תיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013
-
יש לי פריוס 2013 ויש תיקתוקים מההגה שמוזיזים אותו מהר וזה לא ממערכת המתלים [פתחתי גלגלים פירקתי תפוחים וכו’ ]
זה גם לא נראה לי מהמסרק כי זה נשמע מבתוך האוטו אזור הסליל הגה או מוט היגוי
שמעתי שיש בעיה בפריוס בגומייה של המנוע עזר של ההגה שיושב בתוך האוטו על המוט היגוי אני מאד רוצה לעשות את זה לבד אשמח אם משהוא יעלה לי סרטון או הדרכה מקוצרת… -
@MENI יש לי פריוס וגם לי היה את הבעיה של נקישות מההגה והלכתי למוסך והחליפו מסרק הגה ומאז ב’'ה אין יותר רעשי תיקתוק
@st2411 אולי לא קראת במדוייק את מה שכתבתי!
לא באתי לומר שזה בטוח קופולונג!!
באתי לומר שברכב שיש קופלונג חובה לשלול שזה לא קופלונג,
ויעידו כל בעלי התיקתוקים למינייהם שנאמר להם שזה מסרק ובסוף זה קופלונג…
ומניסיון שלי 90 אחוז זה קופלונג ו10 אחוז זה מסרק…
אבל ברור שקיים גם תקלה של מסרק… -
@st2411 אולי לא קראת במדוייק את מה שכתבתי!
לא באתי לומר שזה בטוח קופולונג!!
באתי לומר שברכב שיש קופלונג חובה לשלול שזה לא קופלונג,
ויעידו כל בעלי התיקתוקים למינייהם שנאמר להם שזה מסרק ובסוף זה קופלונג…
ומניסיון שלי 90 אחוז זה קופלונג ו10 אחוז זה מסרק…
אבל ברור שקיים גם תקלה של מסרק… -
@MENI
אני מחפש מישהו שיכול לבדוק לי את זה כי יש לי תיקתוק וזה בוודאות לא מהמסרק . ואם כן להחליף את החלק הזה . אשמח מאוד@שרגא-הלוי
אני ב"ה החלפתי את אותו חלק קטן שנמצא במנוע חשמלי של ההגה ומאז לא יאומן נסיעה שקיטה כאילו אוטו חדש בעוד שבכמה מוסכים אמרו לי להחליף מסרק או הגה חדש, מה שקורה כשהוא נשחק נוצר רעש של כמין רקידה כאילו יש בורג רוקד והרעש נשמע ממש מתחת ההגה אם אתה יודע שזה לא מסרק והרעש נשמע בתוך האוטו סביר להניח שזה הבעיה הענין שלהחליף את החלק אמנם הוא קטן ופשוט אבל העבודה קצת קשה וצריך מישהו שיודע או שיש לו ידיים ממש טובות וגם צריך לזה כל מיני כלים
לוודאות ממש אם זה הבעיה כבר כתב מני שממש עזר לי בענין שאפשר לפרק מתחת ההגה את הבורג שחבר את המפרק לגלגל שיניים של הגהה ולמשוך את המוט כלפי מטה ולבדוק אם עדיין יש רעש כשמזיזים את ההגה אם כן ודאי שזה מאותו חלק בכל מקרה אם אתה מרעיד את ההגה וגם שומע את הרעש כנראה זה זה מה שגם זה מחלה ידועה בפריוס -
@שרגא-הלוי
אני ב"ה החלפתי את אותו חלק קטן שנמצא במנוע חשמלי של ההגה ומאז לא יאומן נסיעה שקיטה כאילו אוטו חדש בעוד שבכמה מוסכים אמרו לי להחליף מסרק או הגה חדש, מה שקורה כשהוא נשחק נוצר רעש של כמין רקידה כאילו יש בורג רוקד והרעש נשמע ממש מתחת ההגה אם אתה יודע שזה לא מסרק והרעש נשמע בתוך האוטו סביר להניח שזה הבעיה הענין שלהחליף את החלק אמנם הוא קטן ופשוט אבל העבודה קצת קשה וצריך מישהו שיודע או שיש לו ידיים ממש טובות וגם צריך לזה כל מיני כלים
לוודאות ממש אם זה הבעיה כבר כתב מני שממש עזר לי בענין שאפשר לפרק מתחת ההגה את הבורג שחבר את המפרק לגלגל שיניים של הגהה ולמשוך את המוט כלפי מטה ולבדוק אם עדיין יש רעש כשמזיזים את ההגה אם כן ודאי שזה מאותו חלק בכל מקרה אם אתה מרעיד את ההגה וגם שומע את הרעש כנראה זה זה מה שגם זה מחלה ידועה בפריוס -
@מיוחד לי יש גמ"ח של זה באזור הצפון והבאתי גם ל@ישראל-6 ולעוד כמה שחשבו שצריך להחליף מסרק… ולדעתי זה יעזור מאד לאנשים כי בארץ כמעט ואין להשיג… אלא רק בטויוטה עצמה…
מה שכן חשוב לחזור ולהדגיש שהרעש של קופלונג ומסרק די דומה ועדיף לבדוק לפני ע"י ניתוק המסרק כדי להיות בטוח כי זה לא שאין בפריוס מסרק וכמו שst2411 שגם היה לו מקרה דומה ואכן זה היה מסרק וכדלעיל…
לכן תדגיש לכל מי שבא לקחת ממך את החלק שחובה בדיקה לפני… -
@מיוחד לי יש גמ"ח של זה באזור הצפון והבאתי גם ל@ישראל-6 ולעוד כמה שחשבו שצריך להחליף מסרק… ולדעתי זה יעזור מאד לאנשים כי בארץ כמעט ואין להשיג… אלא רק בטויוטה עצמה…
מה שכן חשוב לחזור ולהדגיש שהרעש של קופלונג ומסרק די דומה ועדיף לבדוק לפני ע"י ניתוק המסרק כדי להיות בטוח כי זה לא שאין בפריוס מסרק וכמו שst2411 שגם היה לו מקרה דומה ואכן זה היה מסרק וכדלעיל…
@MENI
באמת תודה לך מני על החלק עצמו ועל כל העזרה והסבלנות וההסבר המפורט בענין עזרת לי ממש במקום להתרוצץ בכל מיני מוסכים ולהעקץ בהרבה כסף
ואגב טעיתי מי שאמר לי שהחליף מסרק ולא עזר לו זה שרגא -
@ישראל-6
מסתבר שהרעש שהציק לי זה לא המסרק אלא החלק הנוכחי שמדובר כאן . מה גם שהחלפתי מסרק שבוודאות גם היה תקול וצריך החלפה .
אבל כרגע אני עדין אם הרעש של התיקתוק אשמח לשמוע ממי אני מקבל את החלק ? ומי יכול להתקין לי אותו@שרגא-הלוי מאיפה החלטת שהמסרק היה תקול? אולי זה רק קופלונג?
-
@שרגא-הלוי מאיפה החלטת שהמסרק היה תקול? אולי זה רק קופלונג?
-
@ישראל-6
מסתבר שהרעש שהציק לי זה לא המסרק אלא החלק הנוכחי שמדובר כאן . מה גם שהחלפתי מסרק שבוודאות גם היה תקול וצריך החלפה .
אבל כרגע אני עדין אם הרעש של התיקתוק אשמח לשמוע ממי אני מקבל את החלק ? ומי יכול להתקין לי אותו@שרגא-הלוי כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013:
אבל כרגע אני עדין אם הרעש של התיקתוק אשמח לשמוע ממי אני מקבל את החלק ? ומי יכול להתקין לי אותו
תזמין את החלק מאלי אקספרס אם אתה לא בלחץ מאלי או ש@MENI יספק לך הוא בצפון
-
@שרגא-הלוי כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013:
אבל כרגע אני עדין אם הרעש של התיקתוק אשמח לשמוע ממי אני מקבל את החלק ? ומי יכול להתקין לי אותו
-
-
@שרגא-הלוי כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013: