עם איש מקצוע על זה והוא אמר לי שבגדול יש פאנלים מקטינים אבל זה לא תמיד מועיל. אם תרצה מספר של מישהו כזה תגיד לי.
-
@מיישה יש לי טויטה אוריס והזמנתי מערכת 9 אינץ כי המערכת הקודמת הייתה 23 ס"מ, חשבתי ש10 אינץ זה יותר מידי.
עכשיו המערכת לא נכנסת לי, יש דרך לסדר את זה? במערכת הקודמת היה קליפסים מבפנים לתפוס את זה. בזו אין.אני התקנתי לאחרונה (וגם @מוטי-ברנד התקין…) וגם הסתבכתי עם זה…
בסוף מה שעשיתי חיברתי את הזוויות שקיבלתי עם המערכת לדפנות הפנימיות ולאחר מכן חיברתי עם אזיקונים (…) מבחוץ… ואז חתכתי את הזנבות של האיזקונים. סה"כ זה נראה טוב. -
@aiib תוכל להסביר יותר בפירוט מה עשית.
קצת קשה להסביר… אבל אשתדל!
בעצם עם המערכת מגיע זוויות, אבל זה לא עוזר כי אם אתה מחבר את הזוויות לגב המערכת אין לך לאיפה לחבר את הזוויות כי הקיר של פנים הרכב הוא רחוק.מה שעשיתי זה ככה:
- בגב המערכת איפה שיש ברגים חיברתי פס מתכת מלמעלה למטה (יש 2-3 ברגים לחבר) ואז נוצרת לולאה מסויימת. בהמשך נשתמש בלולאה הזו.
- לקחתי את הזוויות שהגיעו עם המערכת וחיברתי אותם בצידי חלל הרכב (כלומר בחלל שאליו נכנסת המערכת אז בדפנות מימין ומשמאל.
- לאחר מכן לקחתי אזיקון יחסית ארוך, השחלתי אותו בזוויות שנמצאות בפנים וגם בלולאות שנוצרו בגב המערכת (אזיקון לכל זווית ולולאה) ואז מקריבים את המערכת לחלל שברכב, ממקמים אותה במקום ומותחים את האזיקונים. מה שגורם להצמדה של המערכת למקסימום האפשרי.
- לאחר מכן דוחפים את השאריות של האיזיקון פנימה…
ייתכן ויש דרך יותר טובה. תחכה ל @מוטי-ברנד וייתכן שתוכל לקחת את הרעיון בבחינת תן לחכם ויחכם עוד…
עריכה: הבעיה אצלי הייתה שלא היה לי פאנל. פחות בקטע של גודל.