גרנדיס. מה דעתכם ?
-
@גלגלי-רוח מבחינת קמ זה נשמע טוב אבל אני הייתי עושה עוד בדיקה אולי באתר משומשת וכדומה לבדוק את אמינות המספרים זה נשמע נמוך מאוד בשביל רכב כזה אלא אם כן אתה סומך על הבנאדם ולגבי גילו כמו שכתבתי לך שלדעתי זה אוטו שיחסית עשה כבר את שלו על הכביש והבלאי שלו יחסית גדול וכל חלק עולה יקר מאוד ולא מסתכלים רק על קמ גם על כמה שנים הוא על הכביש ושינויי מזג האוויר עושים את שלהם על הרכבים... דבר ראשון הייתי אומר אל תסמוך רק על דבריי בלבד תחכה עוד קצת תראה מה עוד חברים יענו לך ואולי גם יחלקו עליי....
דבר שני כמה הוא רוצה על האוטו?
( אתה צריך לקחת בחשבון גם את המערכת גז שאתה רוצה לעשות שזה מינימום 5 אלף אולי קצת יותר אני לא מעודכן כל כך במחירים אבל פחות מזה בוודאי שלא ואני לא חושב שכדאי להשקיע על רכב כזה אלא"כ המחיר ממש טוב...)
בהצלחה. -
@ביתשמשניק הגיוני שזה עדיין שווה את זה, אני לא יודע כמה עולה ראש מנוע/מנוע (בדר''כ מחליפים את כל המנוע) בגרנדיס, אבל אם אתה נוסע 20000 ק''מ בשנה, אתה חוסך בערך 5000 שקל על דלק - 15000 על כל ראש מנוע
-
מיצובישי גרנדיס הוא רכב 7 מקומות זול שיכול לשרוד ק''מ מפחידים עד איזור 400+
גם במקרה והולך מנוע ניתן לעשות שם ראש והוא תופס יפה מאוד
בקשר לגז
מניסיון אישי ומהרבה בדיקות שעשיתי
הכל תלוי במקום ההתקנה
ישנם מקומות עם שם מאוד טוב שהם פשוט נכולים ואני והרבה מכרים שלי נכוו שם בצורה קשה ואכמ''ל
אם ההתקנה מבוצעת במקום טוב
ושומרים על המערכת היא יכולה לעבוד שנים
ומכיר אנשים שאכן בגרנדיס התקינו לפני 5 שנים ונסעו מלא ללא שום בעיות מיוחדות
בקשר לחניונים
חניונים חדשים חייבים להיות בעלי מערכת אוורור ולכן אין בעיה
שאר החניונים אין שום אכיפה על זה
זה משהו יבש בעלמא שלא באמת מעניין מישהו
אני כבר שנים עם גז ולא פגשתי חניון שלא נתנו לי להיכנס -
@שמואל-קליין כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
אני כבר שנים עם גז ולא פגשתי חניון שלא נתנו לי להיכנסאני נתקלתי כבר בכמה חניונים גם בירושלים ועוד מקומות שהשומר פותח לכל רכב את תא המטען ע"מ לבדוק אם יש מערת גפ"מ
-
יש לי שתי שכנים שיש להם גרנדיס על גז ואני גם מחפש להסב כזה רכב לגז מי שמכיר מוסכים ממולצים שיעדכן
-
@פתוח-לשמוע כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
יש לי שתי שכנים שיש להם גרנדיס על גז ואני גם מחפש להסב כזה רכב לגז מי שמכיר מוסכים ממולצים שיעדכן
יש לך פה את @שמואל-קליין המומחה לעניינים אלו, עיין בפרופיל שלו וצור איתו קשר במייל, אני בטוח שישמח לעזור.
זה המספר שלו - 055-6708066 -
זה משהו יבש בעלמא שלא באמת מעניין מישהועד שחס וחלילה תהיה איזו שריפה, והביטוח לא יכסה אותך, ותצטרך לשלם 150 רכבים כפול 3 קומות חניון...
-
@EBA כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
עד שחס וחלילה תהיה איזו שריפה, והביטוח לא יכסה אותך, ותצטרך לשלם 150 רכבים כפול 3 קומות חניון...
אני מת על זה שמתנגדי החיסונים ודומיו פותחים את הפה על זה ואז אני שואל אותם 'תגידו עמדתם פעם ליד רכב כזה ויצא לכם להריח ריח של גז? (קורה לא מעט)' כשהם עונים כן אני אומר להם 'נו רכב שכזה עם מיכל מלא שדולף במקום סגור מה יקרה אם ידליק מנדהוא סיגריה לידו מה יקרה?' אויש הכהה את שיניו
-
@שלמה כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
אני מת על זה שמתנגדי החיסונים ודומיו פותחים את הפה על זה ואז אני שואל אותם 'תגידו עמדתם פעם ליד רכב כזה ויצא לכם להריח ריח של גז? (קורה לא מעט)' כשהם עונים כן אני אומר להם 'נו רכב שכזה עם מיכל מלא שדולף במקום סגור מה יקרה אם ידליק מנדהוא סיגריה לידו מה יקרה?' אויש הכהה את שיניו
מה שנכון נכון.
אם כי בעירה של גז לא מנטרלת לחלוטין את הריח, מה שלא בהכרח מעיד על דליפה, רק אמרתי... -
@לך-תדע כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
אם כי בעירה של גז לא מנטרלת לחלוטין את הריח, מה שלא בהכרח מעיד על דליפה, רק אמרתי...
אני מדבר על רכבים חונים כמו זה של חבר שלי מהכולל, יצא לי כבר לשאול אותו פעם מתי ההגעלת כלים
הבהרה: למעשה אני תומך בהסבה לגז אבל אני מאמין שההגבלה על חניונים וכן שמירה ואכיפה בעניין היא נצרכת
-
@י-שטרן כתב בגרנדיס. מה דעתכם ?:
אני כבר שנים עם גז ולא פגשתי חניון שלא נתנו לי להיכנסאני נתקלתי כבר בכמה חניונים גם בירושלים ועוד מקומות שהשומר פותח לכל רכב את תא המטען ע"מ לבדוק אם יש מערת גפ"מ
מי אמר לך מה השומר חיפש?
אולי זה סתם נוהל שיש להם
הוא גם בדק במקום של הגלגל רזרבי?
נראה לי שכבר יותר קל לחפש פיית תדלוק בגז מאשר לפתוח פגז' לכולם -
@שמואל-קליין
רכב עם גז צריך טיפולים רק במוסכים מותאמים לגז?
או שאפשר בכל מוסך?אתה יכול להמליץ על מקום מוצלח לעשות בו הסבה לגז?
יש אחד באזור בית שמש?בנוסף, כתבו כאן שלא כל גרנדיס מתאים
להסבה לגז, מה דעתך בנידון?