שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
-
@טכנולוג האם יש הבדל בין המיקרופון שמגיע עם המערכת למיקרופון הפשוט שאפשר להזמין באליאקספרס,
ואני אשמח לקבל קישור למיקרופון פצצה, שקולט טוב את הקול ומסנן רעשים, שמתחבר למולטימדיה.תודה רבה
-
-
@טכנולוג כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
@משוש אין הבדל בין המיקרופונים מה שמשנה את איכות השמע של הצד השני הוא ניתוק של המיקרופון המובנה במערכת ואז ישמעו אותך מצויין דרך המיקרופון המחובר
כאן וכאן יש לך מדריכיםאם יש לי ברכב מיקרפון מהמערכת הישנה (אאוטלנדר 2013) האם זה יוכל להתחבר לT10 ככה שאוכל לנתק את המיקרפון של המערכת?
-
@משוש אין הבדל בין המיקרופונים מה שמשנה את איכות השמע של הצד השני הוא ניתוק של המיקרופון המובנה במערכת ואז ישמעו אותך מצויין דרך המיקרופון המחובר
כאן וכאן יש לך מדריכיםאם יש לי ברכב מיקרפון מהמערכת הישנה (אאוטלנדר 2013) האם זה יוכל להתחבר לT10 ככה שאוכל לנתק את המיקרפון של המערכת?
-
-
אני לא יודע אם הישן שלך הוא מקורי או לא
במקורי יש בננה או אין בננה?
-
@aiib אין
ובכזה מקרה צריך להחליף? או שנהוג ללפף את החוטים יחד?
-
@טכנולוג כשאתה אומר מקורי אתה מדבר על מה שהגיע עם הרכב או מה שגילקאר וכדו’ התקינו?
(פשוט מגיע מתקין ואני לא יודע מה יש כיום ואני לא רוצה שאצטרך לפרק אחר כך שוב כדי להתקין מיקרפון שאני צריך להזמין מאלי…)
@aiib זה בדיוק מה שהתכוונתי
אם יש לך מקורי שהגיע עם הרכב צריך לשים מיקרופון אחר (לא קיבלת עם המולטימדיה?)
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות) -
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)@טכנולוג כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
אם יש לך מקורי שהגיע עם הרכב צריך לשים מיקרופון אחר (לא קיבלת עם המולטימדיה?)לא קיבלתי… -הזמנתי מהקישור בפורום- הייתי אמור לקבל?
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)
- איך אני יכול לדעת האם זה מקורי או התקנה מקומית של גילקאר?
- יש לי T10 צריך לנתק פיזית, לא מספיק בהגדרות, נכון?
-
אם יש לך מקורי שהגיע עם הרכב צריך לשים מיקרופון אחר (לא קיבלת עם המולטימדיה?)לא קיבלתי… -הזמנתי מהקישור בפורום- הייתי אמור לקבל?
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)
- איך אני יכול לדעת האם זה מקורי או התקנה מקומית של גילקאר?
- יש לי T10 צריך לנתק פיזית, לא מספיק בהגדרות, נכון?
-
@aiib
אם זה t10 לא היית אמור לקבל- אתה רואה את המיקרופון? (בד"כ מעל או באזור סוכך השמש של הנהג)
אם לא כנראה שצריך להחליף
2.בד"כ צריך לנתק פיזית אבל ראיתי גם גירסאות שאפשרי דרך ההגדרות
- אתה רואה את המיקרופון? (בד"כ מעל או באזור סוכך השמש של הנהג)
-
ראיתי גם גירסאות שאפשרי דרך ההגדרות
גרסאות של התוכנה או של המוצר? (יעזור לעדכן את הגרסה של התוכנה?)
-
-
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)@טכנולוג כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)אי אפשר להתחבר למיקרופון המקורי של הרכב?
נראה שיש לי מיקרופון ליד תאורת הפנים
בקליאו שצילמתי מעלה
כי אם אני צריך להתחיל להסתבך עם מיקרופונים של אליאקספרס (יש לי אחד כזה) אני חושש שאוותר על כל העניין (וויז יש לי במכשיר נפרד בכל מקרה) -
ואם היתה שם התקנה מקומית של גיל קאר או כל אחד אחר זה אמור להתחבר למולטימדיה (בכל מצב צריך לנתק את המיקרופון הפנימי שמובנה במולטימדיה - יש מערכות שניתן לבטל אותו בהגדרות)אי אפשר להתחבר למיקרופון המקורי של הרכב?
נראה שיש לי מיקרופון ליד תאורת הפנים
בקליאו שצילמתי מעלה
כי אם אני צריך להתחיל להסתבך עם מיקרופונים של אליאקספרס (יש לי אחד כזה) אני חושש שאוותר על כל העניין (וויז יש לי במכשיר נפרד בכל מקרה)@טוסון לא מוצא את התמונה אשמח אם תעלה שוב או שתתן קישור לפוסט (פירות את המערכת הישנה? אם כן פשוט תראה אם יש שם בננה שחורה ואם יש אתה יכול לחבר את החדשה אליה)
בכל מצב כמו שאמרתי גם אם תתחבר למיקרופון המקורי לא ישמעו אותך טוב אא"כ תנתק את המיקרופון -
@טוסון לא מוצא את התמונה אשמח אם תעלה שוב או שתתן קישור לפוסט (פירות את המערכת הישנה? אם כן פשוט תראה אם יש שם בננה שחורה ואם יש אתה יכול לחבר את החדשה אליה)
בכל מצב כמו שאמרתי גם אם תתחבר למיקרופון המקורי לא ישמעו אותך טוב אא"כ תנתק את המיקרופון@טכנולוג לא פירקתי עדיין
אני אשאל את צילפינגים שיש לו כזה רכב
https://rechavimzelaze.ovh/post/133439
זה התמונה
יישר כח על הקישור, מחכה שיגיע ארצה
לנתק אין לי בעיה, למרות שאני מתקין איזה מערכת ישנהאגב, אם הייתי צריך להוסיף עוד מוצר בשביל קופון, ולכן הוספתי לעגלה, ומייד קניתי, זה פוגע לך בק.ש.?
כי בעיניי זו הכרת הטוב מינימלית