נסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה
-
אתמול בלילה ניידת ניסתה לפגוע בשני בחורי ישיבה שרכבו על קורקינט חשמלי ברחוב הרב שך.
לאחר שהניידת האיצה והייתה קרוב לטווח פגיעה הם סטו הצידה ונפגעו.
נכון ללפני כמה שעות אחד מהם היה מאושפז עדיין וסבל משברים וכו’.אשמח למידע מה אפשר לעשות גם בקטע הפלילי מול השוטר וכו’
אני סומך על מח"ש כמעט כמו שאני סומך על סינוואר (אולי על סינוואר קצת יותר - בסוף הוא עודב נכון לפי האג’נדה שלו, והם סוטים והורסים כל דבר, בקיצור חברות טרוריסטים אמיתית)…
לצערי עדכנו אותי קצת מאוחר מידי, אני הייתי ממליץ לדאוג שהכביש יהיה חסום כמה שיותר זמן ושיפונו באמבולנס, הם התפנו פרטי.
אבל ככה"נ יש תיעוד מלא של האירוע רק שטכנית זה עדיין לא אצלי…תודה רבה
-
אתמול בלילה ניידת ניסתה לפגוע בשני בחורי ישיבה שרכבו על קורקינט חשמלי ברחוב הרב שך.
נכון ללפני כמה שעות אחד מהם היה מאושפז עדיין וסבל משברים וכו’.אשמח למידע מה אפשר לעשות גם בקטע הפלילי מול השוטר וכו’
אני סומך על מח"ש כמעט כמו שאני סומך על סינוואר (אולי על סינוואר קצת יותר - בסוף הוא עודב נכון לפי האג’נדה שלו, והם סוטים והורסים כל דבר, בקיצור חברות טרוריסטים אמיתית)…
לצערי עדכנו אותי קצת מאוחר מידי, אני הייתי ממליץ לדאוג שהכביש יהיה חסום כמה שיותר זמן ושיפונו באמבולנס, הם התפנו פרטי.
-
נראה לי יותר קשור לארגוני זכויות האדם של המתנחלים…
‘חננו’ ‘בצלמו’ וכדו’
שמה יצליחו לעזור הרבה יותר זה תחום ההתמחות שלהם@Oshi24 חננו עוזרים בכל אירוע שיש לו הקשר לאומי
אפי’ קטן מאד אם תמצא פה את ההקשר תוכל להתקשר אליהם (אולי השוטרים ערבים?) -
@ה-הוא-המלך
חרדים&משטרה זה הקשר מובהק לצערנו -
-
@MEM
https://www.gov.il/he/service/filing_a_complaint_against_police
יותר מזה אין לי איך לעזור.
אני מציע שבלי תיעודים - אף אחד לא ייתן דרור למקלדתו.
עצה טובה קמ"ל.@גיל כתב בנסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה:
@MEM
עצה טובה קמ"ל.א. לא הבנתי.
ב. יש תיעוד מלא, המצלמות טרם הגיעו לידי, כשיגיעו יפורסם בע"ה כמובן עם תמונות פרופיל שלהם ככל ויתאפשר בע"ה. -
@גיל כתב בנסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה:
@MEM
ב. יש תיעוד מלא, המצלמות טרם הגיעו לידי, כשיגיעו יפורסם בע"ה כמובן עם תמונות פרופיל שלהם ככל ויתאפשר בע"ה.@MEM גם עם תיעודים לא בטוח שכדאי בלי ייעוץ.
האירגונים שאתה יכול להעזר בהם הם לאו דווקא מתנחלים, לפעמים דווקא שמאלנים, רק קח בחשבון מראש שהם לא מחפשים דווקא צדק אלא תעמולה ומה שיגרום להם להרתם זה לא מידת החומרה אלא מידת הפיקנטיות התקשורתית שניתן להפיק מזה.
למעשה, תלונה במח"ש לא עושה כלום גם אם תביא אלף תיעודים, הדבר היחיד שיכול להזיז אותם זה רעש תקשורתי וזה לא רלוונטי במקרה שלך (חרדים וכאמור לעיל). מצד שני חשוב לדעת שתלונה במח"ש כן נרשמת וגורמת להם כאב ראש ויכולה גם להזיק לשוטר בהמשך (לא בגלל מה שעשה אלא בגלל שגרם כאב ראש למפקדו) וזה לא דורש מאמץ מיוחד מצידך.
הדבר הכי רלוונטי הוא תלונה אזרחית נגד השוטר, דבר כזה גם אפקטיבי יותר מבחינת הרתעה וגם יש לו יותר סיכוי שתצא מזה עם משהו, אבל מצד שני זה הרבה יותר כאב ראש ומשפטים. המומחים בתחום הם הארגונים של מארגני ההפגנות כנגד גזירת הגיוס (יש גוף רשמי למען זכויות הציבור החרדי) מכיוון שיש להם נסיון עם מקרים רבים מאוד אלא שמטבע הדברים הם עסוקים, אם יש לך מכר שמעורב שם יוכל אולי לפחות להפנות אותך לעו"ד מתאים ולהמליץ לך אם כדאי להכנס לזה.כמובן שכל מה שכתבתי הוא השערה על סמך דברים ששמעתי מכלי שני ואין לי אחריות על אמיתות ודיוק המידע
-
@גיל כתב בנסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה:
@MEM
ב. יש תיעוד מלא, המצלמות טרם הגיעו לידי, כשיגיעו יפורסם בע"ה כמובן עם תמונות פרופיל שלהם ככל ויתאפשר בע"ה.@MEM כתב בנסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה:
א. לא הבנתי.
אני רואה. לפי
@MEM כתב בנסיון רצח ע"י משטרת ישראל במוצ"ש - עזרה:
ב. יש תיעוד מלא, המצלמות טרם הגיעו לידי,
מתורצות זו בזו. כוונתי לומר, שלפני הכותרת, יש כמה דברים אחרים שצריכים לעשות.
יותר מזה לא ארחיב.