מדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!
-
@ביתשמשניק כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
פנל לניסאן נוט שבע אינץ יש?
צריך קנבס? יש לחצנים בהגה אבל אין משהו שהרדיו שולט עליו?7 אינץ נראה לי שזה הגודל שיש שם היום אז לא צריך פאנל
לא צריך ולא תומך קנבס
אם אתה רוצה כפתורים בהגה אז רק משהו חיצוני@מוטי-ברנד זהו שלא מצאתי בעלי
איזה מסגרת או משהו שיתמוך ב7 אינץ
והפנל של ה9 אינץ מורכב על הדשבורד מה שאני לא אוהבבקיצור יש מסגרת בשביל 7 אינץ?
-
@מוטי-ברנד זהו שלא מצאתי בעלי
@ביתשמשניק כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
@מוטי-ברנד זהו שלא מצאתי בעלי
נראה לי שלא צריך החור של הטייפ היום זה הגודל
זה תמונה שמישהו שלח לי פעם של ניסאן נוט צריך לחתוך את התא מעל הטייפ
-
פוסט זה נמחק!
-
איך אפשר לדבר עם המוכר של המולטימדיה TS10S (הממולצת ע"י טובי הוותיקים)???
הוא לא עונה בצ’אט של אליאקספרס
הוא שלח לי אותה עם דואר ישראל…
-
עדכון:
זה מה שהמוכר ענה לילקוח יקר יקר, ברכות! בעבר השתמשתי בצ’יטה אקספרס למשלוח, שהיה פטור ממכס. ההובלה וההצהרה הלוגיסטית שבה אני משתמש עכשיו זהים לקודם. עם זאת, בשל השפעת התעריפים, בדיקות המכס הפכו מחמירות יותר. הפלטפורמה הודיעה לי שחבילות שנשלחו באינטרנט לישראל יימסרו בדואר ישראל. כרגע אני מנסה לפתור את הבעיה הזו. אם יש לך שיטה טובה יותר, תוכל גם לשתף אותי.
עכשיו אני מצהיר על 70$ וממלא את השם “DVD לילדים”. אני לא יודע אם זה יכול להיות פטור ממס.
-
עדכון:
זה מה שהמוכר ענה לילקוח יקר יקר, ברכות! בעבר השתמשתי בצ’יטה אקספרס למשלוח, שהיה פטור ממכס. ההובלה וההצהרה הלוגיסטית שבה אני משתמש עכשיו זהים לקודם. עם זאת, בשל השפעת התעריפים, בדיקות המכס הפכו מחמירות יותר. הפלטפורמה הודיעה לי שחבילות שנשלחו באינטרנט לישראל יימסרו בדואר ישראל. כרגע אני מנסה לפתור את הבעיה הזו. אם יש לך שיטה טובה יותר, תוכל גם לשתף אותי.
עכשיו אני מצהיר על 70$ וממלא את השם “DVD לילדים”. אני לא יודע אם זה יכול להיות פטור ממס.
-
@הכל-מלמעלה @מיישה אני מקווה שאף אחד ברשות המיסים לא יהיה חבר בפורום, עם כל הקומבינות שמתפרסמות פה…
סליחה, @מאיר
, הפורום ראוי לחברים טובים יותר מיוסף מוכסא וחבריו…
@גיל כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
@הכל-מלמעלה @מיישה אני מקווה שאף אחד ברשות המיסים לא יהיה חבר בפורום, עם כל הקומבינות שמתפרסמות פה…
סליחה, @מאיר
קומבינות??
למה כל מערכת זהה שנשלחת מחו"ל, צריכה לעבור אישור של משרד התקשורת???
הרי נתתם אישור למערכת אחת, למה צריך שוב ושוב ושוב?
זו מדינת בירוקרטיה, שמי שלא מקמבן ומתחמן, יקבל שבץ מרוב תסכול!
יש דברים שהייתי מקווה שמישהו יבוא ויתקן, אבל כפי שאנו יודעים, כל הצנרת על כל סעיפיה, חלודה ורקובה.
לא נותר לנו אלא להתפלל ‘הָשִׁיבָה שׁוֹפְטֵינוּ כְּבָרִאשׁוֹנָה, וְיוֹעֲצֵינוּ כְּבַתְּחִלָּה, וְהָסֵר מִמֶּנּוּ יָגוֹן וַאֲנָחָה’!
ופשוט לשרוד עד שזה יקרה… -
@מרקורי כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
המוכר עושה את זה מעצמו או שצריך לבקש ממנו?
כי אני הזמנתי אתמול ולא ביקשתי
לבקש עכשיו?מעצמו
-
סליחה, @מאיר
קומבינות??
יש דברים שהייתי מקווה שמישהו יבוא ויתקן, אבל כפי שאנו יודעים, כל הצנרת על כל סעיפיה, חלודה ורקובה.
לא נותר לנו אלא להתפלל ‘הָשִׁיבָה שׁוֹפְטֵינוּ כְּבָרִאשׁוֹנָה, וְיוֹעֲצֵינוּ כְּבַתְּחִלָּה, וְהָסֵר מִמֶּנּוּ יָגוֹן וַאֲנָחָה’!
ופשוט לשרוד עד שזה יקרה…כידוע לך היטב משיחותינו, אני שותף מלא לתסכול, ולטענותיך הצודקות!
רק הערתי, שלטובת אריכות הימים של “דרכי ההישרדות” שמוזכרות פה - כדאי שאף אחד מהם לא ישזוף את עיניו בפורום החשוב הזה…לא נותר לנו אלא להתפלל ‘הָשִׁיבָה שׁוֹפְטֵינוּ כְּבָרִאשׁוֹנָה, וְיוֹעֲצֵינוּ כְּבַתְּחִלָּה, וְהָסֵר מִמֶּנּוּ יָגוֹן וַאֲנָחָה’!
אמן!
-
סליחה, @מאיר
קומבינות??
ופשוט לשרוד עד שזה יקרה…