דיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר
-
היה לי באלנו שהיה מדהים מכל הבחינות (יותר מכל קורולה בשוק) והיו לו אפס תקלות, ונפרדתי ממנו רק כשעברתי לרכב 7 מקומות וגם זה היה בקושי רב. להורים שלי יש באלנו בן 10+ ומעולם אפילו לא היו צריכים להחליף לו ברקס, הם אמרו לי שהיה להם עוד רכבי סוזוקי בעבר ושום דבר לא הגיע לרמה של הבאלנו.
@חגי כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
לרמה של הבאלנו.
אכן עליו לא שמעתי תלונות התחממות ויש לי חבר על כזה יד 00 10 שנים, אבל שמעתי עליו תלונות אחרות שקטן ורועש מאוד, עכ’'פ ייתכן שלגביו אתה צודק.
לגבי SX4 ומחליפו קרוסאובר- יש לי נתונים שהציבור פשוט לא מודע חושבים שכל מה שיפני הוא זהב טהור. -
אחי קנה לפני כארבעה חודשים קרוסאובר 2014, עם 120.000 ק"מ מאיזה פרופסור למתמטיקה שטיפל רק במורשה
לפני שבוע נדלקה לו נורת מנוע שלפי טענת המוסכניק הלך מוח גיר, בנתיים איפס אותה, יה"ר שיהיו מופתים.@איש-גמזו כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
מוח גיר,
זה מחלה ידועה בגיר רציף, שיבדוק בהיסטוריה אם הוחלף בעבר, אם לא- אכן צריך מופת
-
אחי קנה לפני כארבעה חודשים קרוסאובר 2014, עם 120.000 ק"מ מאיזה פרופסור למתמטיקה שטיפל רק במורשה
לפני שבוע נדלקה לו נורת מנוע שלפי טענת המוסכניק הלך מוח גיר, בנתיים איפס אותה, יה"ר שיהיו מופתים.@איש-גמזו כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
לפני שבוע נדלקה לו נורת מנוע שלפי טענת המוסכניק הלך מוח גיר, בנתיים איפס אותה, יה"ר שיהיו מופתים.שיבדוק, סוזוקי עשו הארכת אחריות לגיר הזה, אם אתה מציג היסטוריית טיפולים במורשה (לאו דווקא חברה). @הכל-בעזרת-השם פעם כתב את זה, אני לא זוכר איפה.
-
@חיים-Y0737 מעניין מה שנכתב פה כי אני קניתי קורסאובר 2014 160,000 ק"מ לפני 7 או 8 חודשים, והרכב אחלה לגמרי!
אני גר בצפון ונוסע קבוע מרכז - צפון והכל תקין ומוצלח לגמרי
תלמד אותי אולי איפה אני אמור לזהות בעיות? -
@חיים-Y0737 מעניין מה שנכתב פה כי אני קניתי קורסאובר 2014 160,000 ק"מ לפני 7 או 8 חודשים, והרכב אחלה לגמרי!
תלמד אותי אולי איפה אני אמור לזהות בעיות?@צפתי-0 כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
תקין ומוצלח לגמרי
מצויין, תבדוק מפלסי שמן ונוזל קירור שלא יורדים ושלא מתפתחות נזילות, ותהנה מהאוטו בס’'ד
-
תלמד אותי אולי איפה אני אמור לזהות בעיות? -
@צפתי-0 הגיר רגיש, להקפיד על החלפת שמן גיר.
@israel_458xv20n כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
גיר רגיש,
ועל ‘פתיחות’ מתונות יותר ולא להאיץ בגסות
-
@צפתי-0 כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
תקין ומוצלח לגמרי
מצויין, תבדוק מפלסי שמן ונוזל קירור שלא יורדים ושלא מתפתחות נזילות, ותהנה מהאוטו בס’'ד
@חיים-Y0737 אני בודק כל חודש - חודש וחצי ולא הייתי צריך להוסיף עד עכשיו
-
@צפתי-0 הגיר רגיש, להקפיד על החלפת שמן גיר.
הגיר רגיש, להקפיד על החלפת שמן גיר.
יש סיכוי שתסביר לי איפה אני רואה ומחליף את השמן גיר? זה השמן הרגיל שבודקים?
-
@צפתי-0 כתב בדיון | אמינות סוזוקי קרוסאובר:
לא, זה בד"כ בפנים יותר
לא מחליפים סתם ככה, תעשה שיעורי בית אם צריך, ואיזו החלפה מומלצת, ואיזו יכולה להזיק ב"מ, זה גיר רציף, שהוא רגיש אבל אפשר להסתדר איתו יופי בד"כ, רק צריך לדעת מה בדיוק עושים
בינתיים סע לשלום, ואל תדאג (אבל כמובן לא לזלזל), ויה"ר שלא יהיו לך ולכל אחב"י תקלות כלל