עזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה
-
@מרסי אני חושב שהתהליך כמו שנעשה הוא בעייתי מהיסוד הייתי מציע שקודם כל בפעמים הבאות תלכי עם מישהו שמבין ולזכור תמיד שלפני שחותמים על משהו יש לכך השלכות
ולעניין הזה הייתי מציע לך לדבר עם @שמואל-קליין הוא בתחום ובטוח יכול לדבר איתם כי בצורה שאת מנהלת את זה זה וודאי לא תקין והחוזים שלהם לטובתם מבחינה משפטית אז אל תנסי לכיוון הזה את צריכה להעביר את ההתקשרות איתם למישהו שמדבר בשפה שלהם בהצלחה -
@מאיר כתב בעזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה:
שהרכב לא מושבת והוא אכן כן מושבת
כל רכב על תו סחר מושבת ואסור לנסיע אז תזהרו לא להציע לה דברים שהיא סתם עושה טעות
-
@הכל-בעז-ה כתב בעזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה:
@מאיר כתב בעזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה:
שהרכב לא מושבת והוא אכן כן מושבת
כל רכב על תו סחר מושבת ואסור לנסיע אז תזהרו לא להציע לה דברים שהיא סתם עושה טעות
הופה יש פה מישהו שאומר משהו אחר ממה דנאמר עד עכשיו צריך לשים לב לזה במיוחד @מרסי שלא יהיה באמת סתם תביעה...
-
@מרסי אני חושב שהתהליך כמו שנעשה הוא בעייתי מהיסוד הייתי מציע שקודם כל בפעמים הבאות תלכי עם מישהו שמבין ולזכור תמיד שלפני שחותמים על משהו יש לכך השלכות
ולעניין הזה הייתי מציע לך לדבר עם @שמואל-קליין הוא בתחום ובטוח יכול לדבר איתם כי בצורה שאת מנהלת את זה זה וודאי לא תקין והחוזים שלהם לטובתם מבחינה משפטית אז אל תנסי לכיוון הזה את צריכה להעביר את ההתקשרות איתם למישהו שמדבר בשפה שלהם בהצלחהבפעם הבאה לא ללכת לסוחרי רכב יותר חשוב....
-
ולעניין הזה הייתי מציע לך לדבר עם @שמואל-קליין הוא בתחום ובטוח יכול לדבר איתם כי בצורה שאת מנהלת את זה זה וודאי לא תקין והחוזים שלהם לטובתם מבחינה משפטית אז אל תנסי לכיוון הזה את צריכה להעביר את ההתקשרות איתם למישהו שמדבר בשפה שלהם בהצלחהאשמח לעזור
תשלחו לי במייל את החוזה ואת רישיון הרכב ואראה אם יש סיבה להפרת חוזה
sk0556708066@gmail.com -
@צילפינגים כתב בעזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה:
ולעניין הזה הייתי מציע לך לדבר עם @שמואל-קליין הוא בתחום ובטוח יכול לדבר איתם כי בצורה שאת מנהלת את זה זה וודאי לא תקין והחוזים שלהם לטובתם מבחינה משפטית אז אל תנסי לכיוון הזה את צריכה להעביר את ההתקשרות איתם למישהו שמדבר בשפה שלהם בהצלחהבפעם הבאה לא ללכת לסוחרי רכב יותר חשוב....
למה לפסול את כולם?
ללכת למישהו ישר! -
@שמואל-קליין הכוונה למי שלא מכירים...
-
@שמואל-קליין תראה אם אתה מכיר את המגרש או תסביר לו שאתה מהתחום ואתה יודע לדבר בשפה שלהם
-
@klopkk כתב בעזרה דחופה בעניין ביטול הסכם מכירה:
מספיק לראות את הביקורות שיש עליהם בגוגל כדי להבין שכדאי להתרחק...
לא ראיתי.
אבל חשוב לי לומר, שבגוגל אך אחד לא יכתוב, 'נהנתי, ואווווו'.... כיש בעיות כותבים! (אולי ימצא מישהו שכן, 1 ל100...),
נפק''מ לחברות גדולות שלא ימלט! שלא יהיה פדיחות, ואז הביקורות לא כ''כ משמעותיות, כמובן שכדאי לעיין. -
@שמואל-קליין. המון תודה.אני אשלח לך מחר בעז''ה
-
@מרסי מוזר מאד. נשמע כמו משטובה בעטיפה יפה... או לחילופין שהוא היה מבוטח רק בביטוח חובה, כי אני לא בטוח שמרכז הסליקה הנ"ל מביא גם נתוני ביטוח חובה.
אגב, הגיוני שהיה לו חובה. כי אי אפשר להעביר את הרכב טסט בלי ביטוח חובה.
ה' יעזור לך וינחה אותך בדרך הטובה ביותר לפיתרון הפלונטר.
בהצלחה! -
@יראת-שמים רכבי ליסינג לפעמים מבטחים את עצמם ולכן אין דיווח במרכז הסליקה